hejka
Ja od 7 na nogach bo Tomkowi spać się już nie chciało. No ale teraz sobie odsypia a mamusia juz nie moze. Robiewłaśnie fasolkę po bretońsku bo dawno nie było a dobre hehe. No to będzie obiadek na dwa dni.
A ja juz miałam odwiedziny koleżanki od rańca. Zaprowadziłasyna do szkoły i wpadła na poranną kawkę połączona z ploteczkami. Super babka. Ma 40 lat a dogadujemy się jakbyśmy były rówieśniczkami. Uwielbiam ją.
Tomek kochany... jak ma ochotę hehe. czesem jak się nie wyśpi to marudny strasznie. Potrafi się prężyć i piszczeć za złości. Ale na szczeście nie trwa to dłużej niż kilka sekund bo widzi, ze na mnie nie działają jego chwyty.
A ogólnie jest przesłodki. Jego uśmieszki i gesty mnie rozbrajają. Juz coraz częściej potrafi przyjść się przytulić co jest niesamowicie urocze.
mój Alek zaczyna powoli nazywać rzeczy po imieniu
U nas na razie nie bardzo. Właściwie zauważyłam tylko jedno, zejak upadnie to mówi:"ba". A tak poza tym to jeszcze niczego nie nazywa. Kilka razy zdarzyło mu się powiedzieć coś w rodzaju "hał" jak pytałam jak piesek szczeka albo "mu" jak krówka robi. Ale to tylko kilka razy.
NO ale cierpliwie czekam.
pisałas ze Cie pierś pobolewa, byłas u lekarza kobitko??
NIe nie byłam, ale samo przeszło. Jednak musiałam cos tam nadwyrężyć. Dziękuję za troskę.
tesknie i dopiero teraz chyba rozumiem co to znaczy tesknic
Nie zazdroszczę. Samemu ciężko a jeszcze jak teskona doskwiera to juz kicha totalna. Ale trzymam kciuki, zeby te wyjazdy sie za często nie powtarzały.
ale dziś fajna pogoda
Zazdroszczę. U nas juz koniec lata. POgoda co prawda słoneczka ale już nie na plażowanie. Właściwie to taka głupia ta pogoda,na słońcu gorąco a jak zajdzie to zimno się robi. Nie wiadomo jak się ubierać a już najgorzej to z dzieckiem.
A Klaudia poszła do pierwszej klasy?? Chyba tak co? Jak tam w szkole sie jej podoba? POczatki sa super, gorzej później hehe.
Więc teraz jedziemy całą rodzinką nad morze, do Krynicy! jestem ciekawa jak Tomek zareaguje? na piasek...bo uwielbia!
Oj na pewno mu sie spodoba. Mój TOmek szlał w piesku jak wariat. Mógłby tam cały dzień siedzieć. Tylko przygotuj się, ze nad morzem nie ma upałów.
bcian, 3,5 roku bez męża????!!!! Kurcze nie odzwyczaiłaś się?
Mój chodził tylko na nocki przez kilka miesięcy a ja już wolę sama spac bo mi sie ciasno zrobiło hehe. Ja bym nie puściła go na tak długo i tak daleko.
No i Tomek sie obudził. Juz mnie woła. Trzymajcie się. Miłego dnia.