Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2008, 15:56

Doris,congratulations!!!!!!super,kasa fajna...czasu duzo dla Kingi ....od kiedy zaczynasz???no i szpile pokazuj!!!!
bylam wlasnie z Maya na placu zabaw...i swiecilo slonko..po czym lunelo wiec my w nogi...w sumie az tak bardzo nie zmoklysmy bo to takie chwilowe bylo a do domu 2 min....mam krotki filmik wiec zaraz zgram zeby sobie zaleglosci nie robic :-)

[ Dodano: 2008-09-02, 15:59 ]
Kamizela,no lepiej zrobic w takim razie dokladne badania...lepiej leczyc od razu niz jak duzy bedzie nie?
Jagodka,do kiedy musicie czekac na to badanie?

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 16:08

lekarka stwierdzila ze najlepiej poczekac i zrobic to badanie za miesiąc czyli jakos na koniec wrzesnia
jej nie bedzie wtedy (badanie robi ktos inny) i potem umówic sie na wizyte

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 16:12

zaczynam 15 wrzesnia. =D

jagodka24, cierpliwosci z czekaniu na badanie. szybko zleci o ile nie bedziesz o tym myslec...

ja juz po obiadku, i brak planow na dalszy ciąg dnia

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 16:32

Lady nie wiem...moje serce jest z kamienia, po prostu mam ochotę wyjść...poza tym, naczytałam się po opowieści Ewcika o tej depresji...i sama chcę zrobić coś dla siebie...a może dla nas...dziś mam tragiczny dzień...nawet nie pamiętam kiedy ostatnio mi było tak fatalnie....... :ico_placzek:
Doris no na nowy na 12osób to za Boga mnie teraz nie stać......więc trudno. Ale w sumie głupota, że tak wycofują te wzory...a jak bym zbiła 2talerze to co? cały serwis za ok.500zł do śmieci? :ico_puknij:
Jagódka to trochę sie podenerwujeszcz przez miesiąc...współczuję!
Kamizela Ty też się tak nie spinaj...ale zbadać trzeba. Oby się okazało że jest ok. A jak nie, to najwyżej mu strzelisz operację :-D mój kuzyn miał i jest już w porządku.
KUlka no właśnie, jak Fifi w przedszkolu???

no i idę, nawet nie mogę się zamknąć w pokoju sama, bo Hania ciągle przychodzi, wali w drzwi i mamuje! :ico_zly: więzien we własnym domu, szok!
idę J zapytać co sądzi o kinie, a potem mamę...ale moze nie wyjść, bo mama jutro jedzie na badanie, które jest bardzo nieprzyjemne i bolesne i w ogóle już ma stresa...poza tym, ona ma nerwicę, dawno temu nawet do psychiatry kilka razy chodziła...i boję się, że ja dostałam tę nerwicę od niej w prezencie...już jako dzieciak taka nerwowa byłam, jak zostawałam sama to od razu wymiotowałam...w szkole mdlałam...ech...a teraz te kolki sercowe...ratunku! czas mnie dobić...
Ewcik..a jednak ta przyjaźń nie jest zupełnie czysta...jak sie człowiek zastanawia nad byciem ze sobą, to jednak coś musiało być na rzeczy. więc nadal mi nikt nie potwierdził mitu tej przyjaźni z facetem, szkoda...

pa!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 17:29

zborra, Haniula cię po prostu kocha i chce być z tobą cały czas...
a co do dokompletowania zastawy to w tym firmowym sklepie w Lubianie jest taki dział gdzie sa nie kompletne zastawy i tam zawsze można cos dobrać :)

no i czystej przyjażni damsko-meskiej tez nie znam... ale zawsze nawet taka nie do konca czysta jest dobra =D

i idzcie do tego kina. Jak mama sie zajmie Hanią to nie bedzie myslec o jutrzejszym badaniu

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 17:59

zajmie Hanią...Hania mam nadzieję będzie już spać :ico_haha_01:

a ja...leżę...gapię się w tv a J wyprawiłam z Hanią na dwór...
Doris racja, lepsza taka przyjaźń niż żadna...mnie zawiodła kolejna "przyjaciółka"...mam dość...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2008, 18:00

wlasnie z Maya zjadlysmy spagetti...a wlasciwie to Maya jeszcze wciąga :ico_haha_01: ....nigdy nie lubilam ale ostatnio sie przekonalam...taki szybko obiad a jaki smaczny,i Maya lubi....nie powinna jesc pomidorow bo ta alergia ale wyjelam jej z sosu troche mieska i to odrobinke zabarwilo jej makaron i dodLO SMACZKU....

u nas leje...humor zmienil mi sie wraz z pogoda niestety...znow mi zle i smutno,mysle o chorobie...matko strach mnie przeszywa normalnie.... :ico_olaboga:

wszystkim kinujacym zazdroszcze szczerze choc nie powinnam :ico_wstydzioch: ...mam taka chec na jakis pozytywnie nastrajajacy film...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 18:13

a ja czekam na znajomych co maja przyjsc na mini grila, troche sie zdziwiłam ze wymyslili grila w tyg ale niech im bedzie..
na jazdach dzis po prostu masakrycznie mi szło, chyba ze 100 razy mi auto zgasło :ico_olaboga: ku..chyba jakis polmetkowy kryzys..parkowanie niby ok, ale ta jazda, te ronda, te ruszanie :ico_olaboga: na prawde chyba nawet na samym poczatku mi tak kiepsko nie szło :ico_noniewiem: nastepnym razem powiedziałam ze ma mi zrobic mini egz, liczyc błedy i powiedziec czy zdam czy musze jeszcze konkretnie walczyc z tymi kółkami..moze to mnie zmobilizuje :ico_noniewiem:

ewcik to ja sie nie dziwie ze dziewczyna zazdrosna o meza, skoro kiedys tam sobie romansowaliscie :ico_noniewiem:
zborra udanego seansu!! :ico_oczko: a mame masz anioła, ze tak chetnie sie Mala zajmuje! :-)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 18:26

Moje szpile:
Obrazek

Obrazek

zdjecia robione w lustrze a lustro brudne wiec troche w plamy...
zajmie Hanią...Hania mam nadzieję będzie już spać
to zmienia postać rzeczy.
mnie zawiodła kolejna "przyjaciółka"...mam dość...
tak to juz jest z nami babami...

GLIZDUNIA, nie mysl tyle

ladybird23, bedzie dobrze, moze mialas po prostu zly dzien?? nastepnym razem bedzie lepiej

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2008, 18:39

Doris,szpile baaaardzo mi sie podobaja!!!!sliczne lakierki!!!!

Lady,pamietam ze ja tak ciagle mialam wzloty i upadki na jazdach,ale mialam fajnego instruktora i wszystko w zart odwracalismy...nastepnym razem sama sie zaskoczysz jak fajnie Ci pojdzie!!

Zborra,nad Toba jakas chmurka dzis wisi co?wieczorem sie wyluzujesz a jutro juz bedzie lepiej :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”