hehe ale mnie ubieglas i szybciej odpisalas
 hehe ale mnie ubieglas i szybciej odpisalas  hihi tatus juz szaleje ze szczescia i peka z dumy
 hihi tatus juz szaleje ze szczescia i peka z dumy   
   sama zobaczysz jaka bedzie juz twoja dzidzi duza jak teraz pojdziesz. normalnie ja to jestem w szoku jak potrafila ta moja fasolinka urosnac przez ten niecaly miesiac
 sama zobaczysz jaka bedzie juz twoja dzidzi duza jak teraz pojdziesz. normalnie ja to jestem w szoku jak potrafila ta moja fasolinka urosnac przez ten niecaly miesiac  
 Ragazza555 a ty co nic nie piszesz jak tam po wizycie? Odezwij sie koniecznie i opowiedz nam wszystko!

przecudne uczucie
 przecudne uczucie brzuszek mi urosl ale to nawet nie od tego ze jestem w ciazy tylko ze za duzo jem. ale co zrobic jak mi sie chce? wczoraj wyslalam brata o 22 do sklepu zeby mi kupil kawalek sernika i banana. bo tak mi sie chcialo ze szok! a ty zobaczysz teraz jak pojdziesz jakie to na tobie wrazenie zrobi. moj maluszek ma sliczniutka glowke. tylko taka duza no ale ponoc tak wszystkie dzieci maja. jak ona moze przejsc przez taki maly otwoe- nie wyobrazam sobie
  brzuszek mi urosl ale to nawet nie od tego ze jestem w ciazy tylko ze za duzo jem. ale co zrobic jak mi sie chce? wczoraj wyslalam brata o 22 do sklepu zeby mi kupil kawalek sernika i banana. bo tak mi sie chcialo ze szok! a ty zobaczysz teraz jak pojdziesz jakie to na tobie wrazenie zrobi. moj maluszek ma sliczniutka glowke. tylko taka duza no ale ponoc tak wszystkie dzieci maja. jak ona moze przejsc przez taki maly otwoe- nie wyobrazam sobie 
 a tak wogóle to przeżywamy przedszkole, chodzi chętnie ale jest nadto rozwinięta jak na grupę swoich rówieśników i staję na głowie by ją przenieść...
  a tak wogóle to przeżywamy przedszkole, chodzi chętnie ale jest nadto rozwinięta jak na grupę swoich rówieśników i staję na głowie by ją przenieść...