Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 22:03

zborra spokojnie ... Otworzysz interes i jak już się zaaklimatyzujesz to dasz radę - załozysz sobie terminarz, będziesz zapisywała wszystkie sprawy do załatwienia i będziesz na bieżąco !!! Na pewno każdy początkujący nie raz zapomniał o jakiejś sprawie ale tak jak pisze Daria jesteśmy tylko ludźmi !!!!! I faktycznie J. zachował się podle rzucając takim tekstem !!!! Przecież nikt nie kocha Hani tak, jak ty !!! A to, że czasem masz dość ... Każda z nas tak ma !!!!!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2008, 22:04

Zborra,na wsi baru nie ma?niemozliwe...to jakbys bar otwarla to bylby biznesik... :ico_oczko: ...no to MP3 i na spacer....polazic po ciemku...ja bardzo lubie :ico_noniewiem: ...no albo to Whisky...z tym ze jatez nie trawie...ale moj A. by Ci pomogl :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 wrz 2008, 22:27

hej na na króciutko - bo czytam i czytam i doczytac nie moge - jutro wylatuje na południe włoch :-D jestem szczesliwa i przerazona - bo to słuzbowy wyjazd ... i mały z Duzym zostaje ...
ale mam jedo do Jagódki - słuchaj - ja lekarz nie jestem ale pracowałam z lekami na padaczke i miałam pare szkoleń nawet w szpitalach - zapis eeg - wskazujacy na padaczke - podobny zapis ma tez np. migrena ... jezeli nawet to padaczka - to lekka - wyjdzie z tego jak bedzie okres dojrzewania !! ni epanikuj - jezeli bedziue chcieli ja doiagnozowac dalej - to daj znac - jak bede mogła to w wa-wie bede ci szukac dobrych neurologów!! głowa do góry !! nie ma napdaów grad mal ( czyli duzych - drgawkowych
) - więc to w razie czego nic strasznego ..mówidsz tiki - ... spokojnie - to małe dzieci... sama napisałas ze lekarka nie daje pewnej diagnozy ..... jak cos to ja pod telefonem pisz - gg mi nie działa - wiec tam mnie nie ma ! ttrzymam kciuki!!
teraz uciekam bo koncze sie pakowac .....wylot rano

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2008, 22:36

Gosia...Wlochy...no niezle!!!szkoda ze to nie urlop nie? :-D ...no ale mysle ze jakies ladne foty cykniesz :ico_oczko: ..i oby sie udalo odpoczac odrobinke!!!Powodzenia i wysokich lotow!!!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 22:43

zabirze mnie!!! co prawda zapłacisz spoto za nadbagaż...ale zrobisz coś dobrego dla mnie :-D a tego mi trzeba...

przeszłam się 10minut, bo whisky mi nie smakuje jednak...ale całą drogę myślałam, czego się napić i skąd wziać o tej porze alkohol...albo chociaż sok do wódy...i nic...zima...przyjdzie mi iść spać o suchym pysku... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 wrz 2008, 22:45

http://pl.youtube.com/watch?v=13UQUN27hm4
Zborra mozesz sie posmiac na dobranoc z brudaska :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 22:48

to lecę...

[ Dodano: 2008-09-02, 23:01 ]
śliczna Maycia!!! do zjedzenia...mniam mniam...wspaniale!!!

i co? dobranoc?
ja tam jeszcze siedzę...to znaczy gadam...właśnie mnie ktoś zmobilizował do umycia sadełka...to lecę...

[ Dodano: 2008-09-02, 23:34 ]
dobranoc

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 wrz 2008, 23:46

...właśnie mnie ktoś zmobilizował do umycia sadełka...to lecę...

[ Dodano: 2008-09-02, 23:34 ]
dobranoc
Kto????

A ja popłakałam się ze śmiechu patrząc na Mayę jak wciąga ten makaron :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

U mnie dziś zwariowany popołudnie przez moich urwisów. Karol szalał dziś w domu okropnie, wyciągnął chyba wszystko z lodówki, zjadł pół salami, poukładał wszystko na podłodze w kuchni i rozbił jajko mówiąc chop, chop ( tak woła na piłkę) bach :-D Potem poszliśmy na spacer, Kacper szczęśliwy podrzucał sobie klucz i klucz upadł, ale gdzie? Wpadł prosto do studzienki :ico_olaboga: W pierwszej chwili złość :ico_zly: , no ale przecież nie chciał, rozpłakał się strasznie, szlochał i rozpaczał, co on narobił. Zadzwoniłam po Sikora i weszliśmy do domu, a Sikor zapakował magnesy w skarpetę, przywiązał do sznurka i poszedł z Kacprem, płytę zdjęli i klucz wyciągnęli. Mój Sikor kochany pomysłowy Dobromir :-D

A tak wogóle to coś się na tych majówkach niewesoło dzieje, choroby, depresje. Kurcze jakieś fatum nad nami zawisło, czy co. Wypędźmy jakoś to zło!!!! Niedajmy się kobiety!!!

Dobrej nocki moje Kochane, moja pewnie będzie nie za ciekawa, bo nam 13 ząbek właśnie bielić się zaczyna i już poprzednia noc była nieciekawa.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2008, 08:21

zborra, Ty taka fajna babka jesteś i tak się zamartwiasz... No fakt Jacek nie powinien tak powiedzieć... ale to tylko facet i czego od niego wymagasz? Oni w końcu sam kobiet nie rozumieją...
Owszem powinien Cię wspierać przy otwieraniu własnego biznesu, a nie dołować, ale na to już nic nie poradzimy... może wyjedź gdzieś na weekend??? bez dziecka, bez Jacka. sama zupełnie sama. a jak nie na weekend to w wolny dzien J. spakuj sie z samego rana i pojedz gdzies na caly dzien. pomyslisz i bedzie ci lepiej...
i nie szukaj tak tego alkoholu bo jeszcze w nałóg nam wpadniesz.

Gosiu fajnie ze wpadlas i ze pocieszylas nam Jagódkę =D (mam bynajmniej taką nadzieje)

Sikorka, uwielbiam Cię czytać. w Twoich postaw zawsze wyczytuje taką anielską cierpliwość..., :ico_sorki:

my juz na nogach. Kinga oczywiscie w swiezo ubrana pieluche musiala zrobic kupe, bo po co w brudną :ico_puknij: ... ale taka kupa byl takie wielka, ze wylatywala z pieluchy i Kinga cała obsrana, no to ją rozebrałam i do wanny... hm... po czym poszlam wstawic czajnik z wodą, bo przeciez zimną nie umyje jej tyłka... że też musiała się tak obsrać jak nie ma ciepłej wody...

A. pojechał jakąś fuche załatwić. Niby na zwolnieniu, bo chory (bierze antybiotyk) ale i tak pracuje... :ico_olaboga: wiec za duzo sie nie naciesze tym moim mezem mimo ze teoretycznie mam go w domu...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

03 wrz 2008, 08:27

lesdwo co żyję, zakwasy mam gigantyczne. dziś chyba sobie krótszą trasę wybirę

Alicja padła już na pierwszą drzemkę, ja szybciutko posprzątam i chyba też się położę.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”