Dzien dobry!
Przepraszam, ze nic nie pisze.. Ale jestem zalatana na maksa.Zalatwiam papiery z kredytem, latam po bankach, urzedach.. Do tego praca i Misiek.
Tesknie. Jak cholera. W piatek bylo apogeum bo siedzialam z Misiem sama.. Duzy nic nie napisal, jak co wieczor i zaczelam sobie wkrecac jakies filmy, doly.. No masakra.
W niedziele za to zadzwonilk- pierwszy raz! Gadalismy godzine, a mielismy wrazenie ze to 10 min.I po tej rozmowie mi o wiele lepiej. Czuje sie jakbysmy sie widzieli,jakby mnie przytulił.. No i czekam na powrot.. ktory sie opoznil ichyba wroci dopiero 16 marca. A szkoda. 12 mam urodziny i smutno mi bedzie bez Duzego..
Poza tym wyjechal najpierw doSzwecji, ale tam skonczyla sie robota i wyslali wszystkich do Niemiec, a tam przesiadla na statek do Belgii.. No i jest na morzu. Gdzies. Hen hen.
Zwariowane to wszystko.
Serducho mibije przy kazdej wiadomosci od niego..
Jak wroci - jedziemy na weekend we dwoje do Rowów-nadmorskiej malutkiej miejscowosci.. Do rewelacyjnego hotelu..
Kupie sobie sexy bielizne, jakies olejki, swiece.. I nie bedziemy wylazic z lozka przez 3 dni
Wczoraj - po wyplacie - stwierdzilam ze poprawie sobie humor.. I pojechalam na zakupy-wrocilam z 3 parami spodni i dwoma bluzami
wiec zaszalałam!
No ale raz sie zyje- jakos musze sobie zrekompensowac brak Duzego
A Misio - Misio raz lepiej raz gorzej. Zdjelam mu ochraniacz z lozeczka, bo tylko za niego szaropał i go gryzł. Musi widziec swiat, bo inaczej sie wscieka. Poza tym dalej szoruje po chalupie i sciera brzuszkiem kurze
Z zasypianiem roznie- ale ostatnio masakra - budzi sie ok6 rano!!! A zasypia dopiero ok 10.. Wiec mamy wielka przerwe w spaniu. No a drzemka w ciagu dnia tylko jedna-wlasnie rano - tak 2 godzinki.. A potem heja dowieczora!
Czekam na wiosne, na zakup spacerowki i na cieple dni z lekkim wozkiem!
I zmykam.. Na sniadanko, sprzatanko i na 15 do pracy lece. I dobrze - zasuwam jak dziki osiolek..to i dni szybciej leca! Jeszcze12!
Buziole -nie odpisze.. bo czytam was na raty inic nie pamietam
A to Misio - 9 kilowy i prawie 9miesieczny