Oj u nas to niepredko pewnie Wrzesien dlugiiiiiiiiii,a my zniecierpliwione.Strasznie bede zazdroscila pierwszej wrzesniowej mamusiWrzesień!!!! Czy już urodził się jakiś dzidziuś???
Wlasnie anuszka,tez pewnie nie robilas,ja kurcze nigdy o tym nie slyszalam wczesniej,ale wlasnie przeczytalam jakie to niebezpieczne.Dla mnie jest za pozno bo badanie wykonuje sie do 37 tygodnia ciazy pozniej jest niewiarygodne Podobno wieksze ryzyko zakazenia dziecka jest przy drugiej ciazy,wiec teraz sie wystraszylam jak nie wiem Bede o tym myslala codziennie pewniea to badanie czmeu robisz? tak dla bezpieczenstwa czy masz podejrzenie
Rozumiem Cie doskonale,kazda godzina na wage zlota.Rany jak mi sie dluzy,zwariowac mozna Ale teraz jaka masz sliczna coreczke Nastepne w planach ,czy jeszcze nie?Moja Zuzanka jest wagą-24 września. A "prawie" była panną- miałam skierowanie do szpitala na cc na 21,ale mnie nie przyjęli, bo nie było miejsca i odesłali do domku na weekend, wyobrażacie sobie jaka byłam zła. Tak się nastawiłam,że za chwilę będzie Zuzia, a tu kicha.
Ja zupelnie nie pomyslalam o znaku zodiaku A przeciez to wazne,musze poczytac co mowia te znaki,bo u mnie ani jednej wagi i ani jednej panny w rodzinie nie maciekawe czy bedzie wiecej panien czy wag? ja jestem z 23 wrzesnia i to pierwszy dzien wagi
no nic nie podejrzewam ale jak juz zamowilam test to zrobie dzisisj przyszadl wiec sie musze spjac bo bedzie pozniej zapoznoa to badanie czmeu robisz? tak dla bezpieczenstwa czy masz podejrzenie?
jak 2 termin sie sprawdzi to ja sie zalapie do tego 37 tcDla mnie jest za pozno bo badanie wykonuje sie do 37 tygodnia ciazy pozniej jest niewiarygodne
tysiace osob nie mialay tego robionego i nic im nie jest wiec nie masz sie czym martwic-gdybym dzis nie dostala to za 3 dni tez byloby zapozno na ten test dla mnie i bym nie zrobila wiec wiesz...takie glupie szczescieBede o tym myslala codziennie pewnie
jezu -to normalnie masakra ten weekend w domu ale Ci sie ciagnol pewnie jak zaden innyMoja Zuzanka jest wagą-24 września. A "prawie" była panną- miałam skierowanie do szpitala na cc na 21,ale mnie nie przyjęli, bo nie było miejsca i odesłali do domku na weekend, wyobrażacie sobie jaka byłam zła. Tak się nastawiłam,że za chwilę będzie Zuzia, a tu kicha
myslisz ze dlugo...ja sobie robie nadzieje ze 3 miechy,jak dlugo bede musiala zrzucac moje 20 kilo........
O to bym musiala zastosowac wariant znany nam obu A to dla dziecka nie najlepsze Sie okaze kochana,mam nadzieje na swieta wygladac jak czlowiek,bo na razie ,mam odruch wymiotny na swoje odbicie w lustrzemyslisz ze dlugo...ja sobie robie nadzieje ze 3 miechy
10 peknie lakko nawet 15 mowie Ci ja od pazdiernika wracam do biegania taka mam nadziejeO to bym musiala zastosowac wariant znany nam obu A to dla dziecka nie najlepsze Sie okaze kochana,mam nadzieje na swieta wygladac jak czlowiek,bo na razie ,mam odruch wymiotny na swoje odbicie w lustrze
do uslyszonkaIde wylozyc swoje serdelki,bo mi znow puchna :ico_noniewiem:Odezwe sie troszke pozniej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Sherriwette, TonieAnend i 1 gość