Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 mar 2008, 18:28

:ico_zly: Wczoraj już mi się nie udało wejść na tt, a dziś nie miałam neta. Dopiero niedawno przyszli spece i okazało się,że w piwnicy w skrzynce coś się rozłączyło!!!

ania0709, ale mieliściw wczoraj dzień! Trzymam mocno kciuki,żeby wszystko było dobrze!!!

eve- sto lat dla Szymusia!

mama_zuzi1980, zdjęcia będą na pewno, tylko nie prędko, bo jeszcze nawet się nie zapisałam do fryzjera :-) Ale zamiar mam :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

04 mar 2008, 18:38

Hej, ja przelotem bo gotuje dopiero obiadek, dzis pózniej z pracy wróciłam bo byłam wpłacić zaliczke na wózek (żeby go nam nie sprzedali) a męzu jutro jedzie po odbiór :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Bedzie ten model tylko że wisniowy http://www.bobowozki.pl/product_info.ph ... cts_id=955

ANiu no to dziewczyno przeżyłaś swoje , ja trzymam kciuki żeby obyło sie bez szpitala, jeśli chodzi o Ligote to faktycznie najlepszy szpital dla dzieci w naszej okolicy.

Mamo Zuzi pisz jak tam po tej spiralce bo ja chyba też bede musiala pomyslec o innej metodzie antykoncepcji, ostatnio mamy ograniczone przytulance ze wzgledu na uczulenie na gumki mojego męzulca :ico_placzek: :ico_placzek:

Eve spoźnione buziaki dla Szymcia :ico_buziaczki_big:

c.d.n.

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

04 mar 2008, 18:38

Cześć dziewczyny.

Ania trzymam kciuki żeby te bakterie pomogły i żeby obeszło sie bez szpitala.Dalej ulewa,czy już jest lepiej??Ania a nosisz go po jedzeniu żeby mu sie odbiło??
Agnieszka super filmik :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01:

Wszystkiego najlepszego dla Szymusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

JA dopiero teraz sie melduje bo rano odsypiałam nockę,na szczęście mały spał rano 2,5 godzinki i ja razem z nim 2 godzinki :-D Wczoraj mieliśmy małe urwanie głowy z Kacprem,przyszła do nas ciocia z wujkiem i wujek cały czas bawił sie z Kacperkiem a ten tak świrował,tak się chichrał no i potem oni poszli a mały dalej chciał szaleć :ico_olaboga: nie mogliśmy dać sobie z nim rady :ico_olaboga: dopiero zasnoł o 23,30 i o 7 rano już wstał,na szczęście w nocy tak się nie budził za dużo.Mój maluch sie trochę rozpuścił jak moja mama cały tamten tydzień miała wolne i przychodziła do nas a teraz ja go nie biorę na rączki tylko w wózeczku leży albo na łóżku się bawi to jak tylko go wezmę na ręce żeby go włożyć do krzesełka albo przebrać to taka radocha,aż podskakuje mi na rękach :-D

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

04 mar 2008, 19:03

w skrzynce coś się rozłączyło!!!
dobrze że kogoś zawołaliście :-D
Bedzie ten model
no i super :ico_brawa_01: mi ten x-lander bardzo się podoba :-D
a mały dalej chciał szaleć :ico_olaboga:
i skąd oni biorą te siły :ico_szoking:

chyba wam nie mówiłam...Darek już prawie sam się przewraca na brzusiio :ico_brawa_01: a jak już się przewróci to próbuje łapać pozę do raczkowania :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: czasem mu się uda :ico_brawa_01: tylko ruszy się do tyłu :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

04 mar 2008, 19:57

Jestem :) O ile Jasiu sie nie obudzi to mysle ze uda sie mi cos napisac. Dzisiaj mam juz lepszy humorek... Wiecie to takie dziwne bo w sumie nic takiego sie nie stalo. Z K. sie nie klocimy, tylko po prostu ze soba nie gadamy, bo on nie ma czasu, non stop w robocie i czuje sie strasznie samotna, no i chyba przez to zlapalam dola. K. obiecal mi za tydzien wyjazd w gory, ze wtedy poswieci czas tylko nam... Jakos nie chce sie mi w to wierzyc, no ale nadzieje trzeba miec. Bez sensu jest to ze jak juz ma czas to wtedy zawsze ktos do nas wpada i taki jest minus mieszkania za granica w jednym domu z innymi facetami :ico_placzek: Jest taki S. i on do nas przychodzi co wieczor i siedzi do pozna, pija piwko... I co najgorsze to on wlazi do nas bez pukania. Ostatnio godzina 22, paradowalam po domku w samym podkoszulku i majtkach a ten wszedl nawet nie wiem kiedy :ico_zly:

U nas nocki fajne, tylko dzisiaj Jasiu jakis taki marudny. Zauwazylam ze on wymysla jak mnie widzi a jak dam mu jakas zabawke i znikne z pola widzenia to sam ladnie sie bawi.

Ewasiek super wygladasz! Duzo lepiej Ci w jasnych wloskach! Wiesz jak tak napisalas o tym liczeniu to ja musze Ci sie przyznac ze dla mnie 6 plus 5 to zawsze jest 9 :ico_wstydzioch: Nie mam pojecia dlaczego... Tak jakos sie mi zakodowalo w tym moim glupciatym humanistycznym lbie :-D Chociaz fizyke ja zawsze uwielbialam!!!

Aniu normalnie przerazilam sie jak przeczytalam twoja wiadomosc.Wogole ta lekarka jakas nienormalna, nie dosc ze wy przychodzicie zdenerwowani to ona jeszcze ma jakies ale. Glupia baba i tyle. Moze i Krystianek duzo wazy ale tez ma odpowiedni wzrost. Ja postaram sie zeskanowac jakie tu sa normy wagi to pozniej wkleje. Ale z tego co widzialam na tej tabelce to przy wzroscie Twojego bobaska nie jest najgorzej!

No i Jasiu wstal...

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

04 mar 2008, 20:49

no muszę się pochwalić...Daruś zjadł 120ml mleczka z z butelki i odleciał :ico_brawa_01: chyba mu naprawdę kaszki tak do picia nie podchodzą :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Dominisia

04 mar 2008, 20:51

Jasiu nakarmiony maltretuje krolika wiec moze uda sie mi cos jeszcze napisac do reszty.

eSKa gratuluje zakupu wozka, bardzo sie mi podoba! To kiedy Olus bedzie mial nowa fure?? Kurcze wlasnie mialam pyta co z tym uczuleniem Twojego meza... Przekichane. Wiesz ja w Norwegii widzialam takie Durexy NON-LATEX czyli wykonane z czegos innego jak latex, na pewno sa tez takie w Polsce, moze one by sie sprawdzily?? U nas one sa bardzo drogie, ale pewno w Polsce bylyby tansze...

Eve wszystkiego co najlepsze dla Szymonka. Chetnie poczestuje sie tym torcichem co stawialas, o ile cos zostalo, bo mam ogromniasta ochote na cos slodkiego a wdomku mam akurat same zelki.
Agnieszka, sliczny nowy avatarek! Lasencja jak sie patrzy!

Mamo Zuzi pewno ze mozemy sie pochwalic naszymi planami, chociaz ja jestem przerazona. Sprzatanie zaczynam w przyszlym tygodniu. No i ja czekam jak z ta spiralka, ja mam w sobie cos takiego ze na mysl ze ktos mialby mi cos ruszac miedzy nogami cala sie trzese, boje sie ze by bolalo...

Kicia ciesze sie ze nocka lepsza. Ja jestem pewna ze wkrotce Kacperek da Ci przespal cala!

Jezeli o kims o czyms zapomnialam to wybaczcie!

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

04 mar 2008, 20:55

bo on nie ma czasu, non stop w robocie i czuje sie strasznie samotna
oj rozumiem, a takie uczucie potrafi zdołować :ico_noniewiem:
obiecal mi za tydzien wyjazd w gory
no to życzę i trzymam kciuki żeby się udało :ico_brawa_01:
a ten wszedl nawet nie wiem kiedy :ico_zly:
a co Twój K. na takie wizyty? :ico_noniewiem: bo wiesz faceci sami się nie domyślą, że nie wypada, że jesteście rodziną i do tego jest małe dziecko :ico_noniewiem: może trzeba delikatnie ich uświadomić kiedy mogą Was odwiedzać, w końcu to zrozumiałe i nie powinni się gniewać :ico_nienie:

[ Dodano: 2008-03-04, 20:01 ]
no DOMINISIA i MAMOZUZI to się chwalcie :569: bo mnie już ciekawość zżera :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

04 mar 2008, 22:01

a ja dzis nic nie napisze bo po pierwsze Obrazek Obrazek Obrazek

a po drugie tego goscia co dostarcza nam neta

Obrazek Obrazek Obrazek

nie mam juz sily restartowac kompa zeby cokolwiek napisac
a pozniej i tak wszystko na darmo bo oczywiscie ten moj net tak dziala ze szkoda gadac :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 mar 2008, 22:15

Ewasiek, Trzymam kciuki żebyś przetrwała w pracy, włoski masz super ja też przed świętami rozjaśniam.
hihi, ja tez przed siwtami farbowanko na blond robie. Same blondyny beda rzadzic haha na wrzesniowkach :-)
tak mi kazal dawac 3 dni pozniej 2 dni po 10 a dalej po 5
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dzieki!!!
MAMOZUZI już po spiralce, szybko melduj czy bardzo Cię bolało i czy ok wszystko
No i ja czekam jak z ta spiralka,
Dziewczyny naprawde spoko !!! To nawet nie nazwalabym bolem, tak jakos leciusko zaklulo, ale ja typ panikary nawet nie zdarzylam sie wytraszyc i juz koniec. Nie wiem kiedy nawet mi ja zalozyla :-) :ico_brawa_01: No i na 5 lat mam spokoj :ico_sorki: Teraz troszke plamie i pobolewa mnie tak miesiaczkowo brzuch ale lyknelam juz ubuprom i jest ok. Aaaa, wiecie jaki patent? Kazala mi na 2 godziny przed zakladaniem lyknac 2 tabletki ibupromu zeby nie bolalo. Nie wiem czy to dzieki temu no ale nie bolalo :-) Jestem super-zadowolona :ico_brawa_01: Za 3 mieisace do kontroli a seksic sie mozna od zaraz, tyle ze plamie to jeszcze sie wstrzymamy :-) No i hicior taki ze tu spiralki sa bezplatnie :-) Bylam zaskoczona :-)
Dominisia, ja tez sie balam jak chora, normalnie biegunke az dostalam z nerwow hehe, ale jak widac nic strasznego :-)
a jak Nell reaguje na fridę, jak jej odciągasz, bo mój to się wyrywa a silny jest skubany
Nell byla zdzwiwiona kto jej powietrze zabiera i nawet nie rzucala sie. Za to jestem w szoku jak potrafi usteczka zacisnac jak jej chce syropki dac. Skubana mala :-D
EWASIEK to Ty w gimnazjum uczysz?
Noo, kobietko, ulzylo mi, bo ja myslalam ze ty w 1 podstawowki uczysz i sie wystraszylam :-)
bo on nie ma czasu, non stop w robocie i czuje sie strasznie samotna,
kochana, jak ja cie rozumiem. Ale juz jest lepiej tak? A tego kolezke S. to sobie popros na boczek i powiedz ze odwiedziny do godziny 17.00 a potem Krzysiu ma rodzine. Krotko i na temat bo faceci to czasem tacy tepi sa ze szok. :ico_szoking:
dzis pózniej z pracy wróciłam bo byłam wpłacić zaliczke na wózek (żeby go nam nie sprzedali) a męzu jutro jedzie po odbiór
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sliczna bryka :-)
chyba wam nie mówiłam...Darek już prawie sam się przewraca na brzusiio a jak już się przewróci to próbuje łapać pozę do raczkowania czasem mu się uda tylko ruszy się do tyłu
jak widac na kazdego przychodzi pora nawet na grubaski :-D ;-)
Mamo Zuzi pewno ze mozemy sie pochwalic naszymi planami, chociaz ja jestem przerazona. Sprzatanie zaczynam w przyszlym tygodniu.
no DOMINISIA i MAMOZUZI to się chwalcie bo mnie już ciekawość zżera
hihihi, daj spokoj Dominisiu :-D l Ale wiem co czujesz :-)
Kochane kobietki otoz ja z J. i dziecmi zwalamy sie do Dominisi na swita wielkanocne :ico_brawa_01:
Dwie zdesperowane polskie rodziny w Skandynawi haha ;-) W sumie to sie nie moge doczekac. I na tydzien przed na ryneczek polski jedziemy moze uda sie jakies typowe zarelko polskie kupic i przywiesc. No i oczywiscie podzielimy sie gotowankiem wiec nie boj sie Dominiczko!!!! :-D

[ Dodano: 2008-03-05, 10:03 ]
no nie wierze...... ostatni raz zdarzylo mi sie to w pazdzierniku gdy jako ostatnia czekalam na rozwojenie :-D
:569: :569: :569:

My po nocce tak sobie. Mala wybudzal katarek i kaszelek. No i nie wiem czy isc z nia do lekarza. W sumie to ma kaszel ale taki sporadyczny za to mokry :-( no wiec nie wiem co robic. Bo nie chce aby mnie lekarz wysmial ;-) No i nie taka prosta sprawa z wizyta. Bysmy musieli wieczorem jechac, po 18.00 . Sama nie wiem....

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”