Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

04 wrz 2008, 17:17

Już nie jeden specyfik wypiłam :ico_oczko: , jak tylko przyuważy moją kawę na stole czy biurko, odrazu ją kusi by coś wrzucić, nawet kredkę

Awatar użytkownika
edulita

04 wrz 2008, 17:29

Psoci mamie :-D no kawy z kredka jescze nie piłam :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

04 wrz 2008, 17:32

Asiu i jak takie "pyszności" smakują :ico_oczko: ,ja kiedyś mojemu mężowi zaparzyłam kawo-herbatkę,bo tak sobie życzył :ico_szoking: i taki był honorowy,ze wypił wszystko :-D

Awatar użytkownika
edulita

04 wrz 2008, 17:33

Iwciu - kawo- herbatka nie słyszałam :ico_szoking: ?

Awatar użytkownika
asiapanda

04 wrz 2008, 18:28

moje dziecko ma różniste pomysły, ale chyba każdy dwulatek ma głowę pełną szaleństw :-D Jest łobuziarą taką słodką, a od kilku dni łazi za mną krok w krok, mąż się nawet śmieje, że ona się o mnie lepi. Usiąde na kanapie a ona dosłownie po mnie skacze, jem coś a ona wyciąga z mojego talerza mimo, że ma to samo. Nawet z toalety normalnie skorzystać nie mogę, gasi mi światło, narazie dosięga na tyle, że wciaz gasi. Ale z drugiej str to takie fajne, taki rozrabiak :-D

Teraz ja isze tego posta siedzi mi pod biurkiem i gryzie w stopę, albo wrzuca na klawiaturę ózne rzeczy, a to swoją maskotkę, a to pilota od TV, ciągnie za myszkę od komputera

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

04 wrz 2008, 20:41

Teraz Edulitko jest i filmik,super z Nikusi jest "materiał na żonę" :ico_oczko: ,taka pracowita :ico_brawa_01: ,teraz to już rzadkośc :-D

Asiu -Bartek ma podobne pomysły na psoty,zresztą jemu sie wszystko w rękach pali :ico_olaboga: ,co nie weźmie już popsute,wemieszał mi kiedyś cukier z solą,a ja myśłałam ,że nasza woda tak okrutnie smakuje :ico_haha_01: .Po prostu nie nadążam za pomysłami młodszego synka :ico_olaboga:

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

04 wrz 2008, 21:05

Witajcie.
Poczytuję was, ale z pisaniem gorzej.
kasiulka, zmartwiłaś mnie :ico_noniewiem: Wracaj szybko do domu...
asiu, Wiki ma takie pomysły jak ja miewałam w dzieciństwie :ico_wstydzioch: , ale moją ofiarą padał tata, w jego szklance zazwyczaj lądowały wędliny (bee)
Nikola cudna, jak edulitko wasze starania :-D :-D ?
iwciu, gratuluję zapału, ja też zrobiłam segregację w zabawkach.
Co do smoczka, to Maciej go ma jeszcze. Gdy się obudzi w nocy, to mu podaję. Na szczęście jak tylko zaśnie, to go wypluwa. powoli mu go wykluczam.

Awatar użytkownika
asiapanda

05 wrz 2008, 10:33

Dzień dobry

A wiecie, że Kasieńka juz czuje się lepiej :ico_brawa_01: coś Wiktorek się śpieszy, niu niu.........

Dziś mówię do Wiki, że za 10 dni będzie miała dorosłe łóżeczko a ona "OK" :-D

Awatar użytkownika
edulita

05 wrz 2008, 11:22

Witam
U nas w ocy znowu lało :ico_noniewiem:
Dziekuje za pochwały dla Nikusi, ona wszystko chce sama nawet podkurzać nie da sama chce odkurzać :ico_haha_01: i pomyślec ze długo bała sie odkurzacza :-D od rana chodzi i śpiewa - nana na mama tata i ja i tak w kółko albo lalala kici kici
Co do starań to staramy się i w ostatnim miesiacu stało się coś dziwnego okres spóźnił mi sie o ponad tydzień i myslałam ze to juz ale niestety dostałam @ niestety tak dziwny jak ten który miałamzaraz po poronieniu przed Niki :ico_placzek: troche mnie to podłamało ale nadal będziemy się starać a teraz ide na usg do gina sprawdzić czy wszystko w porządku...
Ide parzyć kawke jest ktoś chetny ? a gdzie Mazia?

Awatar użytkownika
asiapanda

05 wrz 2008, 12:24

Uda się Edytko zobaczysz, trzymam kciuki :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”