Dzieki slonko,kiedy zobaczymy Wasze pokoiki?mmarta81,miszka, wspaniale urządziłyście konciki dla swoich malutkich
Na pewno cos wybierzesz fajnego,moj wozior stoi juz od ponad miesiaca i czeka w gotowoscija dalej nie wiem jaki chce wózek normalnie
Dzieki slonko,kiedy zobaczymy Wasze pokoiki?mmarta81,miszka, wspaniale urządziłyście konciki dla swoich malutkich
Na pewno cos wybierzesz fajnego,moj wozior stoi juz od ponad miesiaca i czeka w gotowoscija dalej nie wiem jaki chce wózek normalnie
To nie Twoja wina Pati,tylko mojej zasranej poloznej Dobrze wie ze juz mi dziecko umarlo a druga ciaze poronilam,mowilam jej,ze sie cholernie teraz boje o wszystko,a ta miala obowiazek mi o tym badaniu powiedziec Teraz juz nie ma sensu go robic,poczytalam o tym [/quote]miszka kochana, gdybym wiedziala, ze tak sie tym przejmiessz to bym nie pisala o tych bakteriach
JEZUUUUUUUUUUUUU!WIDZISZ ,OSTATNI BEDA PIERWSZYMI,W ZYCIU BYM SIE NIE SPODZIEWALA.DAWAJ SZYBKO ZNAC,MATKO ALE CI ZAZDROSZCZE!!!!!!!!!!!!!!! DAWAJ SZYBKO ZNAC JAK URODZISZno dziewczyny wiec mam dwa centymetry rozwarcia, i szyjke skrocona w 80 procentach czop mi leci coraz mocniej wiec jestem cala zesrana poryczalam sie jak cholera. jutro jade rano do szpitala z szwagierka,mialam jechac za dwa tygodnie,ale ginka kazala mi jechac jutro i naklamac ze mam skurcze i nie czuje ruchow dziecka
ja tez przecie mam najpozniejszy terminJEZUUUUUUUUUUUUU!WIDZISZ ,OSTATNI BEDA PIERWSZYMI,W ZYCIU BYM SIE NIE SPODZIEWALA.DAWAJ SZYBKO ZNAC,MATKO ALE CI ZAZDROSZCZE!!!!!!!!!!!!!!! DAWAJ SZYBKO ZNAC JAK URODZISZ
Nic sie nie boj!!!!Pomysl ze juz jutro moze bedziesz tulila swoje malenstwo A my tutaj wszystkie bedziemy Ci zazdroscilymoze jutro jeszcze nie moze mnie puszcza do domku nonono mac boje sie koniec zartow
Faktycznie zaskoczylas nas jak nie wiem Trzymam kciuki,zobaczysz ,nie taki diabel straszny........No nie wiem kochana czy Cie puszcza z rozwarciem do domku Powodzenia kochana,trzymam kciukija tez przecie mam najpozniejszy termin
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette, TonieAnend i 1 gość