Witajcie kochane dziewczynki ! Wczoraj troche bylo mi lepiej i wzielam sie za male sprzatanko

A corunia juz nie plakala z bolu wiec lepiej i jej

Nocke znow zarwałam bo sasiadom synus awanture o 4 rano zrobil plakal

krzyczal i nie chcial sie uspokoic

tragedia wiec jak juz sie obudzilam to nie usnelam a dzis mialam egzamin z prawka to mi dodatkowo usnac nie pozwolilo i niestey

oblalam stres mnie zjadl i tyle ale trudno juz bede musiala sobie zostawic to na po porodzie niestety.A wracajac do tematu o to ze kobiety w ciazy zachowuja sie jak by byly chore to sa takie ale na szczescie jest juz coaz wiecej takch ktore jednak juz dbaja o siebie ja bynajmniej wiecej takich zauwazam Ja tez slysze komplementy ze ladnie wygladam w ciazy sa i tacy co mowia ze mi sluzy ciaza

bo lepiej wygladam

ale ja im mowie ze chyba maja sentyment do wielorybkow

Jesze dwa tygodnie temu pracowalam bo dobrze sie czulam, teraz juz w domku ale podstawa sa zrobione wloski mimo ze odroscik jest

ale juz nie dlugo, depilacjia i pedicurek to jest wazne dla mnie i dla mojego M tez przeciez ciaza nie zwalnia nas z dbania o siebie wrecz odwrotnie bardziej powinno sie dbac o siebie .Moj mezulek jezdzi ze mna do lekarza ale zwykle nie wchodzi do gabinetu za to corcia wchodzi i ja nie narzekam

Na poczatku przy badanich prenatalnych itd to wchodzil bo chciallam zeby byl przymnie ale teraz jak wiemy ze jest wszystko ok to M mowi ze on ja zobaczy juz jak bedzie na swiecie

slonko2008 rzycze zeby badanie wyszlo b.dobre
[ Dodano: 2008-09-05, 18:54 ]
trzymam mocno za adie26