Witajcie kochane dziewczyny,jak ja sie za wami stęskniłam
Bohe tyle do nadgonienia mam,ale raczej nie będę w stanie tego przeczytać,jak by nie było to ponad 30 stron
Więc wybaczcie mi-proszę!!!
A co u nas tak w skrócie...Michaś rośnie,broi,mówi takie słowa podstawowe,a reszta po swojemu,ale rozumie wszystko!Zęby jak nie wychodziły,tak teraz idą jeden za drugim,ale na szczęście bez żadnych większych boleści.Jutro idziemy do alergologa na którego czekaliśmy ponad 2 miesiące-wiadomo na kasę chorych.Maks oki,chodzi do przedszkola i ma sie dobrze
A ja........ 5 września miałam egzamin praktyczny na prawko i niestety oblałam
jestem tak na siebie wkurzona,ze nie macie pojęcia
Najlepsze jest to ze z całej 20 zdającej,zdało tylko 5 osób!!!
To jest jakieś nie porozumienie,czepiają sie gówien!!!Najbardziej wkurza mnie to,ze teraz mam termin.....na 12 listopada-to był pierwszy lepszy termin-oni są pojebani-sorki,ale mnie to tak wkurza,ze to jest nie porozumienie!!!Z babą sie tak wykuciłam,że szok.Bo wiadomo,zeby tylko utrudnić i kase zbić-cholera dobry interes,co nie?Ale dobra,nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem!!!
BECIA-wszystkiego naj,naj dla Amelusi-fajna z niej juz dziołcha
Sensibel-dla ciebie również dużo uśmiechu,a mniej smutków
Karolcia-iiiiiiiiiiiiiiiiiii dla naszego kawalera Maciejka-dużooooo zdrówka i wszystkiego naj
A tak w ogóle,wszystkie dzieciaszki tak wyrosły,ze to jest nie porozumienie-suuuuuuuuuuuuppppppppeerrrrrrrrrrrrr
Buziolki wielkie i do zobaczyska :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Aaaa i o naj ważniejszym bym zapomniała;
Aguś zdjęcia z pleneru jak i z kościoła przepiękne i orginalne,takie właśnie lubię(stwierdziałm,ze mimo to,ze brałam slub 7 lat temu,to jeszcze nie jestesmy do tyłu),hi,hi.Ale zdjęcia w wodzie i tak mnie powaliły,kto miała takiego pomysła?
No i oczywiście wielkie gratulacje dla mamuski-Sensibel,mały Patryczek śliczniusi
...kiedy nasze takie były