Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

05 wrz 2008, 19:44

ja jestem już :-D

gozdzikowa coś wcześniej pisała ,że mają jechać do anglii na weekend tylko nie wiem ,który,ale chyba raczej nie wyjechała bez słowa :ico_noniewiem: ,mam na mysli żeby nas uprzedzić jak coś

aga no może i ma wiecej ,ale tak jak sie patrzy to wyglądają jakby miała gęste i grube :ico_haha_01:

karolka jakie supcio foteczki ,a tatuś to na 100% dumny z synka :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

05 wrz 2008, 20:18

Moje dziecie już wykąpane właśnie się będzie usypiać :ico_oczko:

Faktycznie gozdzik cosik o wyjeździe pisała ale też mi się wydaje że by się pożegnała :ico_oczko:

A my jutro robimy grilla. Mmmmm nie mogę się doczekać :-D

Becia może się wydaje że ma gęstsze przez to że się jej kręcą :ico_noniewiem:

Idę poszukać czegoś w TV do oglądania...

[ Dodano: 2008-09-05, 21:22 ]
Widzę że u nas na forum zaczęły się weekendowe pustki :ico_noniewiem:

A ja zaszalałam i właśnie zamówiłam sobie kozaki przez internet (hihi mój mąż mnie chyba z domu wyrzuci jak zobaczy kolejną parę :-D )
Jak szukałam butów do ślubu to znalazłam fają stronkę www.bucikowo.pl
Mają tam fajne buty i niedrogie :ico_oczko:
Hihi zamówiłam sobie takie http://bucikowo.pl/p/pl/768/sd+zulu+yellow.html
Do gonienia z Emilką po polu będą jak znalazł :-D

Nic zmykam. Może jeszcze cosik ciekawego wypatrzę na necie :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-09-05, 22:34 ]
Hmmm kiepsko tak samym ze sobą pisać cały wieczór :ico_noniewiem:
Nic zmykam spać.

Mam nadzieję że jutro któraś tutaj zajrzy :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-06, 07:21 ]
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN SENSIBEL. SPEŁNIENIA MARZEŃ I DUUUUUŻO MIŁOŚCI :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

06 wrz 2008, 15:57

witajcie :ico_szoking: fakt pusto

U nas nocka dzis super :ico_brawa_01: musz sie pochwalić ,od kilku miesiecy ,Mela dziś przespała całą nocke wstała o 7.30 :ico_szoking: bez krzyków i kręcenia sie :ico_szoking: az nad ranem sie przebudziłam bo nie wiedziałam o co chodzi normalnie,chyba wyczaiła ,że mamcia sie wieczorem zle czuła i potrzebowała porzadnego wyspania sie-bolała mnie głowa byłam jakaś słaba i nieprzytomna oczy mi sie zamykały poszłam przed 23 spać,ten tydzien miałąm ciezki ,że jak nigdy :ico_olaboga: ,zaczeła sie szkoła to raz no i codziennie jakies problemy wychodziły ,a to to ,a to tamto no kocborowo normalnie :ico_olaboga: .

aga
ty nic mi nie mów o butach :ico_zly: -dziś dostałam maila od babki co kupiłam adidaski od niej dla meli , bo w tych sklepach to nic normalnie nie ma ciekawego wszystko na jedno kopyto w necie tez to samo i kupiłam od niej używane (ale jak nowe) reboka ,zagraniczne zawsze lepsze, wysłałąm kase w poniedziałek z przelewem na konto ,a ona dziś mi ,że kasy dalej nie ma :ico_olaboga: i znowu problem latanie :ico_zly: nie miałam gdzie dowodu wpłaty zeskanowac bo nikt nie miał ,dałam mojego M siostrze,jak jej sie uda podłaczyc drukarke to mi to zrobi ,a jak nie to niewiem :ico_noniewiem: ,mam nadzieje ,ze do poniedziałku wpłyną ,bo czasem u nas sie często zdarza ,że poczta przetrzymuje kase do tygodnia :ico_zly: ,albo druga opcja baba sie pomyliła w czymś wprowadzając do komutera, a teraz ja ani kasy ani butów nie mam :ico_zly:

ale sie pożaliłam :ico_haha_01:

teraz przyjemniejsza część mojego pisania

Obrazek

:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

a teraz kolejne :-D

Obrazek

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big:

urmajo
sie nie pojawia kurcze co z nią? :ico_noniewiem: ,mam nadzieje ,że z jej tatą nic powaznego sie nie dzieje tfuuu... tfuuu

no i gozdzikowa coś zamilkła :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-06, 19:12 ]
ale u nas masakra :ico_olaboga: gorąco i taka parówa straszna ,zero wiatru no leje sie z człowieka ,a niebo wygląda na pogodne raczej na burze sie niezapowiada :ico_noniewiem: , no nie ma czym oddychac ,niedawno wróciliśmy ze spacerku no jest cudownie ...

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

06 wrz 2008, 20:22

Ale frekfencja :ico_szoking:
Becia u nas też duchota straszna. Dzisiaj było 31 stopni w cieniu :ico_szoking: Słońce aż paliło. Emiśka na golasa biegała pół dnia :ico_oczko:
U nas też raczej na burzę się nie zapowiada bo niebo bezchmurne i gwaizdki są :ico_noniewiem:

gozdzik chyba faktycznie w ten weekend wybyła do anglii :ico_noniewiem:
Zaczynam też się martwić czy u urmajo wszystko wporządku...

Emilka już po kąpieli szykuje się do spania. A jak Paweł ją uśpi to oglądamy film z wesela :-D

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

07 wrz 2008, 09:04

witajcie dziewczyny.

Dziękuję za troskę. To był straszny tydzień. Na szczęście wszystko się jak na razie dobrze skończyło. Tata po operacji miał niestety komplikacje, ale sytuacja została chyba opanowana. Mam nadzieję, że teraz wszystko będzie już dobrze.
Mówię Wam w tym szpitalu to jest normalnie rzeźnia. To była ostatnia operacja w mojej rodzinie, która odbyła się w szpitalu państwowym. Jeżeli kiedykolwiek ktoś będzie musiał mieć jakiś planowy zabieg to pieniądze wyciągnę spod ziemi i zrobię go po prywacie. Ja rozumiem, że komplikacje moga się zdarzyć wszędzie, ale opieka...... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: szkoda gadać. Wyobraźcie sobie, że z moim tatą leżał 82 letni pan i zawołał przechodzącą korytarzem pielęgniarkę, a ona mu odpowiedziała, że jej nie ma :ico_szoking: A pan nie miał nawet dostępu do przycisku wzywającego pomoc. Dobrze, że ja tam byłam, to jakoś mu pomogłam.
Ale się rozpisałam.... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Dla Amelki i Maciusia najlepsze życzenia na te 1,5 roczku.
I dla naszej sensibel z okazji urodzin.
A my pięknie dziękujemy .

Karoilna ale się rozszalałaś z tymi zakupami :-D :-D :-D . A zdjęcia super.

Becia no Ty też nie miałaś za kolorowo w tym tygodniu. Najważniejsze, że wszystko jakoś sie poukładało. Teraz życzę powodzenia w GOPS-ie. Takie grosze dają, ale wymagania jakby co najmniej miliony płacili :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: A zdjęcia Meli super.

Aga jak tam wrażenia po filmie?
A butki fajne, ale to chyba ryzykowne kupować obuwie przez internet.

No dobra, skoro ja dziś pierwsza to dla wszystkich :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

07 wrz 2008, 10:59

witajcie

urmajo dzięki bogu ufff :ico_sorki: ,fajnie ,że jesteś , a my już sie tak martwiliśmy ,że coś niedobrego sie działo, dobrze ,że juz po wszystkim , i życze zdrówka oraz szybkiego powrotu do formy dla tatusia :ico_haha_01:

U nas nocka OK z jedną małą pobudką o 4 rano na piciu i kima do 9 :ico_brawa_01:

ja potem jeszcze wdepne :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 wrz 2008, 17:56

Witajcie kochane dziewczyny,jak ja sie za wami stęskniłam :-D
Bohe tyle do nadgonienia mam,ale raczej nie będę w stanie tego przeczytać,jak by nie było to ponad 30 stron :ico_olaboga: :ico_olaboga: Więc wybaczcie mi-proszę!!!
A co u nas tak w skrócie...Michaś rośnie,broi,mówi takie słowa podstawowe,a reszta po swojemu,ale rozumie wszystko!Zęby jak nie wychodziły,tak teraz idą jeden za drugim,ale na szczęście bez żadnych większych boleści.Jutro idziemy do alergologa na którego czekaliśmy ponad 2 miesiące-wiadomo na kasę chorych.Maks oki,chodzi do przedszkola i ma sie dobrze :ico_haha_02: A ja........ 5 września miałam egzamin praktyczny na prawko i niestety oblałam :ico_placzek: jestem tak na siebie wkurzona,ze nie macie pojęcia :ico_sorki: Najlepsze jest to ze z całej 20 zdającej,zdało tylko 5 osób!!! :ico_zly: To jest jakieś nie porozumienie,czepiają sie gówien!!!Najbardziej wkurza mnie to,ze teraz mam termin.....na 12 listopada-to był pierwszy lepszy termin-oni są pojebani-sorki,ale mnie to tak wkurza,ze to jest nie porozumienie!!!Z babą sie tak wykuciłam,że szok.Bo wiadomo,zeby tylko utrudnić i kase zbić-cholera dobry interes,co nie?Ale dobra,nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem!!!

BECIA-wszystkiego naj,naj dla Amelusi-fajna z niej juz dziołcha :ico_brawa_01:

Sensibel-dla ciebie również dużo uśmiechu,a mniej smutków :ico_tort:

Karolcia-iiiiiiiiiiiiiiiiiii dla naszego kawalera Maciejka-dużooooo zdrówka i wszystkiego naj :-D :ico_brawa_01:

A tak w ogóle,wszystkie dzieciaszki tak wyrosły,ze to jest nie porozumienie-suuuuuuuuuuuuppppppppeerrrrrrrrrrrrr :ico_brawa_01: Buziolki wielkie i do zobaczyska :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Aaaa i o naj ważniejszym bym zapomniała;
Aguś zdjęcia z pleneru jak i z kościoła przepiękne i orginalne,takie właśnie lubię(stwierdziałm,ze mimo to,ze brałam slub 7 lat temu,to jeszcze nie jestesmy do tyłu),hi,hi.Ale zdjęcia w wodzie i tak mnie powaliły,kto miała takiego pomysła?

No i oczywiście wielkie gratulacje dla mamuski-Sensibel,mały Patryczek śliczniusi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ...kiedy nasze takie były :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

07 wrz 2008, 20:40

Gosiaku jak fajnie Cie tutaj widzieć :ico_brawa_01: Biedulko z tym prawkiem to faktycznie teraz strtasznie kulawo jest. Ale zobaczysz za drugim razem będzie wszystko ok :ico_oczko:
A Michaś cudny i jak już wyrósł :ico_szoking:
urmajo dobrze że u Ciebie wszystko wporządku. Niestety co do państwowej służby zdrowia nie będę się wypowiadać :ico_zly:
A co do kupna butów przez internet to właśnie na tej stronce kupiłam kilka par i jestem z nich zadowolona :ico_oczko:

Film z wesela jest rewelacja hihi.
My dzisiaj byliśmy w Leśnym Parku Niespodzianek. Emiś jak zawsze się wyszalała a teraz histeryzuje a mój mąż próbuje ją złamać.
Ja się wyłączyłam z całej akcji i oglądam Skazanego na śmierć :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

08 wrz 2008, 08:54

WITAJCIE

:ico_szoking: łooo GOGA nareszcie :ico_brawa_01: jezdeś kobieto :532:
przykro mi ,żeś oblała :ico_pocieszyciel: ,ale jeśli sie u was tak długo czeka to masz prawo wyboru zdawać w miejszej miejscowości bez takich kolosalnych kolejek :ico_olaboga: to jest chore tyle czekać , u nas max miesiac trzy tygodnie sie czeka,a i tak biorą kursanci dodatkowe godziny do egzaminu bo to sie zapomnina lepiej iśc na strzała od razu po kursie,współczuje ci tyle czekać :ico_olaboga: przeciez to bezsens, u nas jesli już kurs zaczynasz to instruktor od razu ci proponuje ,zeby sie zapisac na egzamin ,a on juz ci tak godzinki ustawia ,żeby sie wyrobić w tym czasie,jest tyle szkół jazdy ,że można spoczko sie wyrobic i idzie sie ze świerzaczka :-D tak najlepiej , no i w dniu zdawania egzaminu jeśli bedzie oblany to od razu sie idzie do sekretariatu i sie zapisuje na pierwszy wolny termin.

MELA jeso śpi :ico_brawa_01: :-D ,a ja juz pranie poskładałam i pije kawoche :ico_kawa:

faktycznie gozdzikowa wyjechała chyba ,no ale tak bez słowa przypomnienia :ico_szoking: no ja już jej dam :ico_nienie: do wiwatu niech no tylko tu wdepnie :ico_nerwusek: :wpale: :576:

ja też sie nie boje kupywac butków necie , jesli chodzi o mnie to sobie nie kupuje bo ja to sobie musze przymiezyc ,ale chłopakom i małej owszem,ostatnio kupiłam młodej adidaski i młodemu sliczne Najeczki :ico_brawa_01: w promocji nówerki :ico_haha_01: ja to kopie i zawsze cos wynajde no chyba ,że nie ale to zadko sie zdarza :-)

a teraz dla naszej mega kobietki życzonka :-)

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 09:30

Witajcie :-D :-D :-D :-D
faktycznie gozdzikowa wyjechała chyba ,no ale tak bez słowa przypomnienia no ja już jej dam do wiwatu niech no tylko tu wdepnie
musiało wciac mojego posta bo pisałam do was ze jedziemy do Wrocławia na dwa dni :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
wczoraj wieczorkiem wrócilismy jak Jula zasnie to postaram sie cos napisac

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”