ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2008, 15:39

glizdunia jasne ze pamietam, ten czerwony..do auta super bo jej nie podwieje, ale na codzien do jak dla mnie za duze odstepy w guzikach, u nas były takie sliczne futerkowe kurteczki ale własnie tez tak zapinane :ico_noniewiem: ja tam wole na zamek, a guziki moga byc ale tylko tak dla ozdoby :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 wrz 2008, 15:40

ja ogolnie niemam nic przeciwko ciemnym kolorkom jak sa elegancko dobrane...wiadomo ze dziecko powinno wygladac radosnie ale sloka elegancja z dodatkiem czarnego jak dla mnie tez ok.....ja mam np. dla Mayci na zime takie czarne sztruksowe ogrodniczki z Gapa i sa sliczne a ze czarne?trudno,dobiore kolorowa bluzeczke i tez bedzie ladnie!!!

[ Dodano: 2008-09-05, 15:41 ]
Lady,ten plaszczyk byl na zamek i rzepy :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2008, 15:43

no ja nie wiem jaki rozmiar kupie, ale mysle ze miedzy 92-98 przychylajac sie do 98 bo 86-92 teraz chodzi :ico_noniewiem:
a ja sobie powiedzialam ze jak nie mam kasy to allegro nie wchodze, bo ost sie napaliłam na zestaw ubranek własnie takich firmowych, sliczne dla dziewczynki teraz na jesien i byla licytacja ze szło za 200 zł dostac wszystko, no ale nonono blada jakbym nie miała z czego zapłacic i tylko obeszłam sie smakiem, wiec po co mi to.. :ico_noniewiem: :ico_zly:

[ Dodano: 2008-09-05, 15:46 ]
nie zartuj glizda a mi sie kojarzy ze na takie wieksze guziki :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

Mila tez ma 1 bluzke i 1 gacie ciemny granat ale jak dla mnie w tej bluzce wyglada za powaznie i tak szaro buro, spodnie wiadomo ze dobierze sie jasniejsza bluzke i bedzie git!!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2008, 16:08

O owinięciu piersi bandażem powiedział mi lekarz :ico_olaboga: Ale to rzeczywiście kiepski pomysł, bo jak się obudziłam w nocy miałam kilka twardych guzów :ico_olaboga: Ogólnie to jak na razie dalej mam mega produkcję, cyce bolesne - jezu jaka ze mnie doja krowa :ico_haha_01:

zborra nie pisałam o odstawieniu bo czekałam na kolejny odpowiedni moment, i jak Wiktor wzdrygnął się po posmakowaniu soli na brodawce to poszłam za ciosem. Nie domaga się cyca, tylko najgorsze są nocki i usypianie, teraz jeszcze te zastrzyki ... Wszystko zbiegło się jednocześnie. Na szczęście w poniedziałek koniec antybiotyku :ico_sorki: On nie miał tylko kataru, kaszlał mi a 11 mamy wyjazd do brata więc nie ryzykowałam :ico_noniewiem: I nawet nie chcę myśleć czy słusznie czy niesłusznie żeby później nie robić sobie wyrzutów :ico_olaboga:

Wiktor śpi obecnie w piżamkach early days, mamy jeszcze nowe pajace ale są za duże.

cdn wieczorem bo mały wstał

Glizdunia trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

05 wrz 2008, 16:43

ja zmykam na zakupy :-) pokazałam Mariuszowi ten zielony płaszczyk i kazał dodać do obserwowanych :-)

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 wrz 2008, 17:32

Myślałam, że może już są jakieś wieści od GLIZDUNI, kurcze bo się denerwuję jakoś.

A tu widzę istna rewia mody, mamy dziewczynek szaleją. Ja jeszcze nie mam nic na zimę, ale też pewnie pobuszuję po lumpeksach, bo tam tanio i dobre ciuszki, a może i na allegro, sprzedam ten kombinezon z tamtego roku to będę mogła dołożyć do nowego. Myślę o osobnych spodniach i kurteczce. My też mamy dużo ciuszków z nexta, są rewelacyjne.

Jagódka jest wspaniała, no te pierwsze kroczki sama radość :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I faktycznie wysoka dziewczynka z niej i loczki bląd, no śliczna.

kamizela, no trzymaj się jakoś. Zdrówka Wiktorkowi życzę.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2008, 18:44

no ja tez ciekawa jestem co u glizduni
denerwuje sie

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 wrz 2008, 19:29

dziewczyny jestem...jestem zdrowa...znaczy sie raka skory nie mam...dziekuje Wam baaaardzo za wsparcie..nawet nie wiecie jak mi ulzylo,ale swoje przeszlam i nikomu nie zycze :ico_olaboga: :ico_placzek: ....jak mi nerwy puscily to az z glodu obiad w tesco sobie kupilam :ico_noniewiem: ......

wiec tak,dluuuugo czekalam do tego lekarza ktory jest naprawde konkretny...pierwszy raz tu na takiego trafilam...taki co obejrzy dokladnie i wytlumaczy skad sie wszystko bierze i wogole...siedzialam jak zakrecona bpo anglik i tak ladnie sie wyslawial ze wszysto zrozumialam-nie co ten poprzedni ciapaty...taki wrrrr.....no i ogladal dokladnie przez swoje urzadzonka i mowi ze rak to nie jest,nie wie co dokladnie ale mam to zostawic i nawet nie patrzec przez conajmniej 6tyg.......ze ta masc to zbedna byla bo pewnie nic nie zmienila...no i ze wszystkie te moje objawy sa wynikiem zakonczonej dawniej ciazy i okresu karmienia...ze takie roznite zmiany na skorze sie po ciazach wlasnie dzieja....i jak co to zawsze moge przyjsc sprawdzic jak sie niepokoje....i wogole byl taki pewny tego ze to nic groznego ze pomimo moich setek pytan i wogole....cierpliwie wysluchal i odpowiedzial dokladnie....wiec moje cialo teraz sie po ciazy normuje dokladnie i moge sie spodziewac tego typu dziwnosci :ico_noniewiem: ....tak mi ulzylo,bo widzialam ze ogladal dokladnie a nie jak poprzednik nawet sie nie zblizyl :ico_zly:
musze zapisac gdzies jego nazwisko i jakby co to zawsze sie do niego bede wybierac...a tamtego to nie wiem czemu mi polecali :ico_noniewiem:
ogolnie to zrobilismy gigantyczne zakupy bo taka radosna bylam ze nawet nie wiem co do koszyka wkladalam :ico_wstydzioch: ach brak mi slow na to wszystko.....jeszcze raz dziekuje wwasm dziewczyny ze se martwilyscie!!!i dobrze chyba ze nie zdazylam nic mamie powiedziec bo tylko by sie denerwowala :ico_noniewiem: ....nawet to ze leje non stop mi nie przeszkadza :-D ...chyba powodzie u nas beda....

[ Dodano: 2008-09-05, 19:52 ]
a tu mi sie podoba kilka modeli
http://www.gap.com/browse/category.do?cid=8769

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 wrz 2008, 20:19

A widzisz Kochana Dario!!!! Mówiłam, że nic Ci nie jest, ja wiedziałam, że to jakieś tylko dziwaczne zmiany na skórze, po ciąży faktycznie wszystko się może zdażyć, nasze szalejące hormony powodują wiele zmian. Cieszę się, że traiłaś na dobrego lekarza i że Cię potrafił uspokoić. No i faktycznie dobrze, że mamie nic nie mówiłaś, niepotrzebnie by się kobitka denerwowała.

A teraz lecę, bo i ja już spokojniejsza jestem, mogę się z Karolkiem położyć :-D Bo już wykąpany i czeka na cyca, ale ja musiałam tu zajrzeć zobaczyć czy wszystko o.k.

A i to ciasto już drugi raz piekę, no rewelka, naprawdę polecam, takie szybkie, że szok.

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

05 wrz 2008, 20:31

my już wróciliśmy po zakupach i po basenie. Zakupy miały być tylko spożywcze i mieliśmy zwrócić za dużą kurtkę, ale spotkaliśmy Mariusza siostrę i zaciagnęła nas na zakupy dla Ali (ona płaciła) i tym sposobem Ala jest bogatsza o sweterek, bodzik, koszulkę i bezrękawnik :-) jutro idziemy jeszcze buty kupić bo noga jej ostatnio urosła i nie mieści sie w 19, więc trzeba kupić 20. W planach mamy jutro zoo

GLIZDUNIA, widzisz niepotrzebnie się stresowałaś. Z gapa za dużo rzeczy nie mamy, chyba tylko dżinsy i kamizelkę. Zawssze jak coś w lumpiku jest fajnego to małe rozmiary i nonono.

kamizelkę kupiłyśmy mniej więcej taką. Tylko delikatny róż i z kapturem. http://www.allegro.pl/item431621566_c_a ... n_bdb.html

Alicja już wykąpana, i nakarmiona układa sie do snu. Ja muszę jakąś kolację zjeść, bo po tym basenie zgłodniałam

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”