Kili, - no mustela jest super, ja uzywam, kupilam w promocji dwa opakowania na poczatku ciązy i mam do dzis jeszcze troszke bo wramach osczednosci uzywam na zmiane z oliwką, balsamami i ziajką. No, kotky to zgadkowe zwierzaki. Ale moja tylko je suche (długo ją uczyłam), gotowną piers kurczaka i puszki Felixa. Nic innego nie rusza. A no i czasem tyńczyka z puszki, szczególnie jak juz jest w sałatce

Troszke zazdrosze innym ludkom, ze nie mają takich jedzeniowych problemow z kotami, ale za to jestem pewna, że jak zostawie cos na wierzchu (nawet szynke) to Vega nie ruszy. Co do brzuszka, to moze nospe wez, mnie tez czasaem boli, wczoraj mialam prawie caly dzien twardy brzuni i dzis mnie tak z lekke ćmi. Ale jest miękki. Moze sie rozciąga. Albo jakies skurczyki mamy male i przepowiadające.
#ania#, - wiem że w ciązy nie powinno sie chodzic na solarium, a potem juz raczej tak. Ja uwilebialam chodzic na solar w zimie, mozna się wygrzać przede wszystkim w taki zimowy wieczor i od naswietlania humorek lepszy. No i ładna sniada buzia :) Ale nie za duzo, chodzilam raz na tydzien lub dwa na 10, max 15 minut. No i wpracy noie byłam bladziak :)[
b]betka[/b], - moja Vega ma ponad dwa lata i tez sie boję tych jej kocich chorob. Dostaje zastrzyki na powstrzymanie rujki

Chcialabym ją dopusci ale to niestety rasowiec i nie chce jej dopuszczec z byle kocurem bo co ja potem z malymi zrobie

A z jej rasy nie ma u nas kota

Wiec bedzie robiona kiedys sterylka. wiem ze przytyje potem ale co zrobic, zdrowie najwazniejsze
Pospałam dzis jak susel, mam nadzieje ze bede miala lepszy dzien niz wczoraj. Bo wczoraj nawet sobie

. A dzis mamy dozynki gminne to poijde na spacerek.
[ Dodano: 2008-09-07, 10:39 ]
Ej no, wczoaraj mój suwak pokazywal 31 tydzien i 3 dzien a dziś 32 tydzien i 4ty dzień