Ja na chwilke ;)
U mnie wszystko ok,wczoraj byla u nas pracowita sobota,moj mezulek mi kwiatki posadzil na ogrodku i ladnie wyplewil a ja pokosilam trawe na gorze i na dole jeden ogrodek a moj maz pokosil drugi ogrodek Takze dzisiaj pada deszcz ale nasz ogrodek pieknie wyglada z taka krociotka trawa i pieknymi kwiatami ;)
Pozatym teraz moj kochany Marcusek sobie spi,a Nicolinka siedzi mi na kolanach..
I wiecie co.. musze sie wam pochwalic malym sukcesikiem jesli chodzi o nocnikowanie...
Wczoraj wieczorkiem Nicolka zrobila kupe do nocnika.. Ja widzialam ze mala cisnie wiec podstawilam jej nocnik a mala sobie usiadla i zrobila wlasnie tam kupke ;) Ciesze sie bo Nicolka tez ma tak ze trzeba jej podpowiedziec i nastepnym razem zrobi juz do nocnika.. ale idziemy z nocnikowaniem do przodu i to mi sie podoba ;)
POzatym to nic nowego dzisiaj siedzimy w domku chyba bo pada i niechce mi sie nigdzie wychodzic ;)
Magdalena_82 fajny nowy Nick ale tak szczerze to sie do Maggie bardziej przyzwyczailam.. no to przywykne tez do Magdaleny
Aginka ja tez sie musze na porzadne zakupy wybrac ;)
I to jeszcze przed urlopem ;)
Anulka ja mam podobnie wczesniej jak niemialam dzieci umialam tak z 3 piwa wypic i tez mi nic nie bylo a teraz to jak tak nie pije to wypije winko z mezem na pol i juz mi sie w glowie kreci
No i milego dzionka wam zycze buziaki dla was papa
[ Dodano: 2008-09-07, 10:11 ]
To naprawde niema twoj maz glowy do alkoholu ;)hehe to mój mąż ma strasznie słabą głowę, czasem wypije trzy i już jest wstawiony
Ale tak czasami jest
Ja tez zazdroszcze.. U nas byla wczoraj tak piekna i wspaniala pogoda a my ja przeznaczylismy na prace ogrodkowe.. a dzisiaj pada tak strasznie.. a ja chcialabym serio sloneczko ;)Barbara napisał/a:
U nas znowu zapowiada sie piekny i cieplutki dzien