Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

07 wrz 2008, 11:38

blumek, rzeczywiscie z ttm suwakiem!!! akurat wczoraj patrzylam sobie komu ile zostalo :-) i rzeczywiscie cos z nimi nie tak. Ale dobrze ze sa mimo ze czasem sie myla :-)

Ja dopiero sniadanko zjadlam, a zaraz jade juz na obiad do rodzicow. Musze sie tylko wyszykowac. Dzis moj mezczyzna nr.1 wraca wiec musze jakos wygladac :ico_haha_02: Jak wyjezdza w delegacje 200 km od domu to nie placze z tesknoty, ale ze to juz kilka tysiecy (a tyle samo dni co zazwyczaj) to wieczorem nie ma rady... trzeba poplakac. Ale to moze dlatego ze nawet przez tel tyle nie rozmawiamy. Tylko kilka minut... :ico_placzek: Ale juz dzis bedzie ze mna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Juz sie nie moge doczekac!!!!

Jednak kazdy kot ma swojego bzika :-D zreszta tak jak i ludzie. A co to inne stworzenia?? czasem wydaje mi sie ze madrzejsze od ludzi :ico_olaboga: temat rzeka... nie ma co sie rozpisywac :-)

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

07 wrz 2008, 16:16

betka, dokladnie tak, każdy Mruczuś to indywidualista.. moja to mieszanka presa, syjama i dachowca, jest szara pręgowana.. jak już będe mogla sie ruszyć na dlużej to wkleje fotki..
blumek ja jakoś nie czuje potrzeby kożystania z solarium, nie wiem jakaś inna jestem :-)
kili fajnie, że do nas wróciłaś!! Te nasze chlopaki to już tak mają, ze jak się zabiorą za remont, to jakoś tak dlugo się ciągnie, ale co tam najważniejsze, że w ogóle chcą coą robić i pomagają :-)

Ja chwilowo zostalam sama, Pior pojechal po większe zakupki, bo już światło w lodówce i szafkach, ciekawa jestem jak mu pójdzie, wlaściwie wie co zawsze kupuje, ale jak facet, polowe zapomni, albo kupi co innego..ale stara się jak może.. Zostaly mi jeszcze 3 dni leżenia i wizyta u ginki, normalnie aż się boje na samą myśl..

Awatar użytkownika
Anetka29
maniakogadacz
maniakogadacz

07 wrz 2008, 16:36

u mnie dzisiaj nudy, zjadłam obiad, byłam na spacerku, a teraz chyba książkę poczytam. Coś mi ostatnio nogi troszkę puchną :ico_placzek:
A tak wogóle to dzisiaj zbytnio humoru nie mam :ico_placzek: może zajrze tu lepiej wieczorem, bo teraz same smuty mi się na klawisze ciśną

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

07 wrz 2008, 17:01

anetka co ty smuć jesli masz taką potrzebe, w końcu od czego my tu jesteśmy??

Ja sobie leże, zaraz będzie sper niania, powiem Wam, że bardzo podobają mi się jej sposoby wychowawcze podejście do dzieci.. Chcialabym wlaśnie w taki sposób wychowywać naszego Jasia. Po za tym nie jestem jakąś specjalną zwolenniczką klapsów i tym podobnych wynalazków, myśle nawet czy by nie sprawić sobie ksiażki I TY MOŻESZ MIEĆ SUPER DZIECKO..

Awatar użytkownika
Anetka29
maniakogadacz
maniakogadacz

07 wrz 2008, 17:01

o superniania leci - lubie to oglądac :-)

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

07 wrz 2008, 17:02

nio ja też!!

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2008, 17:39

a propos remontu to też coś o tym wiem mój właśnie kuje ścianę i pełno kurzu wrrrrrrrr ale wybrałam sobie fototapetę do pokoju http://www.allegro.pl/item428165140_fot ... _cena.html
co myślicie o niej wzór 8-887 i to będę miała na jednej ścianie drugą tą gdzie mamy kominek kupujemy takie specjalne jakby kamienie na ścianę no i zmienię cały kolor bo zawsze miałam tak jakby pomarańcz a teraz chce brudny fiolet nie wiem jak on się dokładnie nazywa ale z tych już gotowych z duluxa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

07 wrz 2008, 17:49

Ika202, świetny wzór!! Na pewno będzie ślicznie wyglądal, a kamienie z piaskowca to też piękna sprawa.. Pomarańcz z Duluxsa to pewni tropikalna pomarańcza, mieliśmy ją w sypialni przez dobre 3 lata, ale już mi się opatrzyl i teraz mamy zielono wiosenns łąka ze śnieźki też piękny..

Awatar użytkownika
Anetka29
maniakogadacz
maniakogadacz

07 wrz 2008, 18:12

Ika202, super ta fototapeta, a na żywo wygląda pewnie jeszcze lepiej :ico_brawa_01:

#ania#, ale się zgrałyśmy z tą supernianią :ico_haha_01: ja oglądam ten program od początku jak tylko powstał i każdy odcinek jest inny, z każdego można się czegoś nauczyc, mam nadzieję że i mi się uda wychowywac dzieci wg tych zasad, no i o tej książce też myślałam :-)

chyba wezmę długą, relaksującą, pachnącą kompiel :ico_oczko: może mi humorek wróci

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

07 wrz 2008, 18:31

#ania#, ja jestem dobrej mysli i wiem ze z Jaskiem wszystko ok!!! Takze w srode pewnie bedziemy :ico_brawa_01:

Anetka29, to chyba normalne ze raz mamy humor a raz nie. Ale co zorbic. Jak sie urodza nasze malenstwa to juz tylko same :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: takie dni beda :ico_brawa_01:

Ika202, jak ogladalam te fototapety to takie o... nic specjalnego, ale jak ponizej zdjecia wykonczonych pokoi sa to naprawde super to wyglada :ico_brawa_01: fajna sprawa... moze i ja o czyms takim pomysle...

a co do kolorow na scianach to ja lubuje sie aktualnie w ciemnych sliwka, braz, a jakies wykonczenia jasne (albo odwrotnie - ale koloru pol na pol)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”