witam kochane
ost brakuje mi sil ,wiec rzadko bywam,ale myslami jestem z wami-pamietajcie o tym
w pracy nie dosc,ze zla atmosfera,to wciaz cos pod gorke i poza nia
Ehh moze byc tak,ze moj M. za 5 tyg dopiero zacznie rozgladac sie za praca,bo zabrali mu wydane przez nich samych prawo jazdy pod pretekstem,ze jest podrobione
,normalnie szkoda slow,daja taki papierek,nawet nie laminuja,wymiar taki,ze w portfelu sie lamie,a pozniej mysla,ze po paru latach bedzie jak nowy
No i czeka moj M. jak mu odesla po sprawdzeniu a pozniej bedzie czekal 4 tyg na specjalne tachografy i wtedy zacznie szukac pracy na tirach,choc szczerze mowiac to nie chcialabym zeby sie znow tam pchal
z reguly to praca nocna i niebezpieczna,bardzo meczaca,juz tak prawcowal pare lat i wie czym to smakuje,ta prace co stracil mial wprawdzie na 2 zmiany,ale byl w domu po 2 zmianie juz kolo 23 najpozniej,kurcze,oby sie juz to wszystko poukladalo-martwie sie,chyba bardziej niz on
On nalezy do optymistow,wieje od niego sila,ktora stara sie mnie zarazic,ale to dziala na krotki czas.
Ok. szkoda czasu na marudzenie wam.
Moniczko mam taka nadzieje,jak i na to,ze i u ciebie zaswieci sloneczko a usmiech twoj i najblizszych rozgoni chmurki
Dziekuje ci
Szczako ,twoj brzusiu sie zaokraglil i nie ma juz szpica
,no i `kawaler` widze w niebo wziety
Zulciu czekam z niecierpliwoscia na wiesci ,trzymam kciuki !!!
ok uciekam spac
spokojnej nocki kochane
buziole w brzuszki