Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

08 wrz 2008, 14:48

ananke, masz racje idz sie Kochana kuruj.
sabrina-nastoletnia czarownica. Dawno nie oglądałam tego serialu, pamiętam go z lat młodości
kurcze tez to kiedys ogladalam i nawet to lubilam :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 15:36

no wkoncu was doczytalam widze ze dostaliscie powera:D

aniabella nei przejmuj sie kazdy facet to swinbia zwlaszcza po alkoholu a jak mowi ze nie bedzie pil nie wierz mu.... ( JA SWEMU WIERZE ALE WIEM ZE 5 PIW NAPEWNO WYPIJE...)

sandrusia no chlopak ...ale tez pociecha poprostu bylas psychicznie nastawiona na dziewczynke i sie zawiodlas i nei mozesz pogodzic sie ze bedzies miala 2 mezczyzn w domciu

ja bylam psychicznie nastawiona na chlopaka a tu taka niespodzianka i dziewczynka nawet nie wiecie jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wlasnie zjadlam 3 pierogi ruskie mamusia zrobila i mi dala pycha...a malenstwo dzis spokojne bylam w ciuchlandzie nakupilam za 50 zł sobie ciuchow niby ciazowe szerokie:P i dobra:) nawet spodnie kremowe sztruksowe ciazowki:D fajne duze strasznie:P

a teraz jest u mnie siostra szyje mi zaslony powiesi a potem ja jej zrobie paznokcie a teraz ide podsluchac moja klaudie i ide przed tv :) i na cos mam ochote:P

[ Dodano: 2008-09-08, 15:37 ]
a wogole to rzeczyiwscie hormony buzuja ostatnio nie umiem dogadac sie z mama..... ale moje rodzenstwo tez wiecv chyba cos z nia nie tak! wszystko mi przeszkadza i najchetniej rozmawiam tylko z wami

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2008, 16:00

Ja dzisiaj wściekłam się, bo kupiłam sobie faworki w cukierni, przyniosłam do domu i zasiadłam do jedzenia, a tu po pierwszym kęsie okazało się, że są stare, myślałam, że mnie szlak jasny trafi :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: żeby taka pierdoła była w stanie tak mnie zdenerwować.

U mnie usg oceniające rozwój płodu - to z badaniem serca - kosztuje 150 zł, jak się 4d to dodatkowo 50 zł, a nagranie na płytę jeszcze 50 zł. Więc razem też 250 zł.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 16:09

a ja zaczynam sie niepokoic mala nie chce mnie kopnac a na dodatek nie slysze jej pulsu gdziez by sie schowala jak po calym brzuchu sprawdzam ehh:(

u mnie usg 200 zł ze wszystkim:) bylam juz na takim i jeszcze raz pojde chyba;d ale nie wiem kiedy

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 16:50

żeby taka pierdoła była w stanie tak mnie zdenerwować.
mnie to jeszcze mniejsze pierdoły denerwują :ico_haha_01: , dziś to już mnie mają wszyscy dość tak marudzę :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-09-08, 16:51 ]
u mnie to usg z płytą dvd 250 zł

ja już po obiedzie, zbytnio nie miałam ochoty, ale zjadłam troszkę

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2008, 18:30

Ja właśnie zapchałam się racuchami z jabłkami i do tego jeszcze posmarowanymi powidłami śliwkowymi - chyba pęknę Obrazek

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

08 wrz 2008, 19:56

U mnie juz czarna noc, wiec ide lulu. Zycze Wszystkim milych snow i dobranoc :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 wrz 2008, 22:23

Dobrej nocki wszystkim :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

08 wrz 2008, 22:38

jak juz sie dowiedzialam, ze Fasola to bedzie chlopak to jakos nie moge sie na to psychicznie przestawic.
ja tak mialam z carmen :ico_oczko: zawsze mowilam, ze pierwsze dziecko to bedzie chlopak i bedzie sie nazywal Mikolaj :ico_oczko: no i chlopak i chlopak, zaszlam w ciaze, a ze dobrze wygladalam - wszyscy ze chlopak, choc sporo osob ze dziewczynka, bo nie czulam dlugo ruchow :ico_oczko: mojemu Mikiemu urwal sie wisiorek w ... 23 tc... :ico_olaboga: to bylo jak grom, normalnie nie wiedzialam, czy cieszyc sie, czy plakac. jedyne co wydukalam: ale zdrowe jest, nie??? mezowi bylo wszystko jedno, ale presja otoczenia tak go na chlopca przygotowala, ze tez byl szok dla niego. I tez negowalam plec, mimo, ze wiedzialam, kupowalam ciuszki uniseks :ico_oczko: pozniej, jak juz wybralismy imie, byla moja Carmen, a teraz... teraz chcialam dziewczynke :ico_haha_01: no i mam chlopaka, znow zonk :ico_oczko: choc w tym przypadku "czulam" od poczatku, ze ciaza jest inna i ze chlopak bedzie :ico_oczko: Ale nie przejmuj sie, mysmy tak mniej wiecej do 7 mca chodzili zombi ze naszemu synkowi (carmen) klejnoty ukradli :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

A teraz sie wsciekam, bo nie mamy imienia i nie rozmawiam z dzieckiem, tak jakos bezimiennie sie zwracam do malego, glownie jak mnie zaboli to go ochrzaniam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_nienie: no i powiedzialam mezowi ze musimy sie powaznie zastanowic nad imieniem, bo nie moze byc ze tak wlasne dziecko zle traktuje :ico_noniewiem: :ico_sorki:

aniabella, wiesz, ostatni weekend byl czasem klotni malzenskich :ico_haha_01: zajrzyj do nas na watek, sama zobaczysz :ico_oczko: cos w powietrzu wisialo...

wy idziecie spac, a ja bylam tak nieprzytomna po poludniu ze zasnelam z ksiazka :ico_wstydzioch: pospalam, teraz juz mi sie spac nie chce, zreszta - nic mi sie nie chce :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: bo mam co robic - sterta prasowania czeka na zmilowanie, a nie bede wiecznie meza do niego zaciagac... a nie mam spodni czystych juz :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2008, 00:41

wy idziecie spac, a ja bylam tak nieprzytomna po poludniu ze zasnelam z ksiazka :ico_wstydzioch: pospalam, teraz juz mi sie spac nie chce,
A a się dopiero obudziłam. Poszłam o 20.00 na pilates i jak wróciłam, to tak mi się spać zachciało, że stwierdziłam iż się na godzinkę położę - no i ta godzinka potrwała ponad trzy. Wykąpałam się i teraz też mi się spać nie chce. Ale cóż normalni ludzie, a zwłaszcza :ico_ciezarowka: o tej porze śpią, no to dobranoc.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”