WITAm mamy juz te szyny jednym slowem MASAKRA czekalismy na nie tam 2 godziny Wiki juz plakala bo jej sie nudzilo,facet nas uczyl jak to zakladac i co robic nozke trzeba dolaczyc do szyny zeby byla prosta,i w 3 miejsach trzeba usztywnic mocno noge!!!jedna osoba dziecku tego nie zalozy bo strasznie to skomplikowane i trudne,Wiem ze bedzie bol i straszne łzy bo nozka jest calkowicie usztywniona !!!Ech psychika mi juz siada becze non stop,ale do wieczora musze zebrac sily i dac rade!!Trzymcie Kciuki Kochane
[ Dodano: 2008-09-09, 12:50 ]
BEWU ale piekna Kalineczka a ty jaki masz juz duzy brzusio piekniejesz w ciazy nic sie nie zmienilas!!Bedzie chlopczyk
[ Dodano: 2008-09-09, 12:56 ]
EDYTKO nie jestes wyrodna matka no co ty!!Sprobuj stosowac metode karnego jeza!!patrzysz na super nianie??Taka jaka metode ty stosujesz mysle ze nic nie zdzialasz bo Wiki bedzie robic to specjalnie,dzieci to cwaniaki takze ona moze to uznawac nie za nauczke a za zabawe!!
Ja stosuje metode karnego jeza i skutkuje,ostanio w niedziele Wiki mnie strasznie gryzla i byla bardzo niegrzeczna i posadzilismy ja na miska za kare do kata,za chwile wstala no to znowu ja tam posadzilismy i tak chyba z 5 raz az wkoncu zrozumiala ze zrobila zle przyszla i przeprosila Sprobuj!!