ku..i teraz nie wiem czy mam skladac te papiery czy nie?moze jednak bym złozyłam i chociaz jakby mnie zaprosili na konkurs to bym wiedziala jak to wyglada?
 ku..i teraz nie wiem czy mam skladac te papiery czy nie?moze jednak bym złozyłam i chociaz jakby mnie zaprosili na konkurs to bym wiedziala jak to wyglada?  a tak sie cieszyłam ze jakas kolejna szansa..
 a tak sie cieszyłam ze jakas kolejna szansa.. 

ku..i teraz nie wiem czy mam skladac te papiery czy nie?moze jednak bym złozyłam i chociaz jakby mnie zaprosili na konkurs to bym wiedziala jak to wyglada?
 ku..i teraz nie wiem czy mam skladac te papiery czy nie?moze jednak bym złozyłam i chociaz jakby mnie zaprosili na konkurs to bym wiedziala jak to wyglada?  a tak sie cieszyłam ze jakas kolejna szansa..
 a tak sie cieszyłam ze jakas kolejna szansa.. 

ni i konsumuje Michalka
 ni i konsumuje Michalka  ale mam nowy pomysl...zamiast slodyczy moze bakalie typu rodzynki beda ok
 ale mam nowy pomysl...zamiast slodyczy moze bakalie typu rodzynki beda ok  ...wlasnie jej dalam...u nas tu bardzo sie popularyzuje taki slodycz wlasnie dla dzieci..i w tesco mozna kupic takie malutie specjalne kartoniki z rodzynkami dla dzieci jako smakolyk
 ...wlasnie jej dalam...u nas tu bardzo sie popularyzuje taki slodycz wlasnie dla dzieci..i w tesco mozna kupic takie malutie specjalne kartoniki z rodzynkami dla dzieci jako smakolyk  ....
 ....  Ja przez tego cyborga nie mam czasu
 Ja przez tego cyborga nie mam czasu  Napiszę co u nas i was poczytam.
 Napiszę co u nas i was poczytam.
 Na Allegro sprzedałam buciki, kombinezon i ubranko do chrztu.
 Na Allegro sprzedałam buciki, kombinezon i ubranko do chrztu.

...ostatnio tak sobie poleguje zauwazylam i udalo mi sie nagrac ten odpoczynek hihi
 ...ostatnio tak sobie poleguje zauwazylam i udalo mi sie nagrac ten odpoczynek hihi no to jej dalalm i powiedzmy ze sie nakarmila - ja w miedzy czasie jak ona probowala jest zupke sama dawalam jej porzadne łychy z zawartoscią
 no to jej dalalm i powiedzmy ze sie nakarmila - ja w miedzy czasie jak ona probowala jest zupke sama dawalam jej porzadne łychy z zawartoscią  

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość