Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2008, 23:27

Frydza? :ico_szoking: oj Ty powsinogo!!! zamiast się tu od razu meldować to co??? no, ale dzięki za dzisiejszą kawkę i zaglądaj!!!
ALe Macio śmieszny!!! he, faktycznie spojrzenie pod tytułem co tu zbroić! świetnie!

no, powspominałyśmy już piękne dni wakacji...a teraz trzeba się oswajać z jesienią...niestety...ALe póki co jest pogoda piękna, więc można grzybki zbierać hehehe i grzać tyłeczek w piaskownicy,...

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2008, 12:14

Frydza? oj Ty powsinogo!!! zamiast się tu od razu meldować to co??? no, ale dzięki za dzisiejszą kawkę i zaglądaj!!!
hi hi jestem juz z :ico_kawa: zapraszam :-D
My dzis smigamy do ZOOOOOOOOOOOOOO :-D

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 wrz 2008, 20:53

Witam wieczorkiem no wiec szkoła to średnia zaocznie wiec tylko weekendy och coś mnie wzięło na naukę kiedyś muszę skończyć no nie?? córka mi do szkoły śmignie a ja co z zawodówka będę ???? :ico_oczko: :ico_oczko: KarolinkoMaciuś jest cudowny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Oj zmęczona jestem od 8 rano do 17 byłam w szkole mózg mi paruje tyle nauki i już prace kontrolne muszę pisać :ico_olaboga: no ale ogólnie fajnie jak uda mi się zdać to fajnie jak nie to też się nie potne :ico_oczko:
No to mówię dobranoc buziaczki dla Was :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 12:30

WITAM z zapraszam :ico_kawa: ,wiki zalicza drzemke
Jutro jedziemy po odbior szyn :ico_chory:

[ Dodano: 2008-09-08, 12:31 ]
Paulina82, kochana na nauke nigdy nie jest za pozno,powodzenia :-D

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

09 wrz 2008, 12:45

dzien dobry Pania :)
u mnie weekend imprezowly w sobote na weselu w niedziele na imieninach i w klubie takze wczoraj dopiero odebralam Macia ok 16 jak sie na niego rzucilam to nie chciala puscic tak sie stesknilam ale podobno to normalne pierwszy raz na tak dlugo znaczy 3 dni zostawilam malego zawsze zostawiam tylko w sobote i w niedziele odbieram,
dawac mi tu jakies fotk iz wakacji babci szybko bo jesien idzie to beda zaraz fotk ize spacerkow :)
Paula powodzenia w szkole nigdy nie jest za pozno , ja bym zrobila podyplomowe ale juz za pozno teraz to juz nie chce mi sie :(
buziaki na caly dzien i mielgo dnia zycze :)
Frydza daj znac jak szyna

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2008, 13:07

WITAm :ico_placzek: mamy juz te szyny jednym slowem MASAKRA czekalismy na nie tam 2 godziny Wiki juz plakala bo jej sie nudzilo,facet nas uczyl jak to zakladac i co robic :ico_placzek: nozke trzeba dolaczyc do szyny zeby byla prosta,i w 3 miejsach trzeba usztywnic mocno noge!!!jedna osoba dziecku tego nie zalozy bo strasznie to skomplikowane i trudne,Wiem ze bedzie bol i straszne łzy bo nozka jest calkowicie usztywniona !!!Ech psychika mi juz siada becze non stop,ale do wieczora musze zebrac sily i dac rade!!Trzymcie Kciuki Kochane

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

09 wrz 2008, 13:15

Frydza powodzenia mam nadzieje ze ebdzie ok badz twarda bedzie dobrze pomysl sobie ze to dla Wiki dobra bo taka prawda i juz wiem co przezywasz a przynajmniej sobie wyobrazam koszmar wspolczuje :) ale jeste z Toba buziak

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2008, 13:47

karolina24, kochana dziekuje :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2008, 23:48

Frydza, juz pisałam na rozmówkach bardzo bardzo mi przykro :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 12:27

Czesc kochaNE jestem dopiero,bylismy na spacerku poki sloneczko swieci!!
jesli chodzi o szyny to poprostu tragedia :ico_placzek: :ico_placzek: zalozylismy Wikuni je na noc i normalnie zasnela bez problemu,po 15 minutach placz,i tak wkolko,obracalam ja na boki bo sama nie moze bo ma nozki calkowicie usztywnione,pozniej walczyla zeby obrocic sie na brzuszek :ico_placzek: (ona uwielbia tak spac)niestety z szynami jest to niemozliwe poniewaz sa ciezkie i sa sandalkie na stopkach!!Poprostu tragedia ogromny placz i bol,plakalam razem z nia czulam sie taka bezsilna :ico_placzek: :ico_placzek: nie moglam pomoc mojemu kochanemu dziecku,lezala z nami w łozku tulila sie do mnie,calowalam ja i tak wkolko,na chwilke sie uspokajala i znowu ogromny placz!!po 2 godzinach jak Wikunia juz tak okropnie krzyczala az sie zanosila sciaglismy jej te szyny ,pocalowalam potulilam i dalismy do łózeczka i sekunda obrocila sie na brzuszek i spala odrazu!!
Mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie lepiej,i dluzej wytrzymie w tych szynach!!
ale na dzien dzisiejszy czuje sie bezsilna i zdolowana,i boje sie wieczora!!
Co wikunia musi czuc jak to taki wiercipietek a zostaje usztywniona :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Kącik dla rodziców”