doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2008, 21:43

GLIZDUNIA, zdjecie sliczne. a mam pytanie, czy aparatem zrobilas czarno biale czy jakos obrabialas???

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 wrz 2008, 21:46

Doris,zrobione aparatem od razu czarnobiale....ale to mozna tez latwo zmienic...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2008, 21:47

no nie wiem czy latwo, ja nie umiem

[ Dodano: 2008-09-09, 21:54 ]
ja juz w lozku leze. maz sie do mnie nie odzywa. ciekawe kiedy mu przejdzie.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 wrz 2008, 21:57

kliknij na fotke tam gdzie masz ja zapisana prawym przysiskiem i wyskoczy edytuj...i tam gdzies powinna sie pokazac taka opcja....jutro dokladnie Ci powiem gdzie ponaciskac...moja siostra mi to pokazala i to banalne jest-tylko teraz nie wiem gdzie dokladnie nacisnac :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2008, 22:34

Helllllll oł :ico_oczko:

Szybciorem muszę się z wami przywitać !

U nas trwa nieustające ogarnianie września :ico_haha_01:
Ja z rady na Radę :ico_puknij: z wywiadówki na wywiadówkę :ico_noniewiem:
Wychowawczyni Micha poprosiła mnie o uczestnictwo w radzie rodziców :ico_sorki: i co jeszcze....

... oba smarkate /Ula też pokaszlująca/ :ico_chory:
ja zaganiana
pogoda prześliczna, ale czasu brak...
jutro muszę wypalić z domu bo przecież u nas dni Zielonej Góry czyli Winobranie :ico_brawa_01:

A wesele przeżyłam :ico_brawa_01: nawet się wytańczyłam, jedynym mankamentem było burczenie w brzuchu :ico_haha_01: tzn. siakiś dziwny catering...
... no nie trafili w "nasze" słowiańskie dusze :ico_oczko:

Idę się wyciągnąć... bo już mnie telepie od tworzenia konspektów :552:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2008, 23:26

Zbora my dziś to samo robiłyśmy, zmiana pościeli i wietrzenie, ale będzie nam się dziś dobrze spało, może mi się przyśnisz :-D chciałabym żeby to był sen ja w METAMORFOZIE :-D

massumi, już prawie połowa września :ico_oczko: trzymaj się kochana, a te bączki w podpisie to są urocze, chętnie bym je wyściskała.

Kamizela widać już taki urok Wiktorek ma - nieśpiocha, silny i wytrzymały facet od małego. Ważne, że zdrowy już!!!

I już więcej nie wiem, bo jak zwykle za późno tu zaglądam i zapominam co czytałam :ico_wstydzioch:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 08:48

hejka
a tu nikogo z rana, ja pierwsza?
własnie przezyłam szok bo prawie by na Mile komoda z ciuchami sie wywaliła, tzn ona by ja na siebie zciagła, bo otwierała wszystkie szuflady :ico_szoking: :ico_olaboga: troche se paluszka tylko przycieła, tzn nawet nie widac, sama w szoku była co sie dzieje i ja :ico_zly: reke mam przecieta od rozwalonego obrazka Matki Boskiej co na tej komodzie stał :ico_noniewiem: dobrze ze sie to na nia nei wybuiło bo bym chyba zawal miała na pewno i dobrze ze to w sumie komodka a nie komoda :ico_olaboga:
a teraz wzieła sobie lale i poszla na fotel i siedzi i patrzy na ceebeebies...

my juz zaczelismy troche tymi wczasami bardziej zyc, juz wczoraj robiłam pranie dla Milki, dzis reszte ciuchow A i buty i chyba do tesco skoczymy po ten szlafroczek i adidaski, jutro zas sprawy urzedowe i jazdy i tak kazdy dzien po kolei zaplanowany :ico_noniewiem:

glizdunia sliczne te zdjecie nam go jeszcze nie pokazywałas.. :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 08:50

hej dziewczyny....
pobudka o 7.00 i juz walczymy ze sniadankiem...czyli dzis w menu są...buleczka z maslem,buleczka z dzemem,szynka,ser zolty....a maya wybrala sobie z lodowki co?danonka..no i wszystkiego podziubala i chyba czeka na cos extra :ico_noniewiem: ....dla odmiany dzis dostala do popicia kawke inke dla dzieci z mlekiem...i nie smakuje oczywiscie ale co ja sie dziwie :ico_puknij:

pogoda u nas jeszcze niewiadoma..tu slonkoa za plotem deszczowe czarne chmury...

Massumi,oj wyobrazam sobie ten szal...jak pewnie kazdy chce Cie miec w swoim zespole..a Ty szalejesz w tej szkole i poza nia...a co znowu dopadlo maluchy...ze zasmarkane?biedaczyska...moze sie chartuja przed zimą :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 08:51

lady to miałaś przygodę z rana :ico_olaboga:

A Wiktor ... jeszcze śpi od 21 :ico_brawa_01: Zobaczę jak będzie funkcjonował w ciągu dnia, może wystarczy mu taki długi sen nocny.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 08:56

Lady,ojejku...tez bym sie wystraszyla jak by taka komodka na Maye leciala...dobrze ze tam bylas w tym momencie.....my nie mamy takich mebli ale wiesz co mozna je przymocowac do sciany,sa takie specjalne przykrety do sciany zeby dziecko wlasnie tak nie zrobilo...my mamy jedynie przymocowana obudowe na grzejnik w przedpokoju bo to taki parapet jakby i ona sie ruszala i przymocowalismy bo sie balam ze na maye spadnie....
a fotka stara,chyba pokazywalam ja tutaj :ico_noniewiem: ....no ale tak ciezko cos wybrac do obrazu....mam nadzieje ze wystarczajaco ostro wyjdzie bo to ma byc format 40/60...cos w tym stylu :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”