Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 09:02

kamizela, on jeszcze spia ty juz na nogavh?
ja bym spala razem z nim
zazdroszcze takiego dlugiego spania

fajowe zdjecie daria

lady no to nie zazdroszcze ale cóż no dzieciaki wymyslają

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 09:03

Kamizela,no to swietnie...masz chociaz z rana chwilke dla siebie...to juz nie tak zle nie?i tak z dnia na dzien przestal sie tak wybudzac w nocy?az niemozlewe....ale sie ciesze!!!!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 09:06

jagódka ja nie śpię bo w szoku jestem :ico_haha_01:

Glizdunia to jest jego druga przespana nocka. Wczoraj spał do 5 i po ululaniu do 7.30. Czyli wszystko się normuje :ico_sorki: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 09:20

Kamila naprawde sie ciesze...tak dlugo dalas rade wstawac w nocy...ze niejedna mama to nawet nie poczula w nocy ze ma dziecko a Ty taka dzielna,no ale dla dziecka sie zrobi nie? :-)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 09:24

lady :ico_olaboga: dobrze ze tam bylas, bo tragedia by mogla byc.

Kamizela :ico_brawa_01: za przespana kolenjna noc

masummi ten wrzesien to pewnie masz przerąbany... i kuruj maleństwa

my dzisiaj mialysmy noc koszmarna... :ico_olaboga: młoda zasnela szybko, ale od okolo 22 rzucała się w łózeczku i co chwile płakała. i smoka nie chciala :ico_szoking: wołała nie, nie, nie i zaciskala usta. jak sie uspokoila i ja sie kladlam to juz jak prawie zasypialam znowu ryk... i tak do 3 prawie w ogole nie spalalm... a jak chcialam wziac ją do siebie do lozka to tak sie rzucala, ze balam sie ze spadnie wiec byla u siebie w lozeczku... masakra. jestem nie wyspana i nie do funkcjonowania. na okolo poludniową drzemke chyba z nią pojde...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2008, 09:28

Witam się i ja moje milusińskie.

No jak się cieszę, że ten nasz Wiktorek zaczął spać w nocy ładnie, mamusia teraz będzie mogła trochę odpocząć i z tatusiem poszaleć :ico_oczko:

GLIZDUNIA, fotkę napewno nam pokazywałaś, bo ja pamiętam, bo oprócz May podobało mi się i podoba tlo tego zdjęcia i uważam, że super na plakat. ten teleon bym tylko wyrzuciła :ico_oczko:

A ja już kończę prać jeansy, wczoraj w lumpiku kupiłam sobie za 10 zł, uprałam też chodniczki gumowe z łazienki w wannie szczotą i mnie kręgosłup boli teraz. No i ogólnie po nocce ogarnęłam, pościeliłam, a teraz trzeba się pomału szykować na spacerek, pogoda piękna, słoneczko więc trzeba wykorzystywać te ostatnie chwile.
Zajrzę pewnie koło południa do Was.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2008, 09:29

Doris,moze przezywa cos tak bardzo...moze weselicho jej sie snilo...choc to juz kilka dni temu bylo...no ale duzo ludzi itp.....koniecznie idz z nia wypoczac na drzemke!!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 10:17

no glizdunia mamy tak przymocowana do sciany szafe i wiekszy regał, a z ta komodka i tym mniejszym regalikiem pomyslałam ze bez sensu do sciany bo tego nie da rady zrzucic na siebie no i jednak sie mysliłam i tatus bedzie musiał odpalic sprzet i mocowac reszte mebli :ico_noniewiem:

kamilka to super ze Wiktorek tak spi fajnie :-)

jagodka ty mowisz ze bys tez spała...ja zas juz na pewno bym była nogach i cos robiła :ico_wstydzioch: jak Mila spi do 7-7:30 to tez spie ale jak uda jej sie spac dłuzej to ja wstaje i juz sie krzatam.. :ico_wstydzioch:

doris to nocki nie zazdroszcze :ico_noniewiem:

i miałam jeszcze napisac co i zapomnialam.. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 10:35

ladybird23, bo ja taki straszny leniuch jestem :)

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

10 wrz 2008, 10:46

witam sie i ja
my już po pierwszym spacerku, zakupowym. Trzeba było chlebek na śniadanko kupić. Teraz Alicja wcina drugie śniadanko (bułka z serem i szynką oraz do popicia słaba miętka). O 11 sąsiadka ma przyprowadzic swoje bliźniaczki (10miesiecy) bo ma coś do załatwienia w urzędach i nie chce ich ciągać ze sobą. O 12 ma je odebrać ich starszy brat.

Wczoraj rozmawialiśmy z Mariusze i doszliśmy do wniosku że trzeba już powoli zacząć kupować prezenty gwiazdkowe. Zostały tylko 3miesiace, a prezentów sporo. No i zaplanowaliśmy że sylwestra spędzimy sami w trójkę we wrocławiu. Przygotuję jakąś kolację, kupimy winko i poobserwujemy pokaz sztucznych ogni przez okno.

ladybird23, z tą komódką to rzeczywiście nie za ciekawie. Dziecko prędzej przesunie i przewróci coś małego. Ala na szczęście nie bawi sie w otwieranie szafek i szuflad, wiec nic takiego jej nie grozi. Za to wczoraj przewróciłą sie bawiąc samochodem-pchaczem. Weszła na siodełko, a potem próbowała wejść jeszcze na oparcie i ją przeważyło. Poleciała na buźkę i poszła jej trochę krew z nosa. Płaczu było sporo. Dziś ma troche siny nosek. Ale samochodem bawi sie już ładnie.

GLIZDUNIA, zdjęcie super na plakat w sam raz.

Sikorka, ja tak lubisz sprzątać i prać ręcznie to zapraszam do mnie. Zawsze sie coś znajdzie. Chociaż nie. Wczoraj wysprzątałam dom, przed przyjściem znajomych , wiec póki co jest w miarę czysto. Muszę tylko pranie wrzucić do pralki. Jak ktoś chetny do prasowania to jutro mogę podrzucić :-D

doris, a moze zęby?? moja dla odmiany wogóle nie chce sie rozstać ze smokiem. Wie że smoczek i królik są tylko w łóżeczku, wiec potrafi nawet 2h bawić sie sama w łóżeczku żeby tylko ciumkać :-)

kamizela, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla wiktorka za długie spanie. Alicja nadal ma dwie drzemki w ciagu dnia. Zasypia koło 20:30 i śpi do 6rano. Wariuje tak do 10 idzie spać na 1,5h a potem koło 14 śpi 2h

jagodka24 ja też leniuszek i śpioch jestem, ale Alicja wstaje o 6 wiec nei mam okazji pospania dłużej. Czasami w czasie którejs drzemki przysnę, ale najczęściej to jest cos w domu do zrobienia

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”