Justyna- to jak coś to będe pamietać ale tak awaryjnie
Aga- już do przedszkola
ty mnie nie strasz, ja sie z tego co orientuje to w krakowie sa zapisy do publicznych w marcu rok przed pójsciem i wypełnia sie formularz na stronie miasta i oni albo przyznają albo nie. Koło mnie są dwa przedszkola bardzo blisko ale ja mam jedno uaptrzone, myslisz że warto się tam przejść mimo wszysko i zapytać czy mozna juz zapisać...
bo jak młoda nie dostanie przedszkola to będzie masakra.
A tak na marginesie apropos tego ojca co pisałać, moja szwagierka jest przedszkolanka i wtym roku zmianiła prace na takie prywatne przedszkole odjechane i wiecie co, to co ona opoiwda jak te dzieci się zachowują to jakaś kaplica jest
, rodzice nic a nic nie wychowują, myślą że jak zapłaca to przedszkolankio wszystko zrobią. Ona ma grupe 4-latków i wiecie że tam niektóre dzieci nie umieja kozystać z toalety????a wczoraj ponoć jeden chłopak zrobił kupe na stołek a drugi zsikał się przy obiedzie, aj ak im zwrócisz uwage to się drą, a rodzice maja w nonono bo płacą, straszne
tak że myslę sobie ze publiczne przedszkola mają swoje plusy wątpie żeby tama takie jazdy przeszły.....
Sylwia- fotki cudne, Patryk ma boskie włoski i oczka, a jakie wyczesane to zoo, szkoda że ja mam tak daleko bo to tutaj w krakowie to się nie umywa
A ty niezla laska jesteś
My wróciłyśmy z Tosia z aquqparku, fajnie było choć sporo dzieciarni bo teraz dzieci mają obowiązkowy basen w drugiej klasie i cześć szkół przyjeżdża do aquaparku. Na szczęście w braodziku mało ludzi było gorzej w szatni. Tosia uchachana ale ona to się wody nigdy nie bała, zaczeła mi chodzić za rączkiw wodzie bo prościej
to może niedługo zacznie tak na sucho.
Dzwonił do mnie gościu,że chce kupić czaszke, jak mi sie uda jutro ja opylić to zapisze nas na takie zajęcia na basenie jesli będą jeszcze mniejsca bo koleżanka która chodzi mówiła, że już cienko z miejscami bo to teraz popularne.
Niemniej miałam nadzieje, ze Tosia się zmęczy i pójdzie spać ale się przliczyłam, drzymnela się w samochodzie 10min w drodze do domu i chyba jej wystarczyło bo szaleje jak zwykle
Jeszcze sie dzis wybieram odebrac sobie swoją pieczątke bo sobie zamówiłam
i na plac zabaw żeby ja na maksa wymęczyc.
[ Dodano: 2008-09-10, 14:44 ]
A i zapomniałam Karolinko
super że Amelka ma już tyle zębów!!!
[ Dodano: 2008-09-10, 14:44 ]
No a Tosia i Julka koncza dziś 13 miesięcy to tak na osłode torcik i kawka