Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

11 wrz 2008, 09:20

witam sie pociągająca. Takie są skutki biegania z mokrymi włosami........ale daje radę

jagodka24, :-) my uwielbiamy koty, niestety w naszych warunkach trzymanie jakiegokolwiek zwierzaka jest niemożliwe

doris, zobaczysz unormuje jej się spanie.

GLIZDUNIA, udanego polowania w nexcie :-D

Ja jakaś nienormalna chyba jestem bo zakupów nie lubię. Jak juz mam coś kupić to lubię wejść do jednego konkretnego sklepu, przymierzyć i kupić. Nie lubię szukać, szperać, zastanawiać sie. Dla Alicji też nie lubię kupować za bardzo. W lumpeksie pani Basia zawsze mi coś odłoży "pod ladę" więc tylko przeglądam i kupuję. Na szczęście Ala ma ciotki które uwielbiają sobotnie dopołudnia spędzać w centrach handlowych, więc tych ciuszków jest sporo. Bo przy okazji swoich zakupów kupują coś młodej.

Nie mamy sztywnego podziału na rzeczy po domu i na ulicę. Zdarza sie ze w dresach w których śmiga cały dzień po domu potem idziemy na spacer. Przebieram ją kilka razy dziennie, bo tu coś jej sie rozleje, tu masełko wetrze i cały czas poplamiona by chodziła, a tego nie lubię. Sama też jeśli sie poplamię to od razu się przebieram. I tym sposobem codziennie mam pranie i prasowanie.

W sobotę z rana jedziemy do znajomych na wieś na 4dni. Ala pohasa po lesie, ja może troche grzybów na weki nazbieram

Ala już po drugim śniadanku właśnie pakuje mi sie na kolana i płacze bo nie chcę jej wziąść

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 09:28

Ewcik,a wyobraz sobie ze dla mnie zakupy byly kiedys wielkim hobby-tak to mozna byloby nazwac...uwielbialam lazikowac w sklepach...teraz nie mamm tej mozliwosci a z reszta cos sie we mnie zmienilo i juz tak mnie to nie cieszy :ico_noniewiem: .....Maya tez mi tak lazikuje pod nogami i kaze sie brac na kolana zeby pokazac jej "dzidzi"...i musze zawsze jej pokazywac Wasze zdjecia w podpisach :ico_haha_01:

Pati,no to dopiero technika nie?stronka mi sie nie otwiera...ale wyobrazam sobie to cudenko!!!a jest dokladnie odkurzone.??i ile pradu bierze-pewnie sporo jak tak sobie odkurza bez nadzoru co?

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 09:30

strona do odkurzacza mi sie nie otwiera niestety ale to bedzie pewnie cos stylu samokoszacych kosiarek ze ma wyznaczone pole po jakim sie porusza i odkurzacz sprzata, tak?

ewcik juz po drugim sniadaniu :ico_szoking: to o ktroej ona je pierwsze sniadanie?my jemy ok 7:30 i potem ok 10:30 jesli chodzi o sniadanka :-)

Mila własnie wcina chrupki kukurydziane, zapomnialam ze wogole je mam i wyciagłam jej dzis i taka zadowolona :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 09:46

pati no to tylko pozazdroscic takiej machiny, a nie otwieram wam sie strona bo na koncu linku jest przecinek ktory nalezy wykasaowac

ewcik ja tez nie przepadam za buszowaniem po sklepach, czasami mam dobry dzien i wtedy lubie. a co do codziennego prania i prasowania to wspolczuje... ja sie jakos nie przejmuje tym ze mloda jest brudna, wiadomo jak jest mokra bo cos na siebie wylala to owszem przebieram, ale inne brudy mi nie przeszkadzaja.

a co do tego spania kingi, to jestem zdziwiona ze ona tak wariuje... to byla druga noc... wczesniej ladnie juz spala... moze dziecko mi podmienili??? :ico_oczko:

i tak w ogole to mamy katar... :ico_zly:

[ Dodano: 2008-09-11, 09:48 ]
Pati, a ile takie cacuszko kosztuje???

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

11 wrz 2008, 09:52

ladybird23, pierwsze śniadanie ma o 6rano jak sie obudzi. Dostaje wtedy butlę, która wystarcza jej na 2-3h potem jemy drugie śniadanie (coś konkretnego i wysokoenergetycznego), koło 12-13jest jogurt i drzemka. Obiadek je razem z nami ok16:30

GLIZDUNIA, ja mam okazję sama wyjść bo dziewczyny zawsze mnie ciągną, ale jakoś tego nie lubię i nigdy nie lubiałam

Patrycja.le, też bym chciała taki prezent na rocznicę (albo na jakąś inną okazję) tylko że w sumie my nic nie obchodzimy, ani urodzin (tylko Ali), ani imienin, ani rocznic, nawet walentynek czy dnia kobiet. Prezenty dajemy sobie tylko na gwiazdkę.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 09:58

no to Ewcik-prezent gwiazdkowy jak znalazl-dla Was obojga!!!

a mi sie zatarly godziny sniadania Mayci...przez to ze ona tak wymysla...cos konkretnego dostaje od 7.30-8.00 czyli po przebudzeniu....no i ok.9 -10 je drugie sniadanko....danonek ,banan albo cos innego co jej pasuje zjesc...bo wybrzydza :ico_zly:
dzis juz zjadla jajecznice na szynce.....i gdzies za pol godziny do godziny dostanie danonka...i niech sprobuje wymyslac :ico_nienie:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 10:10

Kinga rano 7.30-8.00 je 210ml mleka potem kolo 10-11 drugie sniadanko, chlebek niestety bez niczego bo nie lubi i jakis jogurcik. po drzemce czyli kolo 14.30-15 obiadek. potem deserek i wieczorem butla mleka (210ml). w miedzy czasie dostanie jakis soczek, herbatke, biszkopta.

ewcik bynajmniej zaoszczedzacie kase nie obchodzac imienin, urodzin itp

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2008, 10:13

Doris, no trochę kosztuje niestety bo wzięliśmy go na raty za 3200zł.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 10:33

no Pati,drogi interes...ale moze warto...moi rodzice kupili kiedys,juz dobrych kilka lat temu odkurzacz za kilka tys.a wtedy bylo to duuuzo kasy ale maja go do dzis,duzo ludzi go od nas pozyczalo bo to jest pioracy...i spisuje sie rewelacyjnie!!!!!nie wiem czy jeszcze je robia ,nazywa sie Rainbow.....oby Wasz zakup okazal sie tez taki rewelacyjny!!!!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 10:43

ponoc rainbow'y sa super wyczyszcza na mokro, na sucho i moga byc nawilzaczem powietrza, moja siostra miała taki..
ja bym nie chciała takiego samoodkurzacza, z reszta ja mam tylko dwa male dywaniki to po co by mi był, a w sumie to bardzo drogi interes :ico_olaboga:

ewcik czemu nic nie odprawiacie?nie jest wam jakos takos smutno w te wazne w sumie dni?
ja sobie nie wyobrazam jakby nikt do mnie na urodziny nie przyszedł czy do A., to w sumie jest najlepsza okazja do zebrania całej rodzinki, czy znajomych :ico_noniewiem: u nas sie robi małe imprezki z takich okazji i nic nie wskazuje na to zeby to sie mialo zmienic...

doris moja w sumie podobnie do ciebie je..

tak sie zastanawiam po co to mleko nad ranem?czy wy juz ewcik jestescie na nogach czy po tym mleku Ala jeszcze drzemie?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”