NO tak. Sami byli, Leoś z babcia. Ciekawe jak zniósł rozłąkę.Juli napisał/a:
A powiedzcie- oni byli tam bez Lelcia?
kurcze chyba tak bo miala taki opis na gg
Tomek był za babcią weekend i ponoć był przekochany i grzeczniutki. No ale jednak był w swoim domku, w swoim łóżeczku, miał swoje zabawki i swojego pieska przy sobie. zawsze to tak inaczej niz poza domem.
Ja tez chcę taką pracę!!!!!!!!!!!!Duzy ma przymusowy platny urlop w Rio de Janeiro!
Kochana takie cuda to tylko w telewizji. Tak naprawdę to ciemnoskóre laski nie mieszczą się w nasz rozmiar L. Do tego włosy mają po kolana... i bynajmniej nie mam na mysli tych na głowie. Sama widziałam i słyszałam od wielu facetów podróżujących. Nie masz sie co martwić. Pewnie Duży śpi z Twoim zdjęciem przyklejonym do klaty i marzy, zeby Cie wreszcie dorwać hehe.Nie wspomnial o pieknych latynoskach w skapych bikini :P
Bossssssssssssssko!!! Uwielbiam to. Tom moja wielka pasja. Obecnie projektuję w wyobraźni moją kuchnię, na która nie mam jeszcze ani grosza. siet! Jedyny plus braku kasy to coraz więcej pomysłów i rozwiązań co miesiąc, dzięki czemu moja kuchnia, jak na nią wreszcie zarobie, będzie idealna.Przerobilam dzis 7 grubych katalogow wnetrzarskich i szukalam inspiracji..
Cudine tak projektowac swoje pierwsze, wlasne mieszkanko!!! Nareszcie!
Obiecanki-cacanki.Teraz bede tu zagladac czesciej:):
Pożyjemy-zobaczymy.
Ide poprasować.
Lepiej będzie mi sie później spało hehe.
To znaczy tak się tylko wkręcam, bo trzeba sie jakos motywować nie?