fajnie,że koleżanka o Tobie pomyślała i zrobiła rezerwację na tej delegacji na Twoją dietkę

kwiatunio ja się boję takich rzeczy - czasem nawet do kibelka mam opory iść zostawiając Piotrusia samego. Zeby stało się nieszczęście wystarczy kilka sekund - tak zazwyczaj jest - odwróciłam głowę i stało się... Masz przecież teściową - proś ją o spojrzenie na Julkę!!!ja wczoraj zaryzykowałam i mała została sama na 0.30 minut jak ja pojechałam po mleko i do sklepu i jak wróćiłam to ładnie sie bawiła
do sklepu do ta ja tez bym nie poszla zostawiajac malego samego w domku, ale w dzien chodze sie kapac. Nie zamykam drzwi od lazienki, wiec go slysze, a on najczesciej siedzi i bajki ogladakwiatunio napisał/a:
ja wczoraj zaryzykowałam i mała została sama na 0.30 minut jak ja pojechałam po mleko i do sklepu i jak wróćiłam to ładnie sie bawiła
kwiatunio ja się boję takich rzeczy - czasem nawet do kibelka mam opory iść zostawiając Piotrusia samego. Zeby stało się nieszczęście wystarczy kilka sekund - tak zazwyczaj jest - odwróciłam głowę i stało się... Masz przecież teściową - proś ją o spojrzenie na Julkę!!!
Oj,ja też bym sie bała,tym bardziej,że Iza ma teraz okres wspinania się na szafki,stoły,trzeba miec oczy dookoła głowyja się boję takich rzeczy - czasem nawet do kibelka mam opory iść zostawiając Piotrusia samego. Zeby stało się nieszczęście wystarczy kilka sekund - tak zazwyczaj jest - odwróciłam głowę i stało się...
no ja też bym się bała bo on strasznie skręcony. Jak tylko go nie słychać to znaczy że coś broi. W każdym pokoju coś wymyśli. Ostatnio chciał bym mu otworzyła jakieś opakowanie. I za chwilę patrze a on z nożem do mnie idzieOj,ja też bym sie bała,tym bardziej,że Iza ma teraz okres wspinania się na szafki,stoły,trzeba miec oczy dookoła głowy
no ja jestem bardzo jej ciekawa bo nigdy tam nie byłam. A co do diety to moga zapomnieć ale ważna jest pamięć. Zresztą nie umrę z głodu. Chociażby same warzywa i mięso będe jadła. No i alkohol piła :)strasznie mam ochote na wycieczke do Pragi, bylam tylko przejazdem i jest przepiekna
moja tez lubi do zmywarki, lodowki i mikrofali sie dotykacI za chwilę patrze a on z nożem do mnie idzieze zmywarki sobie wyjął.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość