Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

12 wrz 2008, 12:19

czesc kobitki :ico_ciezarowka:
ja sie dzis obudzilam i poczulam delikatne stukniecia w brzuch. normalnie kopie juz dzidzi. alez to jest dziwne uczucie. na razie tak delikatnie, ale czesto bym powiedziala. ciekawe kiedy bedzie spac :-D
manenka daje se siana z ta fryzura. pojde do tej pierwszej i bedzie co ma byc. w dup... mam nie mam zamiaru sie denerwowac. zwlaszcza teraz jest mi to niepotrzebne. i tak juz jestesmy wszyscy poddenerwowani slubem i jak by mi sie tak jeszcze kilka innych spraw zwalilo na glowe to bym chyba padla. :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Beatris60 brawa dla kobiecej intuicji :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bo nie wiadomo jak by sie to moglo skonczyc gdybys nie zareagowala w pore...
gdzie te lutoweczki. wiecie co nawet przegladalam styczniowki 2009 i one to dopiero pisza ze soba!juz maja chyba 10x wiecej stron upisanych niz my. co nas tu tak malo zaglada?

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

12 wrz 2008, 12:36

hej
bo nas chyba tylko 4? Manenka, Ragazza, Jedwabna i ja....czy kogoś pominęłam? mało nas, mało nas... :ico_oczko:

dziś pochmurno, powoli sie przymierzam do zmiany garderoby, pochowam to w co nie wejde, pozmieniam oli ubrania letnie pochowam, zimowe wyciągnę. ale to może w niedziele jak M będzie, trzeba sie pudeł nadźwigać z górnych półek, to nie będę sama tego robiła. zaraz kończe robić obiad i potem po Olę, później z nią do promotorki i jeszcze spore zakupy nas w tesco czekaja :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2008, 14:40

cześć dziewczyny
u mnie znowu dziś kiepska pogoda, ale na szczęście nie pada, a poza tym zaczyna się weekend :-D , a wczoraj nic ciekawego sie nie wydarzyło i dziś jak na razie tez nie a wiec znowu nie mam o czym pisać
ja sie dzis obudzilam i poczulam delikatne stukniecia w brzuch. normalnie kopie juz dzidzi. alez to jest dziwne uczucie. na razie tak delikatnie, ale czesto bym powiedziala. ciekawe kiedy bedzi e spac :-D
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
bo nas chyba tylko 4? Manenka, Ragazza, Jedwabna i ja....czy kogoś pominęłam? mało nas, mało nas...
dokładnie masz racje tylko 4 nas jest, dobrze , ze chociaż tyle nas :-D
powoli sie przymierzam do zmiany garderoby, pochowam to w co nie wejde,
właśnie ja zrobiłam to wczoraj

Awatar użytkownika
jedwabna

12 wrz 2008, 15:13

a u mnie koszka! weekend sie zaczal a siedze sama w domu i sie nudze. mama miala pomyc okna ale jest taka okropna deszczowa pogoda ze sobie odpuscila...
moj PM jeszcze nie wrocil i nawet sie na to nie zapowiada...a mialam taka nadzieje ze juz dzisiaj bedziemy razem :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
nudno i nie ma co robic. nawet na tym necie.
jak by bylo nas wiecej to co rusz pewnie bylyby nowe wiadomosci no a tak to nam cienko cos idzie to pisanie. i juz raczej nikt do nas nie dojdzie...szkoda
pozdrawiam goraco :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2008, 15:36

jedwabna, ja na nudę nie narzekam bo tu pełna chata, 2 dzieci, siostra, szwagier, mąż i ja i czasami jeszcze ktoś wpadnie, ale coś żeby ciekawego się wydarzyło to nic ciekawego, jakby była ładna pogoda to bym na plażę chodziła
szkoda, że musisz tak często się z mężem rozstawać, zawsze we 2 weselej, ale już niedługo będziesz miała swojego szkraba a wiec nie będziesz narzekać na nudę,a raczej na brak czasu
a ty coś robiłaś przed ciążą tzn, pracowałaś gdzieś??
bo ja przez ostatni rok byłam nianią, a wcześniej studiowałam obsługę ruchu turystycznego i miałam staż w starostwie na wydziale geodezji i kartografii

Awatar użytkownika
jedwabna

12 wrz 2008, 17:32

manenka to masz wesolo...fajnie. bo ja nienawidze sie nudzic, a juz nie mam co wymyslec. po porodzie to ja nie wiem jak ja to wszystko przezyje. tyle obowiazkow bedzie... :ico_olaboga:
a przed ciaza robilam mnuuustwo rzeczy. m.in skonczylam studia pedagogiczne - co mam nadzieje przyda sie w wychowywaniu dziecka,pracowalam w sklepach bo nie dalo rady sie wkrecic nigdzie pod moj kierunek. w sklepach to roznych - ccc, media expert, z ciuchami, kosmetykami itd. w miedzy czasie poznalam mojego PM, i dostalam oferte pracy za granica. kiedys ci pisalam ze wyjechalam do pracy do szwecji przy tulipanach. dla mnie takie wyjazdy i rozstawanie sie nie wroza nic dobrego no i nasze stosunki zaczely sie oziembiac no i jak wrocilam to z nim zerwalam :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: no a potem to znow do siebie wrocilismy i jeszcze raz wyjechalam tez do szwecji w to samo miejsce i to na dluzej ale caly czas ze soba bylismy.mialam laptopa i kamerke-dostep do neta byl wiec codziennie rozmawialismy no ale nie obylo sie bez lez. bo praca byla na prawde ciezka. jakos wytrzymalam no i pozniej wrocilam do kraju. ale smieje sie ze tylko na 2 tyg bo po 2 tyg wyjechalam na wycieczke zagraniczna z samymi kolezankami na 2 tyg.no a jak wrocilam to od razu przystapilismy do dziela no i zostalam w kraju. chociaz przyznam ze juz planowalismy razem we 2 wyjechac do pracy do szwecji to wiadomosc ze jestem w ciazy zmienila wszystko no i zostalismy w kraju. teraz moj PM pracuje a ja siedze w domciu... nie jestem przyzwyczajona do takiej bezczynnosci,no ale cuz zrobic. juz niedlugo i bede miec pelne rece roboty.... o matko opowiedzialam ci w skrocie cala historie mojego zycia. no prawie :-D :-D :-D
a wlasnie sie dowiedzialam ze moj PM jednak dzis zjedzie do domku. juz jest niedaleko. lece do wanny i zroic sie na bostwo... papapapapa

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

12 wrz 2008, 18:43

dziewczyny jesli narzekacie ze Was mało na waszym wątku to zawsze możecie zaglądnąć do Styczniówek..zapraszam :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2008, 22:18

witam wieczorkiem
Marcia77, bardzo dziękuję za zaproszenie :ico_sorki: , może skorzystam, chodź wydaje mi się , że i na marcówki powinnam się prędzej dołączyć bo ja pod koniec lutego rodzę :-D

jedwabna, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fajnie, że tyle napisałaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , chociaż sobie poczytałam :-D , to już znam prawie cała historię twoich ostatnich paru lat :-D , no to fajne miałaś życie, tylko najgorsze te rozłąki, a co do pracy w swoim zawodzie to nawet ja nic w swoim nie znalazłam a mieszkałam na mazurach a tam przecież tyle turystów, a pracy brak, no cóż nic nie poradzę, chciałam iść na magisterkę ale nie wiem z czego chcę tą pracę mieć, jeszcze nie poczułam powołania, a iść na byle co i siedzieć w domu jako mgr się nie opłaca, poczekam, aż naprawdę będę wiedziała co chcę robić :-D
teraz nawet żałuję że poszłam na licencjata z turystyki bo kredyt na studia wzięłam a teraz trzeba go spłacać, a na nic mi się te studia nie przydały, a wiec kasa wyrzucona w błoto, mogłam poczekać i bardziej przemyśleć kim chce zostać a nie iść na pierwsze lepsze, dobra już nie przynudzam
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super , że narzeczony wraca, nie będziesz się nudzić
papa

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

13 wrz 2008, 17:26

hej
widze, że sie lepiej poznajemy :ico_oczko: ja skończyłam psychologie i po studiach pracowałam w agencji mediowej - nie dla mnie środowisko - wyścig zczurów. potem miałam sklep z odzieżą a potem sie załapałam do typowo biurowej pracy w dziale administtracji i tam jestem zatrudniona do dziś, teraz na wychowawczym. na nude nigdy nie narzekam, dom, Ola, mężulek - jest co robić zawsze, zresztą ja uwielbiam sprzątać więc jak kończę coś robić to już myślę gdzie by tu sie ogarnąć przydało :ico_haha_01: jak nie to to gotowaniem sie zajme, albo upiekę coś, czas leci, a teraz jeszcze ta praca dyplomowa, bo na wychowawczym postanowiłam logopedie skończyć - logopeda ma mało godzin do przepracowania na etacie więc łatwo to pogodzić z wychowywaniem dzieci, z domem. stąd ten pomysł, poza tym zawsze mnie to interesowało i nawet po l.o sie zastanawiałam czy logopedia czy psychologia, wybrałam psychologie, ale jak widać co komu pisane...
no to też sie rozpisałam :ico_haha_01:
dziś byłam w szkole na ostatnim wykładzie, wszystko już zaliczone tylko prace napisać, obronić się i koniec :ico_sorki:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 wrz 2008, 18:19

cześć dziewczyny
a u mnie dziś fajny dzień był, wstaliśmy pojechaliśmy do miasta na zakupy spożywczo-chemiczne, potem obiadek, sprzątanko i czas zleciał, a wczoraj mieliśmy gości a wiec też na nudę nie narzekaliśmy, a teraz mężulek naprawia auta kolegom a więc mam czas na kompa
Beatris60, psychologia, ciekawy kierunek, i chyba nie łatwy, a umiesz już po tym poznawać ludzi kto jaki jest??i wnikać i ich umysł??
dziś byłam w szkole na ostatnim wykładzie, wszystko już zaliczone tylko prace napisać, obronić się i koniec
no to super :ico_brawa_01: na pewno ci się uda obronić, zdolniacha jesteś :-D
A wiec ty pracujesz, no i fajnie bo przynajmniej nie masz czasu na nudę a zwłaszcza , że masz już jedno dziecko w domu :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”