hej
sensibel miło m,że nas odwiedziłaś znowu ,to prawda coraz zimniej jest u nas tak samo tyle ,że dzis słonce swieci ,ale mimo to jesień idzie nie ma co, ja gotuje objadek wiec w kuchni od gazu troszke cieplej ,chyba bedzie trza piec uruchomic i przepalic bo jak sie krząta po chacie to ciepło ,ale jak sie siedzi to juz nie bardzo
urmajo super ,że juz jesteś,gratuluje awansu , no i dobrze ,że juz z tatą lepiej ,ja juz też mysle i rozglądam sie za cieplejszymi czapeczkami i kurteczkami oczywiście kapcie tylko nie wiem jak to bedzie bo mela praktycznie nie chodziła wczesniej w kapciach uwielbia latac na bosko ,sporadycznie jej zakładałam ,ale i tak sciągała teraz zakładam jej rajstopy bo jak ma skarpety to za chwile juz ich nie ma ,a na rajstopy zakładam jej narazie grube skarpety na abs, ale jednak teraz kapcie muszą byc
aga to co wy robiliscie w nocy jak tylko 4 h spałaś ?
a co do moderacji to kazda z nas może zostac duzej pracy przy tym nie ma ,chodzi o to ,że załozony wątek musi mieć moderatora (jak na piśmie) to tylko formalnosc ,a reszta wątpie ,żeby był tu taki ruch ,że ciagle nowa dochodzi i wielki problem ,żeby ją wpisac na liste wiec ja nie przewiduje jak do tej pory tu sporego ruchu chyba zostanie juz tak jak było kameralnie