Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 18:33

100 dni do porodu stawiam :ico_tort: :ico_tort:
już :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Ale szybko ten czas leci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i niedługo zobaczymy małego okruszka :ico_oczko: a co myślisz o imieniu Alan ?? gdzieś je ost usłyszałam i nawet mi się spodobało :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

15 wrz 2008, 18:36

Na prawdę jestem w szoku, chociaż Evik załatwiła mi szok na 3 tygodnie, teraz mysle ze potrwa to krócej bo dzieciaki już większe.
Barbara gratuluję bardzo! Bedziesz miała z głowy, tym bardziej, że potem mogłoby być z ciążą różnie. Nie wiem czy to nie zabrzmiało zle, no ale nie mialam na mysli nic zlego :-)
Ika a kiedy ty??
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2008, 18:39 przez Janiolek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

15 wrz 2008, 18:37

Moje gratulacje dla Basi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Widzę że chociaż jedna poszła w moje ślady :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
oj ja bym bardzo chciała, ale wywalą mnie z pracy :ico_placzek: cały czas pracuję na zastępstwo a taka umowa konczy się w dniu porodu. Tym razem poszli mi na rękę i zachachmęcili troche z umową żeby mnie nie zwalniać ale drugi raz nie przejdzie ten numer w dodatku tak szybko, zwłaszcza, że w pracy by mnie już nie zobaczyli :-D ale mąż zaczyna mnie podpuszczać :ico_haha_02:

Powim Wam, że w tym żłobku to często tym dzieciom dają jeść. a ja się martwiłam, że daję zbyt często. Kubuś żeby nie wstawał w nocy je co 2,5-3 godziny.
A chlebek to z jakim masełkiem? Kubuś nie może krowiego mleka i zastanawiałam się nad jakimś roślinnym ale one są strasznie ulepszane. Jakieś propozycje? Ika kiedyś pisała cos o "masełku dla dzieci" ale u nas nie ma czegoś takiego.

Czy Wam tez tak TT muli?

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 18:40

Janiolek, wiesz co dla mnie to też był szok ale taki bardziej miły bo bardzo się cieszę i kibicuje dziewczynom ale jedno ci powiem dla mnie największym szokiem byłaby twoja ciąża :ico_oczko: bo to nigdy nie wiadomo co człowieka czeka :ico_oczko: Ja np jestem bardzo otwarta na wszystko i wiem że gdybym była w ciąży to i tak bym się bardzo cieszyła :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

15 wrz 2008, 18:41

no ale proszę, proszę jak wątek od razu ruszył :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 18:43

Ika a kiedy ty??
ja mam na razie te problemy z jajnikami i owulacji nie mam :ico_oczko:
Ale dziś się spłakałam bo koleżanka zaczęła temat aborcji bo siostra jej męża chce się jej poddać i znalazłam w necie coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=Mv8N2ck6X8Q
płakałam jak dziecko :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

15 wrz 2008, 18:53

Ika a kiedy ty??
ja mam na razie te problemy z jajnikami i owulacji nie mam :ico_oczko:
Ale dziś się spłakałam bo koleżanka zaczęła temat aborcji bo siostra jej męża chce się jej poddać i znalazłam w necie coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=Mv8N2ck6X8Q
płakałam jak dziecko :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
O MATKO :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: nie oglądajcie tego! :ico_placzek:
jak byłam w liceum ksiądz na religii katował nas filmem z aborcji, HORRROR! Wszystko było pokazane, narzędzia, potem kamera w środku macicy i cała akcja.... nie będę więcej opisywać. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 18:59

kilolek, wiesz co tu nie jest pokazane nic tylko jest tak jakby maluszek mówił do swojej mamy prosił aby go nie zabijała ale ja czytałam i płakałam :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

15 wrz 2008, 19:05

Moja koleżanka usunela ciąze. Bardzo sie cieszyła jak zaszła, tyle, że chłopak był gnojem, rozstali sie tydzien przed tym jak sie okazalo ze Monika jest w ciazy, a potem w ogole sie nie przejal, ja juz dokladnie nie pamietam jak to bylo, ale jego rodzice tez sie nie poczuwali. Ona i tak chciala urodzic, ale jej matka powiedziala ze nie ma takiej opcji, zeby przyjezdzala do niej do UK, usunela i tam juz zostala.
Teraz od tygodnia jest mezatka i chyba bedzie Ok. wiem ze bylo jej ciezko, ale skonczylo sie w miare dobrze, teraz czekamy az oglosi, ze znowu jest w ciazy i bedzie maly mulat/mulatka

[ Dodano: 2008-09-15, 19:07 ]
tu nie jest pokazane nic tylko jest tak jakby maluszek mówił do swojej mamy prosił aby go nie zabijała ale ja czytałam i płakałam
filmik zrobiony jest super, to jest lepsze niz jakies koszmarne filmy

Awatar użytkownika
ambi
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

15 wrz 2008, 19:11

trudny temat poruszyłyście

ale takie filmy działają na wyobraźnię, zwłaszcza jak się ma dzieci

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”