Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 14:37

cześć dziewczyny
U nas dziś ślicznie, 20 stopni :ico_szoking: , fajnie :-D

niktusia, gratulacje i witamy na lutówkach, ja tez mogę być lutówką lub marcówką bo termin mam na 21 lutego
szaro, buro i ponuro...do tego na pogrzeb jadę... zmarła moja ciocia, a właściwie to przyjaciółka mojej babci, ale była mi dośc bliska, dzwoniłyśmy do siebie, odwiedzałam ją...smutne.
tak mi przykro :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
manenka, supper widowki sliczna z was para!!!!! i super zwierzatka":) ale najbardzioej zazdroszcze tych widokow ehhh zeby tak w polsce bylo!!!!!!
dziękuje bardzo :ico_sorki: :-D :-D
manenka extra zdjatka normalnie suuuperowe. a na tym kamieniu rzeczywiscie rewelacja!!!
:ico_sorki: :-D dziękuje bardzo
sorki wielkie ze tak rzadko tu teraz bywam ale wiecie ruszyly przygotowania pelna para i ogromnie duzo teraz zalatwien... :ico_olaboga: ale jak juz bedzie po wszystkim to bede czesciej. pogoda rzeczywiscie okropniasta i niestety ale na moj slub pewnie juz taka zostanie a ja mam bolerko z krotkim rekawkiem :ico_placzek: no ale teraz to juz pozamiatane musi juz tak zostac. jakos to przetrzymam :-) bo musze..
nie masz za co przepraszać , wszystkie dokładnie wiemy jak to jest przed ślubem, Beatris ma racje może wypożyczyć sobie futerko, ja jak brałam ślub zimą to mi mam uszyła futerko białe krótkie i do dziś je noszę
a ja juz nawet wiem kiedy dzidzi spi a kiedy sie obudzi bo dostaje cala serie kuksancow w brzuch :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czasami sa takie delikatniusie a czasami mocniejsze, ale i tak moj PM ich jeszcze nie czuje tylko ja sama jak na razie...
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super , ja jeszcze nic nie czuję, ale i na mnie przyjdzie czas
Ragazza?? cos dawno jej tu nie widzialam
no właśnie co się dzieje z tobą Ragazzz??
ja właśnie wróciłam z pogrzebu i rozgrzewam się herbatką z cytrynką
to masz już za sobą pogrzeb

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

15 wrz 2008, 20:40

jedwabnaa kiedy ślub?
ja juz w sobote i pogoda sie zapowida fatalna a ja tez mam bolerko z krotkim rekawkiem :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 21:16

Marcia77, to ty też ślub masz :-D ?super gratulacje :ico_brawa_01:
pochwal się koniecznie zdjęciami po weselu
ale wam fajnie
tez bym chciała jeszcze raz przeżyć nasz ślub :-D

[ Dodano: 2008-09-15, 22:09 ]
zaległe fotki ze wczorajszego spacerku po Grimstad

Obrazek

Obrazek

Obrazek

życzę miłego oglądania
mam nadzieję, że was nie nudzę fotkami, ale ja lubię oglądać zdjęcia a więc pomyślałam, że i wy też lubicie sobie pooglądać

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

16 wrz 2008, 09:17

manenka ja bardzo lubie, super wyglądasz na tych fotkach i paseczek w pasie, wogóle nie widać że jesteś :ico_ciezarowka: .

zaraz siadam do pisania pracy choć już mi sie tak nie chce że szok, ale co zrobić...oby szybko mieć to za sobą...

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

16 wrz 2008, 11:53

czesc dziewczynki

dawno mnie u was nie było ale chyba mnie myslami sciągnełyście to miłe :-D

ja siedze sobie w domku na L4 a wydaje mi sie ze na nic nie mam czasu, mecze troszke koncówke pracy dyplomowej ale wena twórcza mnie totalnie opusciła
a teraz od weekendu zeby było mało dopadło mnie jakies przeziebienie a tu niestety jako :ico_ciezarowka: niewiele mozna sobie zarzyć
lecze sie jakimis domowymi sposbami ale mnie ten katar opuscic nie chce :ico_placzek:

manenka, super foteczki :ico_brawa_01: jak dla mnie to wcale mnie nimi nie zanudzasz bo ja bardzo lubie oglądać zdjęcia

a i od zeszłego tygodnia to mnie cos wiecej wybrzuszyło :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2008, 13:12

cześć dziewczyny
a u mnie dziś pogoda się popsuła no i wróciła jesień, dziś czeka nas siedzenie w domu bo deszcz pada, mieliśmy jechać do znajomych ale zadzwonili,że ich córa dziś wredna i żebyśmy nie przyjeżdżali, szkoda

czekam dziś cały dzień na wieści od Pati 85 nie wiem czy kojarzycie?? bo zaczęła rodzić , jest w szpitalu pod KTG, ma skurcze i dostaje jakieś tam tabletki, a więc czekam na nowe wieści :-D
manenka ja bardzo lubie, super wyglądasz na tych fotkach i paseczek w pasie, wogóle nie widać że jesteś :ico_ciezarowka: .
dziękuje bardzo, ten paseczek jest super bo wysoko w tali a wiec na brzuszek nie uciska :-D
zaraz siadam do pisania pracy choć już mi sie tak nie chce że szok, ale co zrobić...oby szybko mieć to za sobą...
dokładnie, masz rację :-)

Ragazza555, fajnie, ze się odezwałaś :-, dziękuję za komplemencik :-) , fanie, że nie zanudzam was zdjęciami, a więc ty tez piszesz pracę dyplomową, a można wiedzieć z czego?? no to na l4 nie wypoczniesz jak się zajęłaś praca, ale przynajmniej nikt cię nie stresuje, a czujesz już kopniaki?? bo ja jeszcze nie :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

16 wrz 2008, 13:43

mecze troszke koncówke pracy dyplomowej
Ragazza to w podobnej syt. jesteśmy :-) a o czym piszesz?

zaraz do mamy na zupe ide bo jest u niej kuzyn i pyszną gulaszową ugotował :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2008, 13:57

zaraz do mamy na zupe ide bo jest u niej kuzyn i pyszną gulaszową ugotował :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ragazza555

16 wrz 2008, 14:48

a więc ty tez piszesz pracę dyplomową, a można wiedzieć z czego??
Ragazza to w podobnej syt. jesteśmy a o czym piszesz?
ja pisze o zlikwidowanym podziemnym magazynie gazu i jego wpływie na środowisko
jak pisałam pierwszą prace to jeszcze mi sie chciało a teraz to chyba nie mam juz takiego przymusu :ico_noniewiem:
a czujesz już kopniaki??

wydaje mi sie ze tak, bo tak nisko na dole jakby kopniecia :ico_brawa_01:

a my manenka, to juz chyba 5 miesiąc zaczełyśmy :ico_szoking: ale to leci

[ Dodano: 2008-09-16, 15:50 ]
a miałąm nadzieje ze sie w ten weekend wyrwe z domu i pojade z mezem na rajd orlen do płocka ale ta sie zimno i wstretnie zrobiło ze sie zastanawiam choc nie chce mi sie samej w domu zostac :ico_placzek:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2008, 15:13

a pisze o zlikwidowanym podziemnym magazynie gazu i jego wpływie na środowisko
to co ty studiujesz?? ochronę środowiska??
wydaje mi sie ze tak, bo tak nisko na dole jakby kopniecia :ico_brawa_01:
ja jeszcze nic nie czuję, ale mam czas
a my manenka, to juz chyba 5 miesiąc zaczełyśmy :ico_szoking: ale to lec
u mnie na suwaczku jeszcze 4 , ale u ciebie widzę, że juz na 5 wskoczył :-D , to i może i mi niedługo skoczy, jejku jak to szybko leci jak dla mnie :-D
a miałąm nadzieje ze sie w ten weekend wyrwe z domu i pojade z mezem na rajd orlen do płocka ale ta sie zimno i wstretnie zrobiło ze sie zastanawiam choc nie chce mi sie samej w domu zostac :ico_placzek:
zawsze to jakaś rozrywka i z domu mozna sie wyrwać

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”