troszkę cos innego bo inżynierię środowiskato co ty studiujesz?? ochronę środowiska??
różnie bywa tzn mdłości żadnych tak jak od początku ale mam jakis ucisk na kręgosłup i czasami nie moge sie ruszyc ciekawe co sie bedzie działo jak bede miec wielkiego brzuchola i troszke mnie zołądek i "flaki" bolą jak duzo posiedze ale nie jest zle da sie wytrzymaca jak sie czujesz??
oj to najgorsze, ze nie mozna brać leków, tylko czosnek, herbata z cytryna , mleko z miodemnoi niestety najgorsze ze dopado mnie własnie jakies przeziebienie
nie wybieram się bo mój gin tego nie ma , a nie wiem gdzie w Norwegii moge takie cos znaleśća wybierasz sie na usg 4d? bo ja sie zastanawiam podobno najlepiej zrobic je pomiedzy 20 a 22 tyg i wogóle to strasznie chciałabym juz wiedziec czy to jest chłopczyk
no cena kosmicznaa to 4d to znalazłam 2 kliniki gdzie robia no ale cena tez jest niezła 250-300 zł.
a witaminki jak będziesz łykać i więcej żelaza to nie będzie lepiej??w sumie ma.. duzo zelaza i w ogole. Od kiedy zostalam wege, moje wyniki prawie zawsze byly bliskie minimum...a teraz to za duzo spadly. ale bedzie dobrze, hehe :)
a to chyba najtrudniej temat wymyślić..ale Wy cos juz macie a ja nawet tamtu nie mam
pewnie , ze można, dopiero jestem tu z mężem od sierpnia i zostajemy już na stałe, a wcześniej to byłam tu 2 lata temu na 4 miesiacemanenka jesli mozna spytać to długo jestes w Norwegi?i to juz tak na stałe?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość