heh.. Milutka... ja to bym kawowe wypiłakarmi malinowe

no mi udało kupić czarną, więc nie jest źle, jeszcze muszę kupić jakieś krótkie kozaczki na zamek - żeby się wygodnie zakładały, Bo brzuch już w schylaniu się zaczyna przeszkadzać.

heh.. Milutka... ja to bym kawowe wypiłakarmi malinowe
no mi udało kupić czarną, więc nie jest źle, jeszcze muszę kupić jakieś krótkie kozaczki na zamek - żeby się wygodnie zakładały, Bo brzuch już w schylaniu się zaczyna przeszkadzać.
takie szanse na minimum 70% przeżycia to od 30 tygodnia... od 24-26 tyg dają 50% szans....Mam pytanie: wiecie moze od ktorego tygodnia dziecko ma realne szanse przezyc jezeli przedwczesnie sie urodzi. Pytam o takie szanse na minimum 70%.
heh... nam pomysł zrodził się w głowie latem 2006, jak firma, w której K. pracował zaczęła wypłacać z opóźnieniem płacę, a potem przestała w ogóle.. no i Krzysiek na jesien przyleciał tutaj... a myśmy dołączyli w zeszłym roku w grudniu, jak już gniazdko było uwiteAnanke a TY kiedy wyemigrowałaś i dlaczego?![]()
ale wscibska jestem nie??
![]()
chcialam sie gdzies zalapac do pracy a Anglia czy Stany jakos mnie nie ciagnely, wolalam kraj, ktory nie jest raczej zaznaczony na mapie Polakow wedrujacych za chlebem. Moja kolezanka - pracowala juz wczesniej w Japonii w teatrze i to ona dala mi kontakty. Nie jechalam w ciemno a na peleln legal na polroczna wize pracownicza, wiec sie nie balam. No a ze pozniej niechcacy poznalam mojego meza, to juz tu zostalam. Pracowalam jako hostessa (o ktorych zreszta straszne rzeczy pisza w polskich gazetach i internecie) i bardzo sobie ta prace chwalilam.jak to sie stało ze znalalas sie w Japonii???
no wiesz... juz w sumie blizej niz dalej... wiec chcialabym wiedziec takie rzeczy, tak na wszelki wypadek. Sama bylam wczesniakiem i troche mnie takie rzeczy niepokoja.widzę, że też Ci różne myśli po głowie chodzą.
ja też nie, ale lekarz mi kazał więc piję, na zdrowie swoje i dzieckaja jakos do soku z burakow nie mogę sie przekonać..
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość