Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2008, 12:25

Sikorko Karolek z siusiakiem musi byc niezly :ico_haha_01: :ico_brawa_01: ..

jakas cisza wszedzie,nikt nie pisze,malo kto na komputerze siedzi...nawet mama nie ma czasu chyba :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 12:36

GLIZDUNIA, nie zamartwiaj się, że nikogo nie ma, Ja jestem :-D

Kinga właśnie zasnęła, więc mam jakieś 1,5h wolnego =D Głowa mnie bolała, wzięłąm tabletkę i juz mi lepiej :-D

A co do nowych, które wpadają na chwilę, to niestety tak już jest... nie każdy to lubi...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2008, 12:49

Doris,no to ok juz nie tycze tu sama...czekam az pralka wypierze i musze wywiesic pranko na ogrodek,pogoda piekna ale jak sie siedzi w domciu..na dworze raczej chlodno :ico_noniewiem: ..
poza tym w weekend mamy miec gosci...Arka kuzynka druga mieszkajaca w UK ma nas odwiedzic z mezem :ico_noniewiem: ....wyszla zamaz niedawno za faceta ze Srilanki...no taki jakby Hindus,tak wyglada i rozmowa tylko po angielsku bedzie przebiegac chyba...juz kiedys ich widzielismy jak jeszcze w ciazy bylam...no i tak dziwnie bylo bo my z A. sie np. krepujemy gadac przy sobie po angielsku :ico_wstydzioch: ...a jeszcze ta druga kuzynka z mezem beda....i juz sie stresuje.....moze jakies fociaki zrobimy to pokaze potem :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 12:53

no to bęziesz miała towarzystwo w weekend :-D dasz rade z angielskim. praktyka czyni mistrza

co do bycia klientką naszej Karolinki - z wielką chęcia :-D , ale dojazdy by mnie zabiły...

Zbora a miałam się Ciebie zapytać, czy już zaczęłaś promocje salonu?? wiesz ulotki i te sprawy.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2008, 13:05

hmmm Maya spi juz 1,5h wiec czas mojej laby powolutku sie konczy.....
no wlasnie Zborra,nic nam tu nie piszesz!oczywiscie foty wkleisz po umeblowaniu,a jaki bedzie szyld......czyli napis z nazwą?...ostatnio patrzylam jak maja Ci u nas ten swoj "Beauty Butiq"....i dosc fajnie maja zrobione,sciana frontowa jest szklana wiec takim tym przymazanym szklem nie wiem jak to sie nazywa,maja takie BB ozdobne zrobione...i w rozu,a babki maja purpurowe fartuszki...ladne takie skromne....i taka tablice wystawiaja od ulicy z reklama.....juz niemoge sie doczekac jak Twoj salon zobacze!!! :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 wrz 2008, 13:23

Moja laba już się właśnie skończyła :-D Karol już wyjmuje baterie z pilota :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 13:26

a ja mam jescze free time :-D Kiniulka śpi dopiero 1h :)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2008, 13:30

Sikorko... :ico_brawa_01: :ico_haha_01: dla Karolka!!!

a mi juz chyba na glwe poszlo od tego dzisiejszego slonca chyba :ico_haha_01: ...wiecie co dzis w nocy jak usnac nie moglam to myslalam o pierdolach i tak mnie naszlo ze ja juz sie postarzalam...i to tak widocznie i chyba czas zadbac o siebie bo juz chyba wygladam na swoj wiek :ico_noniewiem: ...zawsze mi 18nastke dawali a teraz juz nieeee....no i wlasnie potuszowalam sobie rzesy i porozowalam policzki...choc pojde tylko na spacer z Maya....nie wiem czy lepiej wygladam a;le napewno inaczej....ja bardzo malo sie maluje..jak juz to tlko roż i kredka do oczu....no chyba czas to zmienic....jakas taka szarawa sie zrobilam :ico_noniewiem: a taka piekna jesien wiec szkoda tak niepasowac do calej aury :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 13:33

http://www.allegro.pl/item429636360_cud ... antam.html
ja się uśmiałam :ico_haha_01:

GLIZDUNIA, no to chyba na imprezę trzeba iść skoro juz sie wymalowałaś :-D
ja się maluję często tzn podkład, puder i tusz do rzęs, ale to ze względu na to, że po ciąży mam zniszczoną cerę i trzeba się maskować :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2008, 13:35

Doris,dobre to...ja tez mam zniszczona cere ale ja ladnej nigdy nie mialam :ico_haha_01: ...ciegle gdzies mi sie luszczy a gdzieniegdzie przetluszcza i teraz jeszcze kupa syfkow....wiec jak juz to korektor....

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”