Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 14:21

no juz poszla ciotka z mezemi znow sama jestem ugotowalam sprzatnelam....ale i tak trzeba zrobic wielkie sprzatanie jutro lub w sobote

ananke, widze ze wszyscy bierzecie witaminki musze powiedziec by i moj mi dal ...a pewnie da bo cos wyniki ponizej normy wyszly ale on zawsze mowi ze sa dobre

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2008, 14:30

Ambi - dzięki za wieści :-) widziałam u mnie też takie pasy, więc w razie jak położna zaleci to sobie sprawię :-) a juz mam co podtrzymywać... :-) niestety to taki ból jak piszesz, ciężko wstać z fotela, wejść po schodach (mam domek z piętrem) to już masakra... o wchodzeniu do wanny nie wspomnę, bo to już normalnie akrobacje wyczyniam :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-09-18, 14:31 ]
milutka204, noo, witaminki ważna rzecz, tym bardziej, że żadna dieta dzienna nie zawrze wszystkiego, co jest potrzebne, choćby w połowie, a tu cyk tableteczka i po sprawie.. ale oczywiście nie zapominajmy o wcinaniu owoców i warzyw - tego też nigdy za wiele :-)

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

18 wrz 2008, 14:31

anake :-D hehe za mna trzeba sie nalatac :ico_haha_01: ...czuje sie ok ale i tak caly czas z czyms schizuje,zawsze cos wynajde by sie martwic,w piatek ma wizyte ,boje sie ze mam anemie jakos zle wygladam i przemeczona jestem,a co u Ciebie jak sie czujesz jak dzidzia kiedy wizyta? :-)
milutka204, witaminki w ciazy sa konieczne dlatego ze nie jestes w stanie na dzien dostarczyc sobie i dziecku tyle witamin i mineralow w sposob naturalny :-) kup sobie dobry zestaw zeby tez mial omege 3 :-)

Awatar użytkownika
ambi
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

18 wrz 2008, 14:32

ananke - no to nic nie poradzisz, taki "urok" ciąży

trzymam kciuki, żeby było ok

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 14:34

nom kupie kupie zaczne je brac bo ze 2 miesiace nie bralam... ale kupie dopiero w sobote spytam sie lekarza co brac ...jejku ale mi sie spac zachcialo pogoda do bani :( depresja normalnie

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

18 wrz 2008, 14:34

ciężko wstać z fotela, wejść po schodach (mam domek z piętrem) to już masakra... o wchodzeniu do wanny nie wspomnę, bo to już normalnie akrobacje wyczyniam :ico_olaboga:
hehe no do tego u mnie doszedl bol miednicy niekiedy wstac z lozka nie moge,M obcina mi paznokcie u nog a ja sie tego tak boje ze go przy tym gryze zeby mi tylko palca nie obciol :ico_haha_01: musze tez cipke z lustrekiem golic bo raz mi M zrobil taka fryzurke ze wygladalam jak wyszczyzona kura :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2008, 14:35

perelka25, no ja jakos depresyjnie raczej.. siedzę zamulona w domu, bolą te kości, wyszywam z taką prędkością, jak nowoczesna fabryka :-) i tak dzionek za dzionkiem :-) dzidzia chyba dobrze, bo fika normalnie, już prawie regularnie :-) wizytę mam u położnej w przyszłą środę popołudniu... daleko, ale zaraz weekend to zleci :-)
boje sie ze mam anemie jakos zle wygladam i przemeczona jestem,
a tam anemia zaraz... buraczków nagotuj albo barszczu z prawdziwymi burakami, takiego, żeby aż gęsty był i pojedz... podobno na anemię buraczki najlepsze :-)
ja to się od gruszek odkleić nie mogę :-) fazę gruszkową mam :-D noo, ale korzystam bo zaraz będzie koniec gruszeczek :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 14:36

perelka25, ja narazie jeszcze sama sobie wszystko robie nawet cipke gole sama chociaz jest ciezko....ale mąz powiedzial ze tego mi nei zrobi bo mnie pozacina.......... wogole nic nie bedzie robil on pracuje daje kase i na reszte ch** kladzie ehhhh te chlopy musze go ladnie wyprosic by cos zrobil

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2008, 14:37

mnie juz też czeka golenie z lusterkiem :-D bo Chłopu to sie nie dam, bo on jak sam siebie goli to pozacinany, więc mu "kotki" nie oddam :-)

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

18 wrz 2008, 14:39

ananke, ja lubie barszcz ale juz go nie robie bo mi nie wychodzi,mam cwikle ale nie wiem czy to dobry pomysl bo tam troche ocet jest

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”