Dobrze ze z Twoim serduszkiem ok

Miszka

Zrobilam pyszne leczo

[ Dodano: 2008-09-18, 17:37 ]
nic sie nie martw ja juz tak mam od dobrego tygodniaz tym ryjem jak swinia jak sie luziom pokarze

nic sie nie martw ja juz tak mam od dobrego tygodniaz tym ryjem jak swinia jak sie luziom pokarze
Dobra,dobrachcialabym zeby chociaz w przyszlym tygodniu byl koniec -ale mowie wam nic sie nie zanosi
Juz niedlugokurde zaraz jedziemy po zakupy a z tym ryjem jak swinia jak sie luziom pokarze
Boze!Strasznie Ci dziekuje!Jestes kochana!Miszkaskopjowalam fotke Natalki na 1 strone w radosnych ogloszeniach zeby tak ladnie miala
no co ty wiesz jak ja sie cieszylam ze moglam zalozyc taki super tematBoze!Strasznie Ci dziekuje!Jestes kochana!
no Ci powiem ze slyszalam ze daja wlasnie no ale wezme bo jak mi nie dadza to coMnie nawet podpaski i jednorazowe majtki dali
ja sie tak popakowalam ze mi wyszla jedna torba i taka torba do wozka pewnie przesazilam ale sama nie wiem ile dni bede w szpitaluPewnie!Lepiej miec wiecej niz za malo
własnie moze jej cesarke zrobia bo to juz trzeci dzien sie meczyJezu,to az dziwne ze ja tyle czasu mecza.Tak mi jej szkoda,mnie malo moje 10 godzin nie zabilo,a ona bidulka?Ja nie wiem ile to juz trwa?Gdyby juz bylo po wszystkim pewnie dalaby komus znac,chyba ze nie ma juz sily na nic
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość