Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 13:47

Inne mówisz ... No ja właśnie boje się, że nie pogryzie winogrona i się nim zakrztusi ...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 13:57

fotosik mi nie działa... :(

[ Dodano: 2008-09-19, 14:00 ]
takie winogrona bez pestek to i ja bym lubiła. A ty sie ciesz ze je owoce bo moja to tylko banana i jabłko... :ico_noniewiem: wszysdtko inne jest ble...

[ Dodano: 2008-09-19, 14:03 ]
Tak wyglądałam jak zaczęłam jeść danonka:
Obrazek

A tak jak już go skończyłam :ico_haha_01:
Obrazek

No i butki:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 14:11

bardzo ladnie zjadla Kinga!!!!a butki ma chyba te same co Ala Ewcika??

no te winogrona naprawde sa pyszne,na poczatku obieralam ze skorki kazda ale krotko bo zauwazylam ze to nie ma sensu...Maya je dobrze gryzie....uwielbia ten sok ....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 14:12

doris, fajowe buciki

a jesli chodzi o winogrona to jak są bez pestek to ja uwielbiam
wogule pesta w srodku to psuje mi wiele owoców
wlasnie winogrono i np arbuza

a moja dzicie jest na etapie rzepy nie wiem czy kojarzycie takie białe warzywo wyglada jak duza biała marchew
mała ją uwielbia podgryzac

a dzisiaj sie tak poklocilam z M ze on stwierdzil ze powinnismy sie rozstac
no wiec nie wiem jak to sie skonczy ale poki co gadamy oficjalnie

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 14:14

jagódka miejmy nadzieję, że to sytuacja przejściowa :ico_olaboga:

doris glizdunia ma chyba rację - takie same buciki ma Ala :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 14:17

Jagodka,co Ty mowisz!!!pewnie go ponioslo,albo chce byc bardzo dosadny...moze liczy ze to da Ci do myslenia i jednak sie pogodzicie...nie mysl raczej o rozstaniu,choc wiem jak w nerwach jest...ja tez zaraz mysle o rozstaniu bo tak chyba najlatwiej nie?moze odpocznijcie od siebie troszke....bo rozumie ze w ramiona sobie nie macie narazie checi wpadac!...moze pojedz do mamy na kilka dni,powiedz ze dajecie sobie tydzien odpoczynku od siebie i czas na myslenie....wiesz ze Cie kocha,i Jagode tez....no cos z tym trzeba zrobic nie?wyobrazasz sobie zycie bez M?....on raczej bez Was tez nie!!!3 maj sie dzielnie i przemysl wszystko!!!

[ Dodano: 2008-09-19, 14:19 ]
Doris,a jakas specjalna seria oczyszczajaca z tej firmy cliniq?bo moze tez sobie zafunduje jak taka skuteczna :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 14:55

No moja radość z Hani spania nie trwała długo...do tego...widzę, że zaczyna walić kupę, więc pędem po nocnik a ona nie, nie nie!!! że niby nie chce kupy i nie zrobi...zaglądam, a ona już zrobiła! mała świnka!!! nie wiem co jej jest...coś ostatnio ma awersję do nocnika, co mnie normalnie rozwala...kupię jej deskę małą na kibel, bo zwariuję!
Doris a masz ten zestaw 3kroki? do cery tłustej i mieszanej? właśnie ogląam takie i chyba też spróbuję ten mały...a mówisz że ten duży kosztuje niecałe 100zł??? szok!
Glizdunia ja też chcę na plac uciech! a winogrona u nas bezpestkowe są, ale często twardawe...ja jak Kamizela się raczej boję je podać całe...obieram skórkę, ale wtedy już Hani nie smakują! :ico_puknij:
Jagódka no weź...ja też dopiero co miałam myśli rozwodowe...itp...trochę ucichło u nas...na razie. Nie mówię, że jest bajka i cukierkowo..jest tak sobie, rozmawiamy itp...no na chwilę obecną byłoby mi ciężko bez niego...ale już nie jest tak jak kiedys. chcę Ci powiedzieć, że dla bab każda kłótnia jest od razu wielką tragedią i podstawą do rozstania...ale daj sobie ochłonąć! nie chcesz, to nie gadaj z nim jak długo chcesz...przemyśl wszystko w miarę spokojnie...złap dystans...co nam pozostało? myślisz, że bez niego będzie lepiej? nonono prawda...baba z dzieckiem nie będzie szczęśliwa sama...a co? inny facet będzie fajniejszy? jeszcze większa bzdura...z kim nie rozmawiam, to każdy to samo...po prostu faceci są wszyscy tacy i się tego nie przeskoczy. A najfajniejszy w sumie jest każdy...kto obcy :ico_haha_01:
Doris no właśnie, toż to butki Ali :-D hehehe

dobra, idę śmierdziela przewinąć...dlaczego ja??? dobrze, że ona kiedys to samo przeżyje...zrozumie co ja miałam...mała gnida...
czekam na J, ciekawe kiedy przyjedzie...bo już mi się nudzi...rodziców nie ma 3dzień...nawet nie mam do kogo gęby otworzyć......

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 14:57

mówicie, że takie same buciki jak Ali?? upsss. ale to nie specjalnie, czysty przypadek - żadne inne mi sie nie podobały, bo byłam wstanie wydać na nie nawet około 100zł,a te kosztowaly 39zł. te z elefanten za 99zł były brzydkie...

GLIZDUNIA, wiesz co, nie wiem czy to jakaś specjalna seria czy co, taki komplet 3 kosmetyków i są do trzech rodzajów skóry. poszukam z necie i ci pokaze, ok?

jagodka24, no co ty gadasz?? To pewnie dlatego, że masz chłopa w domu cały tydzień! Może to brzmi dziwnie, ale jak mój A. był w domu tydzień na zwolnieniu to mialam go dość!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 15:00

Zborra,widzisz...masz to co ja nacodzien...czekam wiecznie az A. wstanie bo nie mam sie do kogo poodzywac :ico_noniewiem: ....i nudno od razu nie?a z tymi kupami to jest tak ze np. moj A. juz nie potrafi Mayci przewinac bo mu sie cofa :ico_szoking: :-D ...juz marudzi zeby zaczela na nocnik robic bo on dluzej tak nie pociagnie :ico_haha_01: ....

ja tez poogladam te kosmetyki ...moze w tesco beda..oni tam wszystko maja :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 15:03

tu jest ten zestaw. nazywa się 3kroki
http://www.allegro.pl/item431889434_cli ... obacz.html
na tej aukcji jest nr 2 ja mam 3, a moja siostra kupila sobie 1

[ Dodano: 2008-09-19, 15:07 ]
GLIZDUNIA, u nas w tesco ich nie ma, ale moze u ciebie będą. u nas są np w sephorze lub w douglasie

[ Dodano: 2008-09-19, 15:36 ]
Kinga normalnie apetyt odzyskała!!! Zjadła całą zupkę!!! :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”