hej hej
Nocka taka se ze 4 pobudki ,znowu poszłam wczesniej spac bo mnie czacha dymiła
i znowu miałam dziwne dreszcze
zimnoooooo ,a w domu ciepełko ja juz nie wiem,
mela jeszcze śpi ,ja juz zupke nastawiałam se pyrka w garku. dziś ide na zebranie do starszego S. zejdzie mi ze 2 godziny
chyba jajo tam zniose bo najpierw na duzej sali wszystkie klasy maja z dyrektorem potem osobno z wychowawcą w klasie pamietam jak zeszłego roku było
. W tym tygodniu mam tak napiety grafik ,że znowu nie odwiedze mojej kumpeli ,a jej objecałam ,ze w tym tygodniu to napewno wpadne no cuż inne sprawy wypadaja tak nagle ,że nic nie poradze ,jeszcze jutro musze sie stawic do urzedu pracy bo dostałam wezwanie związku z oferta pracy
juz ich znam te nierealne propozycje dojezdzanie 100 km . albo ciut blizej ,a od nas nie ma połaczenia takiego trzeba miec swój samochód i dojezdzac
,albo dają najgorsze propozycje oszustów co wyzyskuja ludzi ,a oni rezygnują z takiej roboty i potem nastepnych na te mijiejsce to sie mija z celem , przez tyle lat nie dostałam ,zadnej propozycji pracy jak chłopcy byli juz troszke wieksi , czekałam i nic teraz jak mela sie urodziła , to oni od razu ,no sorry teraz nie moge
mam małe dziecko ,w ciagu paru dni niani nie znajde ,moja mama juz nie jest sprawna nie da rady przypilnowac ,a co gorsza robic przy takim 1,5 roczniaku którego jest wszedzie pełno ,zreszta ma ona chory kręgosłup porusza sie ledwo na kulach ,i ledwo zajdzie do pobliskiego sklepu osiedlowego i wróci to ma dosyć
jeszcze w domu tak na 1h to przypilnuje ,ale tak to nie,niech oni sie teraz gonią!!! najwyzej mnie na 3 miesiace wyrejestrują
kurde przyjechali znajomi z Angli ,a ja nie mam naweet sie z nimi jak spodkac ,a w sobote juz odlatują
,a do mnie jutro przyjezdza kumpela z podstawówki my sie raz w roku spotykamy ,bo ona daleko mieszka ,a chciałabym sie jakos odpręzyc i wypić wieczorkiem jakieś piwko lub drineczka i pogadac za wszystkie czasy ..........ahhhhh to sie wyzaliłam
u nas dziś znowu bedzie piękna pogoda ,słoneczko sie przebija , i nawet ciepło juz mam prawie 12 stopni
ugotuje zupke i przejde sie troche ,porobic opłaty
ale mi to spacer i za przyjemnosc wywalic tyle kasy,aż mnie strzyka
[ Dodano: 2008-09-18, 08:31 ]
gozdzik thx za kawke mniam mniam
no ja mam nadzieje ,że jeszcze wpadniesz dzis
a pierwsza to byłam ja hihi tylko mi troche zajeło pisanie tego posta
[ Dodano: 2008-09-18, 14:28 ]
uuuu ,a co tu tak dzis pusto?
u nas sliczna pogoda ,słoneczko i ciepełko 18 stopni
dopiero wóciliśmy od 11.30 na dworku
ciekawe gdzie jest
aga? juz tu ze 2 dni nie zagląda