Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

17 wrz 2008, 20:26

niktusia, a gdzie rodzisz??
to pochwal się USG zdjeciem
W Danii
Nie mam:( z tego całego stresu zapomniałam o nie poprosić. Ale następne już będę miała :)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 20:36

niktusia, a ja w Norwegii :-D
to blisko mamy do Dani 3godzinki promem a do promu 50km
szkoda że zapomniałaś zdjecia

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

18 wrz 2008, 09:08

witam
ja dziś do dentysty na kontrolę. w ciązy zalecane sprawdzenie ząbków, czy stanu zapalnego nie ma. mam nadzieję że wiele tam nie wynajdzie do roboty bo nie potrzebne mi dodatkowe wydatki....poza tym wszystko po staremu, wcinam śniadanko właśnie :-)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 13:26

cześć dziewczyny
u mnie dziś pogoda się popsuła , czasami pada ale 13stopni jest a więc nie jest źle :-D
a mi dziś suwaczek się przesunął :509: :509: :509: :509:
wczoraj w nocy poczułam takie pukanie w brzuszek :ico_brawa_01: , ale fajne uczucie :-D , takie delikatne :ico_brawa_01: :509: :509: :509:
mężuś przyłożył rękę do brzuszka a akurat dzidzia się przekręcała i ja poczuł i się ucieszył :509: :509: :509:
ja dziś do dentysty na kontrolę. w ciązy zalecane sprawdzenie ząbków, czy stanu zapalnego nie ma. mam nadzieję że wiele tam nie wynajdzie do roboty bo nie potrzebne mi dodatkowe wydatki....
masz racje idź na kontrole, ja byłam w czerwcu na kontroli i wszystko super ładnie zdrowe, teraz jak pojadę na święta do Polski to tez pójdę do swojego dentysty na kontrole

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

18 wrz 2008, 14:25

czesc ciezarowki!
ale sie dzis ulatalam zeby sobie kupic sukienke na poprawiny. az pojechalismy do innego, wiekszego miasta w tym celu ale w koncu kupilam u siebie. nie podoba mi sie kolor, bo zielona ale fason ma taki ze maskuje brzuszek.jest plisowana pod piersiami i taka w kolanko. moze byc...
brzuch mi tak wywalilo ze normalnie ja nie wiem. w sumie nie rozroslam sie nigdzie tak bardzo tylko wszystko poszlo mi wlasnie w brzuszek.w tych spodniach ciazowych czuje siejednak jeszcze gorzej bo jak bomba atomowa albo krowa dojna :ico_olaboga: :ico_placzek: nie mam poza tym wogole humoru-jakas handra mnie dopadla i nie czuje sie najlepiej. wszystko bedzie widac w dniu mojego slubu a mialam nadzieje ze jeszcze nic nie urosnie tak bardzo :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
i jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia a mianowicie wczoraj wieczorem po umyciu sie sprawdzalam sobie piersi i nacisnelam prawego i omal nie doznalam szoku jak z sutka wyplynal jakis bialy plyn :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: mama mi wytlumaczyla ze to juz powoli sie bedzie tak dziac,ale ponoc ma sie uspokoic.
wczoraj tez z tego zlego humoru wypalilam jednego papierosa :ico_noniewiem: teraz mam wyrzuty sumienia jak diabli ze truje dzidzi :ico_placzek: :ico_placzek:
w ta sobote organizuje panienski i mam sie spotkac z kilkoma kolezankami a tak mi sie nie hce ze szok! one pewnie beda pic alkohol, pewnie wyladujemy na jakiejs dyskotece i pewnie beda chcialy zostac do jutra a ja najchetniej zostalabym w lozku w domku :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
mam nadzieje ze minie mi ten zly humor, i niech ta pogoda sie poprawi bo na slubie bedziemasakra.... buziaczki...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 14:54

jedwabna, :ico_pocieszyciel: no teraz masz trudny okres, wszystko staje na głowie przed ślubem, a wiec stres dokucza i wszystkie hormony szaleją
musisz to przejść nie ma innego wyjścia
jeszcze tylko tydzień i wszystko będzie za tobą
trzymaj się dzielnie :ico_buziaczki_big:

Beatris60

18 wrz 2008, 16:35

jedwabna trzymaj się kochana, manenka ma racje że sporo rzeczy masz na głowie, a to i tak trudny czas dla kobiety...łatwo nas teraz zdenerwować, drobiazgi potrafią doprwadzić do rozpaczy a za chwilę do śmiechu,....łatwe to nie jest, ale niedługo będziesz po ślubie i mniej stresu będzie.

u dentysty była 1 plomba, ale nie bolało mnie to wcześniej wcale, za to teraz po zaplombowaniu bolec zaczęło....

dopiero obiad robie, mam dziś tempo i organizację żółwia :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-09-18, 16:37 ]
manenka witaj w 5 miesiącu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i super że pocułaś dzidzie :ico_brawa_01: ale że mąż też poczuł :ico_szoking: zazdroszcze, ja nie czuje jak rękę przykładam, tylko od wewnątrz...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 21:27

manenka witaj w 5 miesiącu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i super że pocułaś dzidzie :ico_brawa_01: ale że mąż też poczuł :ico_szoking: zazdroszcze, ja nie czuje jak rękę przykładam, tylko od wewnątrz...
dziękuję , a dzidzie nie wiem jakim cudem mąż poczuł bo ja ciągle przykładam rękę i nic a on miał farta tak poczuł jak taka twarda kulka się przesuwała powoli :ico_brawa_01: , też chciałabym to poczuć
u dentysty była 1 plomba, ale nie bolało mnie to wcześniej wcale, za to teraz po zaplombowaniu bolec zaczęło....
najważniejsze, ze przegląd ząbków był , najważniejsze to żeby się nie popsuły i żeby nie wypadły :-D

Beatris60

19 wrz 2008, 10:30

cześć
pogoda straszna czyli bez zmian. zmykam pisać prace.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 15:12

cześć dziewczyny
już moje 2 koleżanki urodziły a wiec będę mogła już spać spokojnie
u nas tez dziś brzydka pogoda
o 10.00 wybraliśmy się do miasta bo siostra musiała obkupić synków ubraniami na jesień i zimę, a ja już upatrzyłam sobie super sukieneczkę jak mi się córeczka urodzi
potem pojechaliśmy do drugiego miasta i tam sobie kupiłam szalik na jesień i zimę podoba mi się i puder
no i powrót do domku, obiadek a teraz czas na kawkę
jeszcze ziemniaczki wstawiłam bo sałatkę jarzynową będziemy robić

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”