witam mamuski i ciezaroweczki,
madziorka ja tez czekam na ta nazwe angielska mieska,i jeszcze raz ppodaj przepis bo tamten nie moge znalezc
a i moje dziecie jak zobaczy twoje zdjecie te w podpisie to wola mama
nie wiem co mu sie pomieszalo,nawet podobne nie jestesmy do siebie bo ja brunetka
pawel tez specjalizuje sie w zapiekankach ,hotdogach a teraz pizze robi
Ilonka to chyba ta sama data urodzenia z bablu tak dziala ,ze termometr kupilismy prawie w tym samym czasie,jakas telepatia
co tam za ciuszki tatusko kupil dla corci???chwal sie
lucymilego zakuwania,ale pojdzie ci to szybko bo ty 2 w 1 i co dwie glowy to nie jedna
kasiajuz myslalam ze mi synowa rozpuszczasz,o 3 nad ranem to niezla bedzie z niej imprezowiczka
chociaz konrado nie bedzie sie z nia nudzil
spanko z wozkiem
,dobre
aby nie z sasiadem...
super ze sie wyluzowalas,ja za poltora tyg tez sie wyluzuje,bo juz w pl bedziemy
a co to za zabawka,daj zdjecie albo linka na internet jak jest.
co do mycia zebow,to konra kilka razy dziennie by myl.nie mam z tym problemu,chetnie otwiera buzie i nawet probuje sam myc.tylko jeszcze pluc nie umie ,tak wiec lyka wszystko
pierwsz paste mial o smaku truskawek, a teraz delikatna miete.nie protestowal przy zmianie,tylko chodzil i huhal jak mu z buzi pachnie
powiedz lence ze jak nie bedzie myla zabkow to konrado nie bedzie sie z nia calowal
moze zadziala
ostatnio znowu calusnik sie z niego zrobil
a ja wykorzystuje i cmokam go ile sie da
a ty jaka masz paste?
kasik ciesze sie ze moglam ci pomoc,ale nie tylko ja zadowolona jestem z tego term do ucha,bo ilonka tez go chwali.
zdjecia ksieciunia sa,ale myslalm ze beda lepsze.z mego meza papparazzi nie bedzie,bo nie chcialo mu sie czekac na podworku na przyjazd karola potem gdzies go dojrzal i strzeli kilka fotek z daleka
a jego znajomi w pracy czekali wytrwale i ponoc rozmawial z nimi i porobil kilka zdjec.
kliknijcie na fotke to sie wam powiekszy,jakbyscie go nie poznaly to ten w jasnym plaszczu