Dobry wieczor
A u nas dzisiaj dzien minal fajnie,po obiadku przyszli do nas tesciowie na kawe i zostali do kolacjii.
Bylo milo,Nicolka najpierw sie wyspala pozniej bawila sie z babcia i dziadkiem.
A wiecie co?? Nicole to juz robi siku do ubikacji.. normalnie sobie siada na muszle i trzyma sie raczkami zeby nie spadla i tam sobie sika ja normalnie jestem w szoku .. a jak sie jej chce to mowi be i biegnie szybko do lazienki..
takie mam madre dziecko i ciesze sie bo mala jest niemozlwa.. Juz robi sobie siku do ubikacjii
A kochany moj Marcusek to grzeczny chlopunio i duzo sie smieje i taki spokojniusi.
Dzisiaj mialam dyskusje z tesciowa.. bo ona mowi ze charakter dziecka sie dopiero ksztaltuje i ze to jak sie dzieckiem zajmujesz na to to ma wplyw na charakter dziecka.. a ja jej powiedzialam moje zdanie ze uwazam ze dziecko sie juz z charakterem rodzi,i jak ma byc takie zywsze to bedzie zywsze i to nie jest wazne jak sie nim zajmujesz a jak dziecko ma byc spokojniejsze to bedzie spokojniejsze.. tak ja mysle.. ale tesciowa mysli inaczej i fajnie bylo podyskutowac.. tak samo jak mowila ze jest roznica miedzy pierwszym a drugim dzieckiem.. ze niby pierwsze to jest bardziej rozpieszczone a drugie niby juz mniej rozpieszczone.. i takie tam pierdolki gadalysmy.. ale bylo fajnie sobie na takie tematy dzieciece pogadac
A moje dzieci juz spia sobie ladnie i spokojnie a ja lece szybko sobie wziasc prysznic wieczorny
Magdalena,Gabi ciesze sie ze wam sie udaly zakupki
Mama_Ania ja tez ostatnio lubie zakupy przez internet,najbardziej podoba mi sie i robie zakupy na ebayu i jestem zadowolona
Fajnie mowi ta twoja Kingusia
taka mala a tak sie szybko uczy
A i jeszcze pochwale sie wam ze udalo sie mojemu mezowi wygrac akcje na ebayu i mala Nicolka bedzie miala swojego wlasnego traktora to takie autko o ktorym wam wspominalam .. i w tym tygodniu powinno dojsc
Pozniej wam wkleje fotki jak juz do nas dojdzie do domku w duzym kartonie
To ja uciekam buziaki i dobranoc papa