betka, to świetnie, że wszystko w porządku!! Nasz Junior tydzień temu ważył 1500 teraz pewnie przybrał troszeczke, bo jakoś ja mam większy apetyt niż wcześniej, przytyłam już 10kg!! My USG mamy 6 pażdziernika, mam nadzieje, że dotrawamy, z resztą co ja opowiadam, na pewno dotrwamy, tylko trzeba się oszczędzać
Ja ze snem nie mam ostatnio problemów, przykładam głowe do poduszki i już.. tylko wstaje na siku jakieś 3 razy w nocy, do tego o 3rano tabletki, ale da się przeżyć..
Dzisiaj mam w planie troszeczke dosprzątać po P, bo starał się kochany utrzymać porządek jako taki, ale jest pare niedociągnięć, oczywiście nie mam zamiaru szaleć z mopem, czy odkurzaczem

Musze jeszcze wstawić ostatnie pranko Jasia i poukładać to co już jest wtprane i poprasowane do komody. Moje Kochanie bardzo się sprawiło jeśli o to chodzi, dumna z Niego jestem.
najgorsze jest to, że sie przeziębiłam, troche drapie mnie w gardle i mam katar, ale biore rutinoscorbin i mam gdzieś jeszcze tantum verde na gardło, do tego melko z miodem i łóżko i powinnam być zdrowa, mam nadzieje..
Mamy małego Kiciusia, ma gdzieś ze 2 tygodnie, już otwoera oczy, piekny jest, później zrobie mu fotke i się pochwale !!