Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

22 wrz 2008, 09:16

Sikorka, to co kilka razy pisałam to radiobajka.pl teraz u nas na topie jest rmf baby. Tam są same piosenki

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 09:26

hejka z rana,ja wczoraj tak sie nachwalilam pogoda a dzis nonono,pochmurno :ico_zly:

Ewcik,Ala taka blondyneczka jasna sie robi,tak bardzo sie zmienia,ale ladna z niej panienka!! :-) i ciuszki fajne,a ten dresik to w komplecie z beretem byl? :ico_szoking: i to w lumpku udalo sie razem kupic?super!!!a ta zabawka tez niczego sobie,wogole takie drewniane takie drogie są :ico_noniewiem:

Sikorko,jeszcze Wam w nosku siedzi?oj dlugo...wspolczuje....

Doris,juz odwiedzilam Wasza stronke,tylko nie moge jej dodac do ulubionych bo nie wyswietla mi sie taka opcja,czy moze zablokowalas rozpowszechnianie?ja bardzo lubie ten program,fajnie porzadkuje wszystko na kompie,i zdjecia mozna poprawiac-tylko mi sie nie chce :ico_wstydzioch: ....i fajne albumy tworzy,ja nabiezaco dodaje tam fotki zeby cala rodzina w PL mogla sobieMaye ogladac :-D filmiki tez tam mozna zalaczyc do albumu tylko miejsce zajmuja niepotrzebnie....

[ Dodano: 2008-09-22, 09:31 ]
a ja mialam napisac ze Maya nie obudzila sie w nocy,i spala bez nurofenu...i super wiec juz nie wiem co z tymi zebami...chciala zaczac plakac ale szybko dalam jej Misia Pisia i spala dalej....uffff bo mi sie tak chcialo spac ze nie wiem jak bym jej to lekarstwo szykowala i podawala...nieprzytomna bylam....

ale powiem Wam cos smiesznego,ostatnio w piatek jak tak sie spilam to Maya nam bardzo plakala i w koncu zrobila sie senna i ja z nia poszlam spac...i polozylysmy sie i ja zasnelam od razu a Maya siedziala i patrzyla sie na mnie :ico_haha_01: :ico_wstydzioch: ...zaraz po nas A. wszedl do sypialni i tak sie smial,ze matka pijaczka przed dzieckiem usnela..... :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 09:31

GLIZDUNIA, ja jeszcze nie znam mozliwości tego programu i szczerze ci pwoeim ze nie wiem o czy m do mnie mowisz z tym blokowaniem rozpowszechniania... mam go dopiero od wczoraj :P

Ewcik, Alunia jest super!

Kulka a czy ja w końcu zobacze foty zięcia?? Czy tak jak zbora bede czekac na foty i czekac?

[ Dodano: 2008-09-22, 09:33 ]
A kinga dzisiaj spała do 8.45 :ico_haha_01:

Gluzdunia "matka pijaczka" - no nie przesadzajmy zdarzyć się może, nie?

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

22 wrz 2008, 09:37

GLIZDUNIA, wszystko było razem zapakowane z metkami :-) a zabawka jest jeszcze moja :-) mama gdzieś wynalazła. Ala jak ją pierwszy raz dostała to przez godzinę nie miałam dziecka w domu. Po raz pierwszy ją coś na tak długo zajęło

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 09:40

Doris,ja tez za bardzo nie wiem gdzie to sie robi ale chyba zaraz na poczatku jak zakladasz album...moze to chodzi o to czy chcesz zeby album byl publiczny czy nie?nie mam pojecia ale chyba musi byc opcja jakas,bo mam kilkoro znajomych w ulubionych a Ciebie nie moge dodac :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 09:42

GLIZDUNIA, akurat te albumy co zrobilam to zrobilam publiczne

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 09:42

Ewcik,widac ze zabawka z pomyslem,mayi tez by sie podobala...ona lubi tak cos nakladac...dopasowywac itp.a ze jeszcze Twoja ,to tym lepiej...moze jeszcze wnukom sie dostanie :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-09-22, 09:43 ]
Doris,a to nie wiem...moze jeszcze raz sprobuje....

[ Dodano: 2008-09-22, 09:48 ]
Doris a moze sprobuj Ty mnie dodac do ulubionych...jak wejdziesz na moj album to gdzies pod moim imienien powinna byc taka opcja....gdzies po prawej stronie......

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2008, 10:18

Dzień dobry :)
Hmmm o czym tu było ???
A Karolinko spóźnione ale bardzo szczere życzenia urodzinowe Ci przesyłam
Aby dobre dni w żółwim tempie mijały, a te złe szybko odchodziły w niepamięć. Abyś zawsze uśmiechnięta i radosna, pełna życzliwości dla wszystkich - nigdy się nie zmieniała. I by Twoje serduszko otrzymało kiedyś zapłatę za swoją dobroć. I żebyś w przyszłości, będąc już starą babcią, siedząc w bujanym fotelu i patrząc na swoje wnuki, mogła spojrzeć w przeszłość i stwierdzić, że niczego nie żałujesz
GLIZDUNIA, no z tą pijaczką to chyba przesada :) A i ja mam ten program picasa u siebie tylko jakoś nie mam weny do publikowania zdjęć :(
Ewcik, zdjęcia super i jaki śliczny dresik. Krystek od piątku bawi się wyłącznie samochodzikiem na sznurku (ciągnie go za sobą) i jest nim zachwycony :)
Zborra Hanuta to taka śliczna modelka i super że wczoraj się tak udały zakupy :) Ja też z niecierpliwością czekam na zdjęcia zakończonego salonu. A jeszcze chciałam zapytać czy tam będziesz miała tylko kosmetyczkę czy też fryzjera?

U nas też szpital się zrobił bo ja od wczoraj nie mogę się pozbyć bólu głowy a katar to mam lejący :( A niestety w pracy siedzieć muszę. Na szczęście z moim kotkiem już lepiej tylko katar został ale z nim walczymy.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 10:21

Pati,oj biedna Ty...kuruj sie.....ale chyba przy tej polskiej pogodzie nietrudno o chorobe nie?....
a zdjecia ja uwielbiam robic i pokazywac rodzince iwec mi to idzie nabiezaco....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 10:35

GLIZDUNIA, dodałam Cię do ulubionych

Patrycja.le, kuruj się

Ja podobnie jak Daria lubię robić zdjęcia, latego rzadko na nich bywam. No i brak mi odpowiedniego sprzętu do robienia fot. marzy mi sie taki wypasiony aparat

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”