Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 14:21

przestań kobieto bo się na prawdę spakuję zaraz i lecę!!! :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-09-23, 14:23 ]
dobra, mój tajfun się budzi...niestety...
więc lecę...a sama znó...J wróci pewnie ok.17...zwariuję..................

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 14:25

no ja tez musze sie ruszyc....chyba sie cieplo ubieramy i jednak idziemy do sklepu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

23 wrz 2008, 14:43

zborra, mówisz o 17 że wróci. Ja sama z Alą jestem codziennie od 6 do 16:00 - 16:30

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 14:46

Glizdunia a cóż u Was tak zimno?
Ewcik no właśnie, ale jest tak u Was od zawsze i przywykłaś...a ja? zawsze ktoś jest w domu, albo byłamw pracy...i teraz już po protsu mi to siedzenie źle robi na psychikę...
nie umiem tak...nie widzę w tym sensu...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 14:53

ale sie dzis rozpisalyscie... u mnie siostra i szwagier wrocili z grecji i gadalismy, teraz pojechali odebrac akt malrzenstwa, w czwartek beda mieli zdjecia :-D

zbora co to jest "ramka cyfrowa" bo ja nie mam zielonego pojęcia :ico_wstydzioch:

Sikorka śliczny Karolek

apropo prezentu... ja wiem, że Kinga od moich rodziców dostanie klocki - taki duży wór. nie ma jeszcze takich więc na pewno sie ucieszy. myslałam o wózki dla lali i lale, bo takiego asortymentu tez nie posiadamy...

ten aparat fajny ale Kinga chyba jeszcze za mała jest... zresztą tam jest napisane, ze sugerowany wiek to 3+

piesek fajny, ciekawa jestem jak on noby rosnie... i mozna zrobic ze spowotem szczeniak?? dziwne

my tej bajki dobranocny ogródek tez nie znamy... Kinga w ogóle nie lubi bajek, jak jej włączam to ona się nieopatrzy na tv a jak ja coś oglądam to wpatrzona jak w obrazek...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 15:03

Doris, Grecja...marzenie...
No, klocki są też ok! ja myślę, że faktycznie te zabawki są na wyrost...i pewnie nic znich nie wybiorę, bo jak zacznę teraz taki erzeczy kupować, to co będzie za 2-3lata? więc chyba skończymy na wózku...i może jakiejś lalce...i puzlach..
a ramka cyfrowa to taka, w którą można zgrać więcej zdjęć i one same przeskakują co jakiś czas. Myślę, że to jest fajny prezent...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 15:08

zborra, fajny prezent, musze poszukac czegos takiego. a drogi to sprzęt??
tak wgrać zdjęcia jak Kinia się urodziła i później co miesiąc starszą... rozmarzyłam się...

[ Dodano: 2008-09-23, 15:11 ]
o matko, taka ramka to najtaniej 200zł :ico_szoking: ale prezent oryginalny... juz sie napaliłam...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 15:19

My wróciliśmy od lekarza, przyjęła nas bez problemu. Teraz Karolek znowu śpi biedactwo. No ale nie jest źle, katar jest gęsty i pewnie już bakterie jakieś się zaczęły panoszyć, stąd ta temperatura. Narazie więc tylko miejscowy antybiotyk w postaci kropelek do noska, bo osłuchowo jest wszystko dobrze.

A teraz muszę Was poczytać, bo troszkę naskrobałyście jak mnie nie było.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 15:31

Sikorka, to super że Was jednak przyjęła. Przynajmniej wiesz co Karolkowi jest :)
doris, no właśnie te ceny. Chyba jak dla mnie to za drogo
zborra, my tej bajki też nie znamy a o prezentach jeszcze nawet nie myślałam. Ja jeszcze mam czas :D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 15:36

O temat prezentów na topie :-D Szczerze to ja jeszcze nie myślałam, jakoś teraz nie mam głowy do tego, cały dzień latam z gruszką i chusteczkami :-D Rodzicom to planuję zrobić poprostu album ze zdjęciami naszej rodzinki, bo moja mama ciągle ubolewa, że teraz to ona nie lubi, bo ona wolała kiedyś tak sobie usiąść i pooglądać zdjęcia, a nie w TV, bo dajemy jej zgrane na płycie i odtwarzacz ma. No ale jak woli papierowe to będzie miała. O Karolku no to jeszcze nie wiem sama, coś trzeba będzie wymyśleć, ale pewnie koło listopada dopiero.

A jeszcze nie pisałam, ważyłam Karola 11 kg waży, no wiele nie przybrał od lipca tylko 0,5 kg więc może i ja go zacznę tuczyć jak zbora Hanię :ico_oczko: ale jak już wyzdrowieje, bo teraz wcale nie ma apetytu.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”