Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 17:03

ja ide na dwór później się odezwę
papa

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 17:06

a kciuki jak najbardziej będę trzymać, możesz na mnie liczyć
trzymam za Ciebie mocno kciuki, odzywaj sie i pisz czasami co u Ciebie!
Dzięki ogromne, kciuki bardzo się przydadzą.Po głowie krążą różne myśli,ale mimo wszystko wierzę że będzie dobrze. Chciałabym jeszcze w tym roku ujrzeć dwie grube kreski na teście. :ico_sorki:
życzę ci z całego serca byś i ty mogła poznać płeć i urodzić zdrową dzidzię
Mam nadzieję że kiedyś będzie mi dane trzymać w ramionach moje maleństwo.

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

23 wrz 2008, 17:08

Chciałabym jeszcze w tym roku ujrzeć dwie grube kreski na teście
Mam nadzieję że kiedyś będzie mi dane trzymać w ramionach moje maleństwo
i inaczej być nie może, w końcu ciężarówki trzymają kciuki a nam sie nie odmawia :ico_oczko:

manenka zazdroszcze pogody, u nas leje od rana....

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 17:13

i inaczej być nie może, w końcu ciężarówki trzymają kciuki a nam sie nie odmawia :ico_oczko:
A kciuki od ciężarówek liczą się podwójnie :ico_brawa_01: więc nie odmówie żadnej z Was
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2008, 17:15 przez geheimnis, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

23 wrz 2008, 17:15

hej dziewczyny :-D
o kurde manenka to suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: rewelacja ze juz wiesz i ze sie tak pokazal :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ja mam teraz wizyte 6 pazdziernika to tez mam nadzieje ze pokarze dzidzia co tam ma miedzy nozkami. no i wychodzi na to ze mamy termin porodu kolo siebie bo ja mam na 8-10 luty :-) :-) :-) chyba tez sobie walne taki niebieski suwaczek...

geheimnis ja tez cie oczywiscie ze pamietam!!! dziekujemy za tak piekne slowa i oczywiscie ze bedziemy trzymac za ciebie i dzidzie kciuki!!! oby wam sie udalo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Beatris60 no pytalam mame ale to na taki zwykly kaszel suchy to nie wie co sie bierze. tamto to tylko w wypadku bolu gardziolka. moze idz do lekarza zeby ci to nie przeszlo w jakies chorobsko :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a ta korone to sie wiesza u nas nad drzwiami u mlodej i mlodego zeby wszyscy wiedzieli ze biora slub i sa z tego powodu bardzo dumni. u nas to jest juz stara tradycja. przed kazdym weselem sie tak robi.

a ja po tipsiorach jestem nawet mi sie podobaja... ale stresa to juz mam konkretnego. to prawda ze mi sie teraz zwalilo na glowe mase spraw... az miewam ostatnio jakies dziwne chore sny. nawet snilo mi sie czy moj PM mnie kocha i czy ja jego... masakra. a w nocy to sie co chwilka budze i czuje taki niepokoj w sercu ze az troszke sie boje o dzidzie zeby tam wszystko przez ten stres ok bylo...
ogladalam dzis plytke z wesela kolezanki ale sie uplakalam jak bobr... kurcze na swoim slubie to raczej nie chce sie rozmazac... mam nadzieje ze bedzie wszystko ok bo ostatnio zyje tylko tym slubem!

buziaczki

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

23 wrz 2008, 18:09

manenka, super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: gratuluje synka :ico_brawa_01: super jest wiedzieć :-D
nawet troszkę ci zazdroszczę :ico_oczko:
ja ide w poniedziałek do ginka wiec zobaczymy czy dzidzi bedzie chciało sie ujawnić :-)

a jak nie to planuje zrobić 4d i na takim usg to chyba już powinno się już udać zobaczyć płeć

geheimnis, witam ponownie i oczywiście trzymam kciuki za :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 18:23

wiecie co dziewczyny
bardzo mi się podobała wizyta, trwała pół godzinki, najpierw zmierzył ciśnienie, zważył, a potem zrobił USG i się pytał czy chcemy znać płeć, a my , ze tak, dzidzia była źle ułożona to tyle nią machał i kręcił, aż nogi rozstawił i było widać, potem zmierzył i zbadał czy wszystko u dzidzi ok, potem pobrała mi pielęgniarka jego krew, 7 strzykawek , żeby badać na wszystko nawet na AIDS, potem zbadał mój mocz wszystko ok, kazał na każda wizytę przyjść z moczem bo on nie zagląda w p..... tylko bada mocz i tam wszystko jest pokazane, maja u siebie taki przyrząd i tam wszystko robią, za całą wizytę zapłaciłam 150kr razem z badaniami czyli jakieś 60zł :ico_brawa_01: cena super, następna wizyta za miesiąc
a wiecie, ze jak w Polsce chce się sprawdzić płeć to gin spojrzy parę razy jak nie widać to nie , nie może raz pomacha dzieckiem i jak dalej nie widać to trudno tzn tak u mnie w mieście było
ale się rozpisałam :ico_szoking:
ale tyle wrażań na raz musiałam się wygadać :-D
jedwabna, no to blisko siebie mamy termin :ico_brawa_01: , trzymam kciuki żeby tobie się tez udało poznać płeć na 99%, a ja już się nie mogę doczekać twoich zdjęć ze ślubu :-D , super , ze pazurki wyszły :ico_brawa_01:
już w następnym tygodniu wszystko będzie za wami :ico_brawa_01:
Mam nadzieję że kiedyś będzie mi dane trzymać w ramionach moje maleństwo.
inaczej być nie może
zaglądaj do nas częściej :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-09-23, 18:25 ]
Ragazza555, dziękuję bardzo, fajnie, żebyś i ty poznała płeć i może też termin z USG dadzą ci wcześniej, a więc szybciej się rozdwoimy :ico_brawa_01:
daj znać po wizycie
koniecznie
nie karz czekać na wiadomości :-D

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

23 wrz 2008, 19:16

manenka, no proszę :) gratuluję syneczka :)
ja do gin ide za 3tygodnie i już się nie mogę doczekać tej wizyty :):) choć sama do końca nie wiem czy chcę poznać płeć dzidziusia ;) mój chłopak chce, a ja jeszcze tak trochę się waham. w sumie chciałabym już wiedzieć i tak cały czas się nad tym nie zastawiać, lecz z drugiej strony fajnie by było się zaskoczyć :) mieć niespodziankę :)
przede mną jeszcze 3tygodni do namysłu :)
ciekawe czy lekarz zmieni mi datę..
:)

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

23 wrz 2008, 19:42

na swoim slubie to raczej nie chce sie rozmazac...
jedwabna ja bardzo sie wzruszałam i wzruszam na ślubach i też się bałam czy u siebie sie nie popłacze, ale emocje są inne, człowiek jest chyba za bardzo zdenerwowany...
jedwabna, no to blisko siebie mamy termin
wszystkie 3 mamy podobnie, bo ja mam 6-10 luty :-)

ja bym chyb nie wytrzymała do porodu płci nie znać. już dni do tego usg odliczam...ale przyznam się troszkę że płeć drugorzędna sprawa, najb. na usg chce sie upewnić czy wszystko ok, gł o tym myślę, ale przecież musi być dobrze, prawda? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

23 wrz 2008, 19:51

ja bym chyb nie wytrzymała do porodu płci nie znać. już dni do tego usg odliczam...ale przyznam się troszkę że płeć drugorzędna sprawa, najb. na usg chce sie upewnić czy wszystko ok, gł o tym myślę, ale przecież musi być dobrze, prawda? :ico_oczko:
dla mnie też najważniejsze jest, żeby dziecko było zdrowe. bardzo się tego boję, ponieważ moje dwie ostatnie morfologie nie były dobre :( ale teraz jak cały czas łykam witaminki i zaczęłam jeść ryby, mam nadzieję, że dzidziuś będzie zdrowy...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”