to ja tak mam od miesiąca????????? strasznie mnie tam na dole rozpycha........... teraz jest chyba lepiej niż wcześniej, ale wzgórek mnie tak boli jak nie wiem co............mi biodra rozrywa i w pachwinach taki dziwaczny bol i chodzenie nic nie pomoglo nawet jest gozej jak siedze to jeszce ok ale jak wstane to masakra doslwnie sie bujam na boki jak kaczucha
mały ale itak juz sie nie widzeja juz dzis wlasnie kapiel zaliczylam a o goleniu sie to mi nic nie mow Ty Wiole to masz maly brzuszek ale ja to normalnie z lusterkiem
no jak nas poszyja przy rodzeniu to o goleniu nie ma mowy, tak mi sie przynajmiej wydajehihi ja też pamiętam że zaraz po "wyskoczeniu" ujrzałam wreszcie swój wzgórek i zdziwiłam się że jest tak zarośnięty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!patrzyłam na niego jak nie na swój.........(ja nie miałam takich włosów nigdy............)
a moze to juz jest Twoj czas??????Wlasnie wrocilam ze spacerku tak sobie wyszlam bo myslalam ze rozchodze ten bol tak mnie cisnie ze mam wrazenie ze mi biodra rozrywa i w pachwinach taki dziwaczny bol i chodzenie nic nie pomoglo nawet jest gozej jak siedze to jeszce ok ale jak wstane to masakra doslwnie sie bujam na boki jak kaczucha
he he he ja to czesciowo depiluje a czesciowo gole a zaluje ze zaczelam golic sie znow bo jak sie wydepilowalam to spokuj na miesiac prawie byl a bolu juz nie czulam ale lenistwo dalo za wygrana i teraz po trochu to i to trza robicja juz dzis wlasnie kapiel zaliczylam a o goleniu sie to mi nic nie mow
pamiętam że przed odejściem wód tak właśnie pchała się na dole ze myślałam że zaraz wyjdzie, wstałam no i chlusnęło ze mnie....... Myslisz kochana ze to tak juz blizej porodu sie dzieje ?ja przy pierwszej mialam calkiem inaczej bo mialam prowokacjie wiec nie wiem jak teraz bedzie? troche sie boje hi hi hi ze mnie tak z zaskoczenia wezmie i co tu i jak robic wtedy lezalam w szpitalu wiec nie martwilam sie kiedy to nadejdzie bo bylam tam i tyle a teraz ?![]()
[ Dodano: 2008-09-23, 20:14 ]
Wiolus ja nie wiem ale czas jeszcze mamy na rozpakowanie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość