Ja też jeszcze jestem!!! zgrywałam Wam na dobranoc Hani wyczyny w misce...tak się dzieciak dziś zabawiał!
http://pl.youtube.com/watch?v=NJlsvCkZ3hU
no i lecę...
Massumi ej tam zaraz czapki na ramionach...troszkę jej tylko usta zakrywają

śliczne zdjęcia!!!
fajna ta zabawka!!!
Jagódka w CCC mówisz? muszę oblukać ofertę...pewnie za 2miesiące trzeba bęzdie kupić większe butki...więc czas rzucić okiem. A temu kotkowi co w ogóle dolega???
Doris 
Ty to umiesz robić interesy! może zostaniesz moim doradcą???
Sikorka no właśnie, może Karolusa męczą zęby???
Glizdunia przepięknie!!! Maycia wygląda na taką dorosłą pannę!!! i wiesz co...aż mi głupio jak patrzę jak ona ma jedzonko podane..taki super talerz...ten widelec...tak dorosło wygląda...i ona tak pięknie je!

super!!! i zdjęcie widze wisi...extra!!!
no, ja właśnie sama...samiutka...zarejestrowałam się na pewnej stronie z akcesoriami do pracy...złożyłam zamówienie!!! to teraz tylko czekać, czy wszystko się dobrze skończy...trzymajcie kciuki!!!
a...u Hani znalazłam wreszcie ten błąkający się ząb! pisałam Wam, że już miała wszystkie 4, a potem te dolne zniknęły...i dziś już ostatnia się przebija...więc odpuszczam dzieciakowi jedzenie...a co tam...niech jeszcze wyjdą 3 lub 5...to będzie już coś do przodu...
a tereaz lecę...J czeka na jakiś serial...Hania już sobie postękiwała...biedna...