Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 22:50

Doris,to idz "nunu"jakby to Maya powiedziala!!!!co Ty tu jeszcze robisz?chyba Cie tesknota za mezem zzera co?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 22:53

GLIZDUNIA, możliwe. ale wczesniej niz 24 - 1 nie zasne

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 22:54

aha dziewczyny...mialam napisac ze jedna rzecz mnie dzis ucieszyla.....juz z tydzien przeszlo mialam te "nowa plamke"na rece tym razem...i pisalam ze chyba blednie i juz wlasciwie jej nie widac :ico_brawa_01: ...naprawde...dzis zbledla.....az niesamowite :ico_szoking: ...ciekawe dlaczego tamta nie zniknela tylko zaczela sie powiekszac i zmieniac nie?ale moze i na nia przyjdzie czas i sie wygoi :ico_sorki:

za to caly dzien mnie boli podbrzusze,i chyba z tym sie do lekarza wybiore bo nie jestem przed @bynajmniej i mnie to martwi....moze chociaz mi znajda jakies banalne wytlumaczenie a ja znow uwierze :ico_haha_01: :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 22:58

GLIZDUNIA, nie nakrecaj sie tak!! bo jeszcze sobie wmówisz jakąs chorobe

[ Dodano: 2008-09-23, 23:26 ]
dobra ide się położyć... ciekawe o której zasnę

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 23:28

A ja jak zwyklę dopiero wpadam wieczorkiem.
Kurcze jak ja lubię oglądać massumiątka te dzieciaczki są poprostu cudowne, ja chce mieć jeszcze taką parkę.

GLIZDUNIA, bo normalnie wyślę Cię do psychologa, bo jakaś hipochondryczka się z Ciebie niedługo zrobi. Podbrzusze Cię pewnie boli bo to jajeczkowanie akurat i już, boli bo też hormony jeszcze się normują i organizm tak reaguje. Nie jestem lekarzem, ale to napewno nie żadna choroba, tylko uroda kobiety.

Karolkowi troszkę lepiej, śpi spokojnie, tak sobie myślę, że to też może być przez wychodzące górne trójki, wiele dzieci reaguje na to katarem i gorączką. No ale odczego by to nie było niech się już skończy i niech się trochę pogoda polepszy, bo ja w tym domu świra jakiegoś dostanę, zresztą pewnie gdyby nie Wy to już bym wpadła w jakąś deprechę.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 23:55

Ja też jeszcze jestem!!! zgrywałam Wam na dobranoc Hani wyczyny w misce...tak się dzieciak dziś zabawiał!
http://pl.youtube.com/watch?v=NJlsvCkZ3hU

no i lecę...Massumi ej tam zaraz czapki na ramionach...troszkę jej tylko usta zakrywają :ico_oczko: śliczne zdjęcia!!!
fajna ta zabawka!!!
Jagódka w CCC mówisz? muszę oblukać ofertę...pewnie za 2miesiące trzeba bęzdie kupić większe butki...więc czas rzucić okiem. A temu kotkowi co w ogóle dolega???
Doris :ico_brawa_01: Ty to umiesz robić interesy! może zostaniesz moim doradcą???
Sikorka no właśnie, może Karolusa męczą zęby???
Glizdunia przepięknie!!! Maycia wygląda na taką dorosłą pannę!!! i wiesz co...aż mi głupio jak patrzę jak ona ma jedzonko podane..taki super talerz...ten widelec...tak dorosło wygląda...i ona tak pięknie je! :ico_brawa_01: super!!! i zdjęcie widze wisi...extra!!!

no, ja właśnie sama...samiutka...zarejestrowałam się na pewnej stronie z akcesoriami do pracy...złożyłam zamówienie!!! to teraz tylko czekać, czy wszystko się dobrze skończy...trzymajcie kciuki!!!

a...u Hani znalazłam wreszcie ten błąkający się ząb! pisałam Wam, że już miała wszystkie 4, a potem te dolne zniknęły...i dziś już ostatnia się przebija...więc odpuszczam dzieciakowi jedzenie...a co tam...niech jeszcze wyjdą 3 lub 5...to będzie już coś do przodu...

a tereaz lecę...J czeka na jakiś serial...Hania już sobie postękiwała...biedna...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

24 wrz 2008, 07:13

heloł z rana
położyłam się spać o 1 a pobudka 5 o rano, ale da sie żyć. Mam nadzieję ze do wieczora jakoś dotrwam. Herbatkę z guaraną zaraz sobie strzelę.

GLIZDUNIA, massumi, zdjęcia śliczniutkie

zborra, Hania zabójcza (przy okazji obejrzałam zaległe filmiki, bo w końcu mam w pełni sprawny komputer)

Ja dziś w planach mam mega prasownie, Znajomi też sie wprosili na herbatkę, wię trzeba będzie coś do tej herbatki zrobić. No i wiadomo, jakiś obiad dla naszej trójki, dwa spacerki i sprzątanie. Dziś na fitness idę z Alicją. Okazało się że mają tam pokój zabaw dla dzieci, więc spokojnie mogę młodą zostawic a sama ćwiczyć :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

24 wrz 2008, 09:08

hejka z rana!!!

no to tak,pogoda do du...ale trudno,ostatnio ranki wlasnie tak wygladaja a otem sie przejasnia wiec jeszcze nic straconego :ico_noniewiem:

i juz odpisuje...wiec Hanutke zobacze sobie jak Maya pojdzie spac bo bym musiala je puszczac ten filmik setki razy jak to ostatnio lubi ale wierze ze wymaiata niezle :ico_haha_01:
no i swietnie ze udalo Cie sie zlozyc zamowienie!!!oby wszystko przyszlo!!!

Ewcik,udanego wyjscia fitnessowego zycze,a jestem ciekawa czu moze jakas opiekunka tam jest czy dzieci same?wogole swietnie za maja taka sale :ico_brawa_01: ....Maya sama beze mnie to by burze z poirunami zrobila chyba :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-09-24, 09:13 ]
Sikorko,no wlasnie,moznaby to wszystko pod zeby podpisac w sumie :ico_noniewiem: ...no czekaj na przebieg choroby...i zabkowania!

nie wiem czy to ok jak sie czuje bol przy jajeczkowaniu :ico_noniewiem: mnie nigdy nie bolalo a juz drugi miesiac boli :ico_noniewiem: zobacze czy mnie.....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2008, 09:23

Ewcik, fajnie, że mają taką sale, to rzadkość w klubach fitness, w Gdansku znam tylko jeden taki klub. Wiem, że w hotelach coraz częsciej nawet takie sale robią i Glizdunia są tam panie do pilnowania dzieci.

zborra, ja doradcą?? brzmi kusząco. :ico_haha_01: nie pamietam czy Wam pisałam, ale w niedziele się spotykamy z tymi ludzmi i chcą wpłacić zaliczkę :ico_brawa_01:

Sikorka, te katary i gorączki... taka pogoda

a u nas ciepło :ico_haha_01: 20stopni, ale powietrze chłodne. no ale w koncu slońce zamiast deszczu :-D

Ewcik, jak ja Ci zazdroszcze tego fitnessu... kurde mole, muszę wziąć sie za siebie i zaczać chodzić do jakiegoś klubu. normalnie wstyd - co ze mnie za instruktorka co nawet nonono nie może ruszyć... :ico_puknij: tylko jeszcze nie wiem czy u mnie na osiedlu ten klub działa... a jezdzic specjalnie to mi sie nie chce...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

24 wrz 2008, 09:28

GLIZDUNIA, jest tam opiekunka. :-) i podobno sporo dzieci w wieku Ali tam bywa. Zobaczymy.

Ala właśnie je chlebek z szynką, a raczej zjada szynkę z chlebka :-D zaraz zmykamy na zakupy, pizzy na obiad mi sie zachciało a pieczarek i żółtego sera w domu brak.

GLIZDUNIA, Ty dopiero dwa miesiace nie karmisz, więc dopiero teraz hormony tak na prawdę wracają do normy. Nie masz co sie martwić na zapas.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”