mam nadzieje że to jakaś pierdołka i szybko sie pogodzicieA ja poklocilam sie z J..
no to pięknie ja też uwazam że kontakt z angielskimi dziećmi bardzo pomoże jej w nauce jezyka, wiec nawet dobrze że ona jest jedynym polskim dzieckiem na lekcjach pływaniawczoraj byliśmy na tej nauce plywania z Julcią po prostu super
Ja też dziś szkałam zimowych butów dla Olka byłam w 3 sklepach i były cudne butki ale jak na złośc same "babskie" na chłopców nie było nic co by mi się spodobałomusze mu kupic buty i jakis kombinezon bo na zime nic nie ma.
Jestem mega szczęśliwa, bo Zuzia wstałą dziś zupełnie zdrowa!!!
wiem co czujesz ja czuje to samo Miałam pracować cały tydzień bo pomyślałam że głupio po urlopie znowu brać dzień wolny ale mam to w d... i powiedziałam szefowi że nie mam zkim olka zostawićJutro wolne
W. stracil pracę, redukcja etatów k***a
hmmm... niedobrze. Na pewno znajdzie coś lepszegoW. stracil pracę, redukcja etatów
tak, materiał na siedzeniu się rozerwał (na szewku) Masz racje że powinni dawać jakiś wózek zastępczy, ja własnie dlatego teraz go oddałam bo deszcz ciągle i na spacerki nie jeździmy a po podwórku Olo "sam" drepcze.to ten x-lander reklamujesz?
to ty może już go kup co? zebyśmy nie musiały na Ciebie za długo czekaćja juz niedlugo zostane bez kompa, bo na nowym mieszkaniu trzeba bedzie dopiero kupic
u nas też troche lepiej , słoneczko jakby się chciało przebijaću nas ladna pogoda, slonecznie
trzymam , trzymam oby wam się udało .trzymajcie kciuki bo ide dzis domek do wynajecia ogladac
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość