Hej!!!
Jagódka trzymaj się!!! będę bardzo mocno ściskała kciuki żeby było ok!!!
Kamizela ojojoj...współczuję!!! zwalcz to szybko kobieto...żeby znów nie było jazdy...walnij mu dużo witaminy c, sok z malinek możesz dać...mleko z miodem...czosnek...nawet pod nosek, to udrożni oddychanie...
Juli, może i Tobie coś z tego się przyda? na pewno warto dać eurespal, bo działa przeciwzapalnie...ja zawsze na początek daję oscillococinum...teraz też od czasu do czasu jej podam przez 3dni...na wszelki wypadek..
no i właśne się cieszyłam, że Hania bardzo długo ostatnio bez przeziębienia...a ona wczoraj ponoć i dziś widze jakaś dziwna...takie chore ma oczy...temperatury chyba nie ma, bynajmniej czoło chłodne...już dostała oscillo...zaraz jej dam cynk, mojej kumpeli lekarka kazała dawać przez 3dni po pół tabletki bo działa przeciwwirusowo...polecam, warto spróbować.
laski, a Wy już o samoobronie myślicie dla dziewczynek
ja kiedyś chodziłam na karate shotokan i chętnie bym Hanię na coś też posyłała...nawet dla zdrowia i kondycji...na taniec na pewno będzie chodzić, bo ja zawsze chciałam a nie mogłam, więc będę ją tym maltretować...i jakiś język i basen...hehehehe, ale jej ułożę życie
oczywiście mój tata i J już podjęli decyzję, że Hania będzie tenisistką!!!
ja sama znów...zaraz ide hubę położyć, bo chyba zmęczona jest...
bardzo się boję, żeby nie była chora...Boże, pomóż...
a...wczoraj zapomniałam napisać o jakiejś promocji w gabinecie...no chcę zrobić coś takiego, że dla kilku pierwszych klientek będzie np.henna albo parafina na dłonie gratis do czegoś tam...a potem raz w miesiącu też chcę robić jakieś takie akcje...to rpzyciąga..poza tym, jak już będę miała stałe klientki to też będę im robić gratisy!
Doris zapraszam!!!